Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 01.11.2012 09:00 ПОДІЇ

 

Сьогодні четвер, 1 листопада. Якщо ви досі не приготували собі ароматної кави, значить, даремно втратили активну частину нового дня. Не гайте часу задарма, насолоджуйтесь смаком улюбленого напою і нехай навколишній світ відкриє сьогодні для вас багато приємних таємниць. Гарного настрою, зустрічних посмішок та успіху в усіх починаннях!
(Пропонуємо зайнятися чимось корисним: ось кілька цікавих хендмейдових занять для ранку


Цитата дня: Ключем до кожної науки є знак питання. (О. Бальзак)

1 листопада вночі та вранці місцями туман. Вітер південний 7-12, у горах місцями 15-20 м/с. Температура повітря вдень 7-12°, у горах місцями 2-6° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень часом дощ. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура вдень 10-12° тепла.

За православним календарем 1 листопада ІМЕНИНИ відзначають Дмитро (Димитрий), Евсевий, Іван (Іоанн), Иоиль, Клеопатра, Леонтій, Кіш (Садко), Сергій (Сергий), Увар (Уар), Фелікс і Флор.


Сьогодні також:
Міжнародний день вегана
День пам’яті померлих

Цей день в історії

1927 — створений футбольний клуб «Динамо» (Київ)
1936 — Беніто Муссоліні вперше назвав союз Італії і Німеччини «віссю».
1939 — Верховна Рада СРСР приймає закон про включення Західної України до складу СРСР із возз'єднанням її з Українською РСР
1939 — Німеччина анексувала Західну Польщу і Данциг (Гданськ)
1945 — Спеціальна комісія союзників оголосила, що Гітлер мертвий

Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щочетверга — засідання англомовного клубу. Поч. о 17.00.

Лінгвістичний центр ЛІК (Ужгород, вул. Лучкая, 16)
Щочетверга — зустрічі «Акторського експериментального проекту» (CinemaHall Ужгород). Поч. о 18.30.

«Ювентус»
Щовівторка та щочетверга — школа танцю. Поч. о 18.00 та 20.00.
Щосереди та щоп’ятниці — школа вокалу. Поч. о 15.00 та 19.00.

Філармонія
До 7 листопада — ХІІ фестиваль класичної та сучасної музики «Музичне сузір’я Закарпаття».

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка Віталія Григор’єва.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 листопада — виставка “Мій рідний Ужгород” творчої групи “Весела палітра” .

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні варто звернути увагу на здоров'я і ваш імідж. Хтось за вашою спиною обговорює те, у що ви вдягнені і те, як ви працюєте. Ситуація не найприємніша. Але пріоритетом для вас повинна бути все ж робота, а не закулісні чвари. Саме тому - приведіть у порядок документи, за які ви відповідаєте.
Телець. Чудовий день для того, щоб подзвонити старим знайомим і напроситися до них у гості. Щонайменше - зустріч буде теплою. Зараз ви потребуєте тепла і підтримки. Якщо її немає поруч з вами, зверніться за нею до тих людей, яким ви довіряєте. Не бійтеся витрачати гроші. Але витрачайте в розумних межах.
Близнюки. День найкраще починати з усмішки і дарувати її всім, у кого похмуре обличчя. Вони, може, і не відповідять вам, але їм буде приємно перебувати поряд з такою сяючою людиною,   як ви. Дійсно, адже саме завдяки позитивному настрою, керівникам вдається підняти командний дух у цілої групи людей. Варто перевірити тиск. Перепади температур можуть дати про себе знати.
Рак. День пройде в метушні або навпаки - буде дуже нудно. Тому, щоб якось відволіктися, постарайтеся чергувати вашу функціональну діяльність із тим, чим вам подобається і хочеться займатися. Якісь 5 хвилин приведуть вас знову в тонус, і ви з новими силами будете робити те, що мусите.
Лев Вам варто задуматися про здорове харчування і екологічно-чисту продукцію, і не спроста. Можливо, ви вже замислювалися над цим. Насправді ми те, що ми їмо. Тому, якщо ви нездужаєте - зверніть серйозну увагу на шлунково-кишковий тракт.
Діва. Сьогодні ви можете потрапити під роздачу пряників. А можете і не пряників. Чудовий день для того, щоб визначитися, що ж вам важливіше - стабільність чи здоров'я. У кожному разі, якщо поєднувати ці два компоненти неможливо - спробуйте визначитися саме зараз. Самі розумієте - потім може бути значно складніше.
Терези. День чудовий для продуктивної роботи. Особливо, якщо ваша робота творча, спрямована на розкриття потенціалу. Є люди, яким важливий процес, а є ті, хто працює над результатом. Сьогодні пощастить тим, хто вміє створити продукт. Спробуйте ввечері потрапити на культурний захід, ви отримаєте масу задоволення
Скорпіон Сьогодні вам варто бути дуже обережними і передбачливими. Хтось може точити на вас зуб і це може бути хтось із вашого оточення. В жодному разі не починайте піднімати скандал. Якщо ви виступите першим - вас чекає провал. Дочекайтеся піку. Тільки тоді ви можете проявити не лише характер, а й свою вихованість.
Стрілець. День припускає багато зустрічей і ділових контактів. Вам не варто занадто близько брати до серця слова людей. Ставтеся до них уважно, але не намагайтеся провокувати сутичку. Звичайно, нерви іноді здають. Але сьогодні вам, все-таки, краще тримати себе в руках. День чудовий для відвідування закритих заходів.
Козеріг Постарайтеся сьогодні не збільшувати щоденні витрати. Необдумані покупки можуть призвести до сумних наслідків. Тому вам варто якомога краще спланувати свій бюджет і не виходити за його рамки. Чудовий день для того, щоб зустрітися зі старими друзями в теплій атмосфері. Можливо, хтось із них може виявитися корисним у ваших справах.
Водолій. День припускає ряд заходів культурного характеру. Будьте впевнені в собі. Саме це дозволить вам зараз зайняти те місце в суспільстві, завдяки якому ви знайдете справжню повагу і репутацію. Постарайтеся якомога менше провокувати конфліктні ситуації. Характер краще тимчасово заховати. Зараз він вам буде лише заважати
Риби. Сьогодні не варто нікуди бігти і щось робити. Поспіх виставляє напоказ всі недоробки людини. Тому розмірений ритм вам якраз рекомендований для того, щоб провести низку зустрічей і завершити цей день у колі друзів за келихом шампанського. Ну або за чашкою чаю з сусідкою. У кожному разі, вам не завадить навчитися мистецтву управління часом.


А зараз — усміхніться :)

У реанімацію привозять пораненого з ножем, що стирчить між лопатками.
Лікар питає:
- Боляче?
- Тільки коли сміюся, лікарю!


“Семеро одного не чекають”,- сказали медсестри і почали операцію без хірурга.


- Мам, дивися голуб! в тебе хліб є?
- Їж без хліба!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат