Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 30.10.2012 08:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 30 жовтня. Підсолодіть ранково-осінній настрій чашечкою ароматної кави і шматочком хорошого шоколаду. Нехай миттєві проблеми та пов’язані з ними розчарування не зіпсують бадьорого початку нового дня. Бажаних вам співрозмовників до кавування, успішних починань і не менш плідних звершень!

Цитата дня: Немає величі там, де нема простоти, добра і правди. (Л. Толстой)

30 жовтня 2012 року по Закарпатській області: Хмарно, часом мокрий сніг та сніг, вдень подекуди з дощем. Вранці місцями слабкий туман. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вдень 0-5° тепла, в горах місцями протягом доби 0-5° морозу.
по м. Ужгород: Хмарно, часом слабкий мокрий сніг з дощем. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вдень 2-4° тепла.

За православним календарем 31 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Андрій, Аристовул, Гаврило, Давид (Давид), Евфросиния, Єлизавета (Елисавета), Злата, Йосип, Кирмидол, Лука, Марин, Мнасен, Микола, Семен (Симеон), Сергій (Сергий), Федір (Феодор), Хриса і Юліан (Иулиан).


Сьогодні також:
Україна:День автомобіліста і дорожника

Цей день в історії

1653 — до гетьманської столиці Чигирина під залпи з гармат внесли труну з покійним Тимошем Хмельниченком.
1848 — У Львові розпочався «Собор руських учених».
1888 — Лауд Джон запатентував кулькову ручку.
1918 — Капітуляція Османської Імперії в 1-й світовій війні.
1941 — розпочалась блокада Севастополя із суші під час 2-ї світової війни. Після 250 днів оборони в липні 1942 року Севастополь капітулював.

Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Філармонія
До 7 листопада — ХІІ фестиваль класичної та сучасної музики «Музичне сузір’я Закарпаття».

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка Віталія Григор’єва.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 листопада — виставка “Мій рідний Ужгород” творчої групи “Весела палітра” .

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні друзі стануть для вас чудовою підтримкою. Тому можете сміливо на них сподіватися. Сьогодні, як ніколи, ви можете отримати шанс проявити або навчитися використовувати дипломатичні навички. Взаємовигідні інтереси мають бути для вас переважними. Адже трохи поступитися на користь опонента - це краще, ніж накликати на себе неприємності серйознішого порядку. Варто розумно підходити до питання економії.
Телець. Сьогодні навколишні обставини і люди будуть вас дивувати своїми реакціями. Це може викликати нерозуміння, тому вам буде не зовсім зрозуміло, навіщо витрачати час на обговорення високих матерій, коли є стільки невідкладних справ. Постарайтеся взяти себе в руки і лояльно ставитися до інтелектуальних потреб тих, хто поруч з вами.
Близнюки. Сьогодні вас відвідуватимуть думки романтичного характеру. Можливо, ви по-новому подивитеся на деяких людей або ситуацію, зможете відкрити в них нові, раніше невидимі грані. Не чиніть опір такому своєму настрою, навпаки, спробуйте подивитися на світ трохи іншими очима. Часом це дуже цікаво і захопливо, але що найприємніше - корисно.
Рак. У першій половині дня ви будете налаштовані на любовні переживання. Можливо, деякі з представників вашого знаку відчують крила за спиною і здатність злетіти в височінь від почуттів, які переповнюють душу. Деякі нюанси практичного характеру можуть не давати вам. Але в цілому - відмінний день для того, щоб повністю віддатися почуттю любові.
Лев Сьогодні є сенс сходити в супермаркет і зробити запаси продуктів, які вам знадобляться в процесі приготування кулінарних шедеврів. Зовсім скоро нові навички вам знадобляться. Постарайтеся сьогодні більше часу приділити своєму хобі. Ваша діяльність зараз не дасть швидких результатів. Сама природа випробовує ваше терпіння.
Діва. День досить простий і звичайний. Швидше за все, вас усі залишать у спокої, і ви нарешті зможете насолодитися тишею і власним суспільством. Швидше за все, вам є над чим поміркувати. Є сенс зайнятися господарськими питаннями або підтягти свої знання. У кожному разі - без заняття ви не залишитеся.
Терези. День припускає несподіваний прорив у плані особистих стосунків. Постарайтеся бути як можна більш чуйними до коханої людини. Натомість ви отримаєте таке ж щире ставлення. Пам'ятайте, що будь-яке завершення припускає новий шлях, тому не приймайте близько до серця слова і вчинки інших людей. Вони можуть передумати і вибачитися, а ось ваше здоров'я виявиться підірваним.
Скорпіон З приходом осені ви стали більш зібраними і це відмінно працює, особливо в діловому світі. На вас можна покластися - ви відповідальна людина. Однак, навряд чи ваше оточення може розраховувати на якусь лояльність з вашого боку. Однак вам варто берегти своє здоров'я, особливо остерігайтеся фізичних травм і загострень хронічних захворювань.
Стрілець. Вражаюче бажання зробити все і відразу. З боку ваша поведінка може здатися дещо дивною. Тому не вводьте людей в оману. Постарайтеся ретельно аналізувати кожен свій крок і потім лише діяти. Поспішні висновки можуть бути небезпечні для вашого фінансового здоров'я.
Козеріг Якщо ви один із тих щасливчиків, кому пощастило, і він узяв від певної життєвої ситуації по максимуму - залишається за вас тільки радіти. Чудовий день для формування планів та аналітичної діяльності. Вам варто трохи почекати з підписанням договорів та виплатою деяких сум. Чудовий день для зустрічі зі старими знайомими.
Водолій. Хтось із жінок може активно лізти у ваше життя. Причому вам може здаватися, що хтось замислює проти вас лихе. Відкладіть цей парад почуттів та емоцій. Вам варто зараз бути настільки об'єктивними, наскільки це можливо. Чудовий день для вирішення господарських справ, особливо це стосується домашньої частини вашого життя.
Риби. Сім'я може бути здивована вашою поведінкою і тими ідеями, які сиплються на вас як з рогу достатку. Постарайтеся поменше розповідати їм. Зовсім скоро ви отримаєте підтримку, і ваші справи підуть вгору. Не варто турбуватися через дрібниці. День припускає активний відпочинок. Тому, навіть якщо ви на роботі - намагайтеся зайнятися активним видом діяльності.


А зараз — усміхніться :)


- Як ви потрапили до Америки?
- Так само як і ви. Мене шеф теж послав у банк із величезною сумою грошей…


Жінка пише чоловікові смс:
— Коханий, ти в мене найкращий!
Чоловік пише у відповідь:
— Бухаєш чи порівнюєш?


Якби компліменти були правдою, то це були б уже не компліменти, а просто інформація.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат