Населення продалося Ковачу

admin 29.10.2012 16:43 ПОДІЇ

200-гривневий штурм від кандидата Василя Ковача (в народі Вася-кіловольт) приніс йому бажаний результат. Населення продалося цьому “регіоналу”.

Ще напередодні виборів люди в селах стояли в чергах за своїми купюрами і давали взамін копії паспортів. І навіть в день виборів гроші роздавалися в безпосередній близькості від дільниць.

Крім того, так звані опозиціонери не змогли домовитися між собою. Як результат (за попереднім підрахунком голосів) — представник влади отримав більшість.

Кандидат по цьому округу Сергій Ратушняк на своїй сторінці у “Фейсбук” коротко прокоментував результат голосування: “Вітаю представників так званої опозиції в Ужгороді - Сербайла А. (Батьківщина), Буланова (УДАР) і Жолтані М. (Україна вперед), які мужньо і самовіддано провели до ВР - представника ненависної влади. Ужгород був єдиним, де цей реальний шанс був у невладного кандидата. Всі інші округи - змагання між провладними ПР і банди "Барва"”.

А продажному населенню, які отримали по 20 гривень в рік на п'ятирічну парламентську каденцію від кандидата, який на державній службі заробив статки в 10 млн. доларів, можна побажати використати політичний хабар з користю і тихенько спостерігати, як їх грабуватимуть протягом цих 5-ти років обрані ними ж нардепи.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат