Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 29.10.2012 06:45 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 29 жовтня. Розпочинайте тиждень активно і не лякайтеся раптових справ, які зустрінуть вас у перший день тижня. Філіжанка улюбленої кави допоможе якомога швидше сконцентруватися і забезпечить приємне прокидання. Солодкого й ароматного вам ранку і загалом успішного понеділка!

Цитата дня: Не ганебний той рубець, який є наслідком мужності. (Публілій Сір)

2012 року по Закарпатській області: Хмарна погода, вдень часом дощ з мокрим снігом в горах сніг, подекуди сильні опади. Місцями: налипання мокрого снігу, вдень в горах хуртовини. На окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12, вдень подекуди пориви 15-20 м/с. Температура повітря вдень 2-7° тепла, в горах місцями протягом доби 0-5° морозу.
По м. Ужгород: Хмарна погода вночі слабкий мокрий сніг, вдень дощ з мокрим снігом. Вітер північно-східний 7-12, вдень часом пориви до 15 м/с. Температура повітря вдень 4-6° тепла.

За православним календарем 29 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Олексій (Алексій), Афродисий, Георгій, Дометий, Домнин, Євгеній, Євпраксія, Іван (Іоанн), Исавр, Кассия, Леонтій, Лонгин, Малий, Терентій.


Сьогодні також:
Національне свято Австрійської Республіки та День народження футболу.

Цей день в історії

1914 — Перемога українських січових стрільців в бою на горі Ключ під Сколе.
1923 — Заснування республіки Туреччини.
1941 — у Севастополі введене осадне положення.
1952 — Cтворення підрозділів охорони при органах внутрішніх справ ДСО.

Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Філармонія
До 7 листопада — ХІІ фестиваль класичної та сучасної музики «Музичне сузір’я Закарпаття».
29 жовтня — авторський концерт Віктора Теличка. У концерті беруть участь: Ольга Несух-Чундак (орган), заслужений академічний Закарпатський народний хор, камерний оркестр філармонії, взірцевий хор «Едельвейс», заслужений артист України Ференц Томич, Артем Калинич, Роберт Береш, Світлана і   Сергій Крицькі. Поч. о 18.30.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка Віталія Григор’єва.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 листопада — виставка “Мій рідний Ужгород” творчої групи “Весела палітра” .

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Чудовий день для нового старту. Не сподівайтеся, що хтось вам плескатиме в долоні або щиро і довго дякуватиме за ваші добрі наміри і справи. Якщо ви хочете чогось досягти - просто зробіть це. А нагорода обов'язково знайде свого героя. Постарайтеся сьогодні скласти план найближчих дій і чітко визначити мету. Чого ви хочете домогтися.
Телець. Чудовий день для того, щоб нарешті розібратися з усім тим безладом, яких твориться на вашому столі, в столі, під столом і навколо нього. Лінь - заняття невдячне. Тому закочуйте рукава, і займіться, нарешті порядком. Швидше за все, з вас вимагатимуть звіти. Ви повинні бути до них готові.
Близнюки. Чудовий день для реалізації намічених планів. Цілком імовірно, що ви вже знаєте, як добитися наміченої мети. Але поки не варто про це розповідати всім, хто трапиться на вашому шляху. Люди бувають різні і деколи дуже складно передбачити, що та чи інша людина зробить в наступний момент. Тому прямуйте до мети впевнено, але мовчки.
Рак. Здоров'я може вас трохи засмутити. Але в кожному разі - здоров'я це основа всього навіть у найекстремальніших ситуаціях. Чудовий день для того, щоб зайнятися плануванням і тайм менеджментом. Наприклад, у східних народів є абсолютна впевненість у тому, що потрібно вставати з першими променями сонця. І в цьому полягає велика істина. Якщо ви встаєте пізно - порушується енергетичний баланс всього організму.
Лев Цей день варто присвятити переговорам і зустрічам. Вам варто намітити план того, що потрібно зробити найближчим часом. Маючи мету і план її досягнення - ви реалізуєте основне завдання цього періоду. Якщо ж ви пливете життям куди очі дивляться - це може невідомо чим закінчитися. Тому наведіть ревізію у своїх думках і сміливо приступайте до справи.
Діва. Вам варто бути обачнішими і придивлятися ретельніше до людей, яким ви довіряєте. Цілком можливо, що серед них є ті, кому варто менше розповідати і ще менше показувати. Самі розумієте, заздрість - досить небезпечна штука. А якщо вона виникла в людині підступній і нечистій на руку - тільки й дивися, щоб не накоїла лиха.
Терези. Сьогодні вам варто з самого ранку подзвонити своїй другій половинці і поцікавитися її самопочуттям і настроєм. Це зайве? А от і ні, тому що от з таких дрібниць будуються стосунки, які переростають в міцний союз. Любов і турбота одне про одного - це основний сенс, який ми вкладаємо у слово любов.
Скорпіон Сьогодні вам варто трохи переглянути своє ставлення до близьких людей. Вам може здаватися, що ви заплуталися або вони заплуталися. І ви виявитеся праві. Ви повинні усвідомити, що вирішення проблем - це не питання чиєїсь допомоги, а питання вашої власної волі. Постарайтеся стати більш самостійним, тоді відпаде необхідність розсилати звинувачення.
Стрілець. Сьогодні вам варто трохи переглянути своє ставлення до близьких людей. Вам може здаватися, що ви заплуталися або вони заплуталися. І ви виявитеся праві. Ви повинні усвідомити, що вирішення проблем - це не питання чиєїсь допомоги, а питання вашої власної волі. Постарайтеся стати більш самостійним, тоді відпаде необхідність розсилати звинувачення.
Козеріг Це чудовий день для того, щоб тихо порадіти за себе і свої досягнення. Але радість має бути тихою, інакше вона буде недовгою. Не кидайтеся у всі тяжкі в пошуках способу витратити все зароблене. Ви завжди встигнете це зробити. Вам варто бути більш обачним у питаннях, які стосуються вас і ваших фінансів.
Водолій. Сьогодні вам варто подбати про те, щоб реанімувати свою забуту репутацію. Деякі люди, які можуть бути вам корисні, а ви їм, трохи забули про вас. Саме тому варто їм подзвонити і про себе нагадати. Така поведінка допоможе вам не втратити ті можливості, які допоможуть вирішити деякі нагальні проблеми.
Риби. Сьогодні вам варто зважитися на відчайдушний крок і подзвонити людям, з якими ви у сварці. Навіщо? Вам видніше, це ж ви з ними сварилися. Але як показує досвід і підказують зірки - вам є, що одне одному сказати. Це саме стосується ваших колег чи сусідів. Зараз прийшов час налагоджувати стосунки. Сьогодні вам варто зважитися на відчайдушний крок і подзвонити людям, з якими ви у сварці. Навіщо? Вам видніше, це ж ви з ними сварилися. Але як показує досвід і підказують зірки - вам є, що одне одному сказати. Це саме стосується ваших колег чи сусідів. Зараз прийшов час налагоджувати стосунки.


А зараз — усміхніться :)


− Жінко, я їсти хочу.
− Йди попий води.
− Але я не хочу води – я хочу їсти!
− А-а-а, то ти ще й харчами перебираєш?


Розмова двох на Ельбрусі:
- Ну шо, купуєш ту квартиру, чи нє?
- Чи я здурів? Третій поверх і без ліфта!


Маленька дівчинка робить уроки, там питання:
- Що відокремлює голову від тіла?
Вона посміхаючись:
- Простіше простого – сокира.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат