На Міжгірщині бандити побили голову села, бо не за тих агітував

admin 27.10.2012 17:34 ПОДІЇ

Як щойно повідомили нашому сайту, на Міжгірщині бандити побили голову села Синевир.

Як повідомили очевидці, голову села Синевир Миколу Куруца били ланцюгами. Напад стався десь по 14.00 годині. На щастя, прибігли селяни і зуміли відбити свого голову від нападників. Нападники сіли в автомобілі і втекли.

Як стверджують очевидці, невдоволення головою села могло бути через те, що він не мав наміру підтримувати провладну партію та їхнього кандидата.

Як ми повідомляли, днями невідомі на Міжгірщині на автомобілях переслідували колишнього головного лікаря районної лікарні Василя Царя також через його опозиційнісь.

Міліція не вживає жодних заходів.

admin

Коментарі :


27.10.2012 15:22 Львівська

Я голосувати за ПРголубих педарастівне буду!Кліка воров в законє і кримінальних авторитетів - ну як за них голосувати.НЕ ЗАСЛУЖИЛИ! Взагалі треба так зробити,щоб оті всі "підрахуі",холуі пенсіонери з ПР,оті всі курви,як ГАНЗІ ГЕРМАН,харьковская жидовка БОГОСЛОВСЬКА,ГЕПА - Кернес,мудозвон харьковський разом з тим дубаком ДОБКІНИМ чи ДУПКІНИМ і решта перекошених вже би сиділа вдома і не рипалися!Як вони всі надоіли,якби був наказ я би іх всіх нахрен перестріляв.Рука би не дрогнула.Довели ворье народ до ручки.Дивеє що всі ще терплять ото кодло,чке грабує нас всіх у відкритому просторі - без стида і совісті!Люди вимирають.Тільки стріляти і стріляти як казав СОСКІН недавно по Львівському телеканалі 12.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат