На Міжгірщині невідомі переслідують лікаря Василя Царя

admin 23.10.2012 11:30 ПОДІЇ

Протягом двох діб на Міжгірщині невідомі переслідують заслуженого лікаря України Василя Царя.

Василь Царь був двічі депутатом районної ради та тричі був депутатом Закарпатської обласної ради. Це відома на Міжгірщині та в області людина. Він очолював Міжгірську районну лікарню, однак впав у немилість до місцевих чиновників. Василя Царя незаконно звільнили з посади. Він виграв 6 судів по поновленню на роботу, однак чиновники робили все, щоб рішення судів не виконувалося.

І ось цими днями за Василем Івановичом почалося переслідування. Протягом двох днів його всюду "супроводжували" невідомі на автомобілі "Таврія". Ці ж люди вночі вешталися біля його будинку і обсвічували вікна ліхтарями. Вчора Василь Цар зробив заяву у міліцію, а сьогодні після того, як невідомі знову ж таки переслідували його на "Таврії", він повідомив про це міліції і ті зупинили переслідувачів. Однак після короткої заминки, зловмисники втекли.

Як повідомляє сам Василь Цар, йому вдалося встановити, що автомобіль "Таврія" 856-24 РЕ зараз належить "Антошці", одному з наближених до голови Міжгірської райадміністрації Щура.

Василь Цар звертається у правоохоронні органи області з вимогою забезпечити його безпеку. Можливо, що активність опонентів лікаря Царя пов'язана з тим, що цими днями до нього повинна приїхати ціла група журналістів з Австрії, які мають намір розстежити, яким чином людина, яка провела титанічну роботу по налагодженню співпраці з австрійськими колегами щодо надання допомоги нужденнним закарпатцям, зараз переслідується владою.

admin

Коментарі :


28.10.2012 12:13 ФіГвАм

Царь то людина яка на людий і пьять копійок недає, його цікавлять лише йо7го особисті амбіції, як лікар він себе вичерпав ще коли почав займатися політокою, отже висновок, перестав бити і добрим лікарем і не став знаним політоком.


23.10.2012 13:25 міжгіря

Василю, з вашого коментарю зразу видно, хто ви є - щурьовий   талполиз, хоча я можу помилятись, кометарі власноруч добавляє сам Василь Михайлович, тому що вже нікому писати,всі розбіглись?


23.10.2012 10:07 Василь

як же набридли ці замовні статті. Хай згадає "заслужений лікар України",яке він має кладовище пацієнтів. особисто мого сина трохи не відправив на той світ,нерозпізнавши ускладнень (перитоніт) по які навіть студенти -медики знають вже на 3-ьому курсі. як у 2010 році померла від його рук медсестра 3о років???? може і незаконно звільнили. але це треба було раніше це зробити. є ще закони Небесні. і майте совість "Заслужений лікар".


23.10.2012 09:04 міжгіря

"щурячі методи", цікаво подивитись на реакцію правохоронних органів та прокуратури, оскільки при появі спостерігачів з Європи, може виникнути ще одна справа по типу "Закарпатського тунелю"


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат