Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 24.10.2012 08:30 ПОДІЇ

На календарі середа, 24 жовтня. Будьте в курсі найважливіших справ і не пропустіть крізь пальці приємних хвилин життя. Прокидайтеся з ароматом свіжозвареної кави, додавайте до неї улюблені солодощі. Релаксація на початку нового дня обов’язково принесе успіх у наступні години вашої життєвої активності. Гарної середи!

Цитата дня: Музика одна є всесвітньою мовою й не потребує перекладу, бо промовляє до душі. (Б. Ауербах)

24 жовтня 2012 в Ужгороді температура повітря вдень 12-15°.
Ясна погода може ввечері змінитися на хмарну. Без опадів.
Народний прогноз погоди: 24 жовтня вшановується пам'ять Пилипа, апостола від семидесяти. Якщо у цей день вранці випадав сніг, можна було очікувати студену зиму. Наші пращури казали: "Кичига і вороч (лопать водяного колеса) сперечаються. Селяни на млин молоти зерно возять" - з цього часу починали заготівлю муки.

За православним календарем 24 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Амбрось, Анатолій, Антон (Антоній), Арсакий, Аттик, Варсонофій, Вікторина, Зінаїда, Илларион (Іларіон), Йосип, Исаак (Исаакий), Лев, Макар (Макарий), Мойсей, Нектарий, Никін, Сисиний, Феофан, Філарет, Пилип, Филонилла і Ювеналій (Иувеналий).


Сьогодні також:
ООН: Міжнародний день ООН
ООН: Всесвітній день інформації про розвиток (англ. World Development Information Day)

Цей день в історії

1648 — Вестфальський мир, закінчилася Тридцятирічна війна (1618—1648) в Європі.
1857 — в Шеффілді (Англія) заснований перший у світі футбольний клуб.
1861 — президент США А.Лінкольн одержав телеграфне повідомлення з Каліфорнії — це було перше трансконтинентальне телеграфне повідомлення в історії
1901 — 43-літня вдова Анна Тейлор стала першою людиною, яка успішно спустилася вниз по Ніагарському водоспаду в бочці
1929 — Чорний четвер і початок Великої депресії
1935 — на Спаській вежі Московського Кремля встановлена рубінова зірка, виготовлена в Донбасі
1939 — вперше в продаж надійшли нейлонові панчохи — в Уілмінгтоні, штат Делавер.

Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка Віталія Григор’єва.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

«Доміон»
До 25 жовтня — «Мій   пацан». Поч. о 14.10, 18.20 та 20.20. «Спадок Борна».
Поч. о 12.00, 16.10 та 22.20.

«Перемога»
До 25 жовтня — «Дикуни». Поч. о 10.00, 15.50, 18.10 та 22.10. «Відважна» 3D. Поч. о 12.10. «Оселя зла 5» 3D. Поч. о 14.00 та 20.20.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 листопада — виставка “Мій рідний Ужгород” творчої групи “Весела палітра” .

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Ретроспективна виставка Емми Левадської “Карпатський гомін” (паперова графіка, витинанки, аплікація, писанки, лоповки).
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка творів образотворчого мистецтва «Ужгород у полотнах закарпатських художників» та фотохудожніх робіт В. Балеги «Мій Ужгород».  
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні вас чекає ряд чудових можливостей, на які варто звернути увагу. І якщо в громадському плані вам навряд чи вдасться досягти лідерства, то на побутовому рівні вас безсумнівно чекає успіх. Цілком імовірно, що саме сьогодні вам варто просити повернення боргу або вирішувати питання господарського порядку. Разом із тим, ви все сильніше стали відчувати певну стурбованість своїм виглядом. Не відмовляйте собі в задоволенні - поновіть трохи гардероб!
Телець. Сьогодні вам можуть допікати деякі люди у вашому оточенні. Постарайтеся бути якомога стриманішими. Можливо, до вас звернуться з проханням фінансової або іншої допомоги. Це не буде обманом. Хтось дійсно потребує підтримки. Хоча б винятково психологічного характеру. Варто звернути увагу на здоров'я. Бережіться вірусів.
Близнюки. Сьогодні вас чекає багато суєти, пов'язаної з міфічною терміновістю всього того, що вам доручать. Насправді вам абсолютно нікуди поспішати. Тому буде краще для вас, якщо ви знайдете золоту середину і триматимете баланс між вашим керівництвом і рішенням доручених завдань. Велика можливість емоційного зриву. Старанність - це добре, але варто стежити за тим, щоб ваше навантаження було адекватне вашим можливостям. Варто зміцнити серцеву систему.
Рак. Сьогодні вас може поглинути цілий ряд емоцій. Тому вам варто обережніше ставитися до того, чим ви ділитеся і з ким ви ділитеся найпотаємнішим. Вам варто тримати в секреті ваше особисте життя. Чим менше хтось втручається у ваші почуття і стосунки - тим краще для вас. Якщо ви затаїли образу - вирішіть це питання з цією людиною, яка вчинила несправедливо, а не з третіми особами.
Лев Сьогодні ви відчуєте прилив сил, але разом з тим вам захочеться діяти. З цим буде проблема, тому ви навряд чи знайдете гідне поле для діяльності. Постарайтеся сьогодні не реагувати на різкі випади навколишніх. Це як мінімум загрожує сваркою, а як максимум великим розчаруванням. Сьогодні вам варто присвятити день вирішенню поточних проблем і не лізти у вир з головою.
Діва. Відмінний день для комунікацій і спілкування. Вам напевно у багатьох випадках вдасться досягти певних домовленостей. Чудовий день для роботи над своїм іміджем або над дизайном приміщень. Якщо ви планували отримати якийсь зиск - настав ваш час - не пропустіть можливості.
Терези. Сьогодні на вас чекає звичайний день з найменшою кількістю неприємностей і переживань. Чудова можливість зайнятися вирішенням поточних завдань. Вам варто сьогодні зробити більше звичайного і тим самим дати собі хороший аванс часу. День припускає рішення буденних завдань. Вам варто бути уважнішим не лише до себе, але й до почуттів інших людей.
Скорпіон Ви перебуваєте в тому періоді життя, коли вас супроводжує ряд подій і людей, що значно впливають на хід вашого життя. Вам варто взяти себе в руки і розставити пріоритети. Також, буде не зайвим створити свій, особливий план. Відмінний день для завершення заходів щодо оформлення юридичних матеріалів. Здоров'я вас може значно підвести, якщо будете погано спати і погано харчуватися. Вам зараз потрібен комплекс вітамінів.
Стрілець. Ваша бурхлива діяльність може трохи турбувати навколишніх. Це нічого страшного. День чудовий для зустрічей, переговорів, пов'язаних з майбутніми партнерськими відносинами, пошуком партнерів або підписання клієнтських договорів. Варто звернути увагу на харчування. Ви не вживаєте ряду мікроелементів у їжу - варто подбати про їхнє поповнення, можливо, за допомогою вітамінів
Козеріг Вам не можна гаяти тих прекрасних можливостей, які у вас є зараз. Вам варто більше часу приділяти не лише вирішенню питань найманого службовця, але й подумати про свій, особистий фінансовий план. Адже ми давно вже не живемо в державі, яка дбає про нашу пенсію. Вам варто мати свою невелику справу крім основного заробітку.
Водолій. Сьогодні зранку вам не варто розвивати занадто активну діяльність, тому все, що б ви не зробили до обіду, буде даремно витраченим часом. Начальство може зажадати від вас звіт, тому займіться краще вирішенням поточних питань безпосередньо пов'язаних з вашими функціональними обов'язками. Кохані можуть здивувати. Але не обов'язково приємно. Тому буде краще, якщо сьогодні ви візьмете ініціативу в свої руки.
Риби. День припускає чимало переживань, до того ж порожніх. Тому вам не варто переживати надміру. Стосунки з коханими можуть бути натягнутими. Буде краще, якщо до вечора ви постараєтеся виправити ситуацію. Приготуйте вечерю або купіть квитки в кіно. Все залежить від вашої фантазії.


А зараз — усміхніться :)


Літнє подружжя, що вже відзначило своє срібне весілля, сидять вранці за столом, снідають. Дружина дивиться на чоловіка довгим поглядом і запитує:
– Василю, будь ласка, скажи мені – ти мене все ще любиш?
Чоловік роздратовано шпурляє вилку на стіл:
– Оксано, ну от поясни мені – ну навіщо тобі потрібно кожний ранок починати зі скандалу?!!!


Якщо тебе кинула дружина і ти збираєшся стрибнути з десятого поверху, не забувай – у тебе роги, а не крила.


Кохання – як adidas. У всіх є, але не у всіх справжнє.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат