Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 23.10.2012 08:30 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 23 жовтня. Якщо зранку не виходить хоча б на декілька хвилин забути про свої турботи та невідкладні справи, за чашечкою ароматної свіжозвареної кави згадайте приємні миті життя та людей, які в цей час перебували поряд. Життя стане значно легшим, якщо ви докладете хоча б мінімальних зусиль для того, аби розфарбувати його в колір своєї радості!

Цитата дня: Немає нічого радіснішого за перемогу. (Ціцерон)

23 жовтня 2012 в Ужгороді температура повітря вдень 17-20°.
Хмар на небі спостерігатися в цей день не буде, погода лишатиметься ясною до пізнього вечора. Без опадів.
Народний прогноз погоди: 23 жовтня відзначається день пам'яті преподобного Амвросія Оптинського. У цей день наші пращури спостерігали за місяцем - його роги погоду передбачали: "роги місяця кажуть у ту сторону, звідки бути вітрам". Якщо роги на північ - бути скорій зимі і сніг ляже по сухому; на південь - скорої зими не чекай, буде сльота до Казанської (4 листопада).

За православним календарем 23 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Амбрось, Амфилох (Амфилохий), Андрій, Антоній, Варсонофій, Вассиан, Дометиан, Євлампій, Євлампія, Евфимий, Илларион (Іларіон), Інокентій, Иоанникий, Иоаcаф, Іов, Купріян, Кирило, Косма, Мартиниан, Мина, Михей, Павло, Парфений, Сава, Сергій (Сергий), Симон, Степан (Стефан), Феотекн, Феофіл, Фома і Яків (Иаков).


Цей день в історії

1917 — Скоропадський обраний гетьманом українського козацтва.
1946 — Розпочалося перше засідання Генеральної Асамблеї ООН.
1956 — В Угорщині почалося антирадянське повстання
1994 — Держдума Росії прийняла закон про зупинку поділу Чорноморського флоту між Росією та Україною.
2001 — Компанія Apple представляє перший iPod.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Доміон»
До 25 жовтня — «Мій   пацан». Поч. о 14.10, 18.20 та 20.20. «Спадок Борна».
Поч. о 12.00, 16.10 та 22.20.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка Віталія Григор’єва.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

«Перемога»
До 25 жовтня — «Дикуни». Поч. о 10.00, 15.50, 18.10 та 22.10. «Відважна» 3D. Поч. о 12.10. «Оселя зла 5» 3D. Поч. о 14.00 та 20.20.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 листопада — виставка “Мій рідний Ужгород” творчої групи “Весела палітра” .

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Ретроспективна виставка Емми Левадської “Карпатський гомін” (паперова графіка, витинанки, аплікація, писанки, лоповки).
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка творів образотворчого мистецтва «Ужгород у полотнах закарпатських художників» та фотохудожніх робіт В. Балеги «Мій Ужгород».  
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні варто зробити кілька дзвінків, але дзвінків особливої важливості. Вам не варто звертати увагу на ті ситуації, коли люди без інтересу реагують на ваші пропозиції. Ваше завдання - надати якомога більше інформації з точки зору інтересу інших людей. Подумайте, що потрібно їм, і вони дадуть те, що потрібно вам.
Телець. Здоров'я сьогодні знову про себе нагадає. Але це не має вас зупиняти. Навіть якщо вам доведеться залишитися вдома - постарайтеся не гаяти цей час і спробувати вирішити ті завдання, які в ваших силах. Також постарайтеся сьогодні поспілкуватися з якомога більшою кількістю людей. Тим самим ви закладете в ґрунт насіння, яке з часом принесе свої результати.
Близнюки. День, який передбачає високу самовіддачу. Сьогодні вам варто з особливим завзяттям захищати свої права. Хтось намагається підірвати ваш авторитет, і ви ні в якому разі не повинні губити це з виду. Не бійтеся показати кігті - сьогодні це необхідно. Все залежатиме від того, наскільки міцно ви дозволили сісти собі на шию.
Рак. Вам не варто упереджено ставитися до людей, які до вас прихильні. Спробуйте виробити особливу тактику спілкування з тими, хто вам неприємний або постійно з'являється у вашому житті невчасно. Палити мости не варто, задирати носа теж рано. Просто дотримуйтеся звичайного етикету. Чудовий день для спілкування з партнерами.
Лев Кохання диктує свої правила і відстоює своє право на ваш час. Це не стосується лише романтичних стосунків. Ви можете любити хобі, тварин, кіно - і все це вимагає часу, якого вам на всіх і вся не вистачає. Саме тому вам не варто нервувати і дратуватися. Зберіться. Сьогоднішній день - це урок з тайм-менеджменту. Вам варто навчитися все встигати.
Діва. Сьогодні вас чекає непочатий край роботи. Тому зрання закочуйте рукави і приступайте до боротьби за життя і свої права. На цьому шляху вас, звісно, чекатиме розчарування, але не піддавайтеся смутку. До кінця дня ви зможете собою пишатися. Увечері варто як слід відпочити. Чудовий день для ділових зустрічей і переговорів.
Терези. Вам не варто панікувати від того, що ваш фінансовий стан стає печальним. День припускає наявність багатьох можливостей. Вам не варто їх втрачати з виду. Постарайтеся бути зібраним і якщо вам потрібні гроші - знайдіть можливість їх заробити. Життя надасть вам для цього чимало можливостей.
Скорпіон Ваші образи можуть стати катастрофою для вашої кар'єри і репутації. Припиніть себе жаліти - зробіть щось корисне! Сьогодні на вас чекає маса можливостей, де ви зможете проявити свій потенціал і реанімувати втрачену репутацію. Не проґавте ті щасливі випадковості, які вам надає саме життя.
Стрілець. З самого ранку закачуйте рукави і приступайте до роботи. Не час ухилятися. Будьте пильні та уважні, якщо вам надходять сумнівні пропозиції. День прекрасний в усіх відношеннях. Вам варто бути більш чемними з тими людьми, від яких ви залежите. Здоров'я може трохи засмутити, але вам не варто піддаватися зневірі.
Козеріг Сьогодні на вас будуть покладати великі надії. Можливо, на чекає відмінна угода. Не упускайте своїх можливостей. Якщо не встигаєте - підключіть когось, хто зміг би вам допомогти. В цілому сьогодні день сприятливих можливостей, тому вам варто бути в тонусі.
Водолій. Вас чекає сьогодні низка приємних зустрічей, побачень, дзвінків. Не впадайте у відчай завчасно, якщо хтось відхилив вашу пропозицію. Це не привід думати, що ви не годитесь. Може просто інша сторона не може собі дозволити того, що ви пропонуєте. Будьте наполегливі у своїх намірах і ви обов'язково досягнете мети. Впевненість вам сьогодні личить.
Риби. Вам варто трохи подумати про те, що сім'я і її традиції мають чимале значення у житті суспільства і людини як такої. Тому, якщо вас засмутили ваші близькі, не сердьтеся на них. Вони теж люди і мають право на помилку. Помиріться з тими, з ким у сварці. Знайдіть у собі сили вибачитися, якщо неправі.


А зараз — усміхніться :)


- Ти сильний!
- Я сильний!
- Ти запеклий!
- Я запеклий!
- Ти навіть не знаєш, що означає здаватися!
- Я навіть не знаю, що означає запеклий)



То не сніг рипить під вашими ногами,то зламані хребти сніжинок.


- Ох і весілля ж було! Аж На третій день розійшлися.
- Хто, гості?
- Ні, молодий і молода.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат