Здійснено бандитський напад на журналіста Олега Подебрія

admin 22.10.2012 22:25 ПОДІЇ

Не встигли сьогодні місцеві ЗМІ розповсюдити інформацію про те, як в селищі Середнє, що на Ужгородщині під безпосереднім керівництвом голови Середнянської селищної ради відкрито в будівлі сільради ведеться прямий підкуп виборців, як там стався черговий злочин.

Представниками влади (ПР) здійснено бандитський напад на представника кандидата в депутати Ратушняка С.М. і журналіста Олега Подебрія.


Як повідомляє сайт Clipnews.info з посиланням на UA-reporter, за прямою вказівкою голови селища Крицького Емеріха було потрощено автомобіль агітатора. Лунають погрози вбивством.

У такий брутальний спосіб, вчинено напад на ужгородського журналіста та довірену особу кандидата в народні депутати.

Як відомо, напад стався відразу після відвідування журналістом селищної ради, де останній намагався зустрітися з головою   Емеріхом Крицкім, та мав намір отримати від чиновника коментарі стосовно підкупу виборців з боку керівництва Середнянської селищної ради. Однак, як пояснили журналісту в селищній раді, пана Емеріха Крицькій в даний час не   має на роботі – він пішов у відпустку в зв’язку з виборчою компанією. Він, нібито, є довіреною особою кандидата від Партії регіонів - Василя Ковача.

Наразі потерпілі вже годину чекають приїзду міліції на   місце злочину, яку було викликано самими потерпілими. Зі слів журналіста, він пов’язує напад із його відвідинами селищної ради і підозрює, що злочин вчинено за   вказівкою селищного голови Емеріха Крицькій.

Згадуючи неоднроазові заяви Президента України Віктора Януковича про необхідність проведення чесних та демократичних виборів у Верховну Раду, громадськість краю змушена звернутися до Гаранта Конституції:


Шановний пан Президент, зупиніть бандитські дії представників ПР і влади в Закарпатській області. Це наносить невиправної шкоди іміджу українській владі і державі Україна, в цілому.

admin

Коментарі :


22.10.2012 20:26 СНАЙПЕР  

Мав би бойовий ствол потерпівший журналіст - завалив би тих,які нападали - було би супер.Звертатися до януковича,генерального прокурора,ще кудись немає чого,то одне кодло!Дивує,що деякі ще звертаються до якогось там конституційного суду.Все то ставленики безграмотного януковича,і оті всі пріхлєбатєля не ворухнуть пальцем проти того кодла,бо інакше по рилу і копен дупен.А зарплатка у них,ГОЛУБИХ,не 1 000 гриваків.Недавно той мудак Харківський - КЕРНЕС жидок метра п*ятдесять ростом з капелюхом в молоді роки трохи блатував під клікую ГЕПА,дивуюся чому йому ще тоді голову не відірвали,вирішив угодити голубим і відкрити Харкові музей ---ПАРТІІ РЕГІОНІВ!Харківчани сміються з дебіла ,а воно хоч би що.Треба гнати в шию 28 числа і вибирати опозицію,ніякого голубого і підрахуя -КІВАЛОВА -.Бажаю всім розуму і чистого пера.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат