Ужгородцям розповіли, як захистити свої права

admin 15.10.2012 14:11 ПОДІЇ

Як реалізувати право на безоплатну правову допомогу та захистити свої права могли дізнатися мешканці Ужгорода 13 жовтня. У цей день учасники VII Міжнародної науково-практичної конференції молодих науковців «Європейська юридична освіта і наука», що відбулася на   базі Закарпатського державного університету, провели соціальну акцію «Знай свої права!».

На короткий час площа Театральна перетворилася у відкриту приймальню Юридичної клініки «Альтернатива» Закарпатського державного університету. Представники Юридичної клініки та учасники конференції роз’яснювали ужгородцям, як вони можуть отримати безоплатно правову допомогу, запрошували на безкоштовні юридичні консультації до юридичної клініки «Альтернатива», роздавали інформацію та буклети.

Представники студентства та професорсько-викладацького складу із різних куточків України та ближнього зарубіжжя поширили інформаційні пам’ятки з основних положень чинного законодавства, що регулює безоплатну правову допомогу, та проінформували мешканців міста, яким чином можна звернутися до Юридичної клініки для отримання допомоги у вирішенні проблем правового характеру, - повідомив Іван Полюжин, голова Наукового товариства студентів та аспірантів юридичного факультету ЗакДУ.

Zaholovok.com.ua

Довідка

Звернутисьза правовою допомогою Ви можете до Юридичної клініки «Альтернатива» за адресою: м. Ужгород, пл.Корятовича, 13, e-mail: lawclinicuzh@gmail.com.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат