Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 15.10.2012 08:30 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 15 жовтня. Нехай будуть приємними всі справи і речі, які оточують вас. Починайте ранок з філіжанки улюбленої кави, приправленої спеціями позитивних емоцій. Не забувайте додавати до неї трохи улюблених солодощів, будьте впевнені у власних силах, показуйте найдорожчим справжні емоції — і нехай понеділок завжди буде вдалим!

Цитата дня: Любов — найцікавіша й найбільш пробачна з усіх людських слабкостей. (Ч. Діккенс)

15 жовтня 2012 року в Ужгороді 14-18° тепла.
На нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Уночі та зранку буде йти дощ.
Народний прогноз погоди: 15 жовтня вшановується пам'ять святого Кипріана. Ясне небо у цей день передвіщає сильний мороз. А якщо на Кипріана сильний дощ і льодяний вітер - зима буде студеною. У цей час відбувається ранній перехід середньодобової температури повітря через відмітку в 0 градусів Цельсія.

За православним календарем 15 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Андрій, Ганна, Борис, Василь, Георгій (Єгор, Юрій), Давид (Давид), Дмитро (Димитрий), Іван (Іоанн), Касян (Кассиан), Купріян (Купріян), Костянтин, Михайло, Петро, Сильван, Степан (Стефан), Устинья (Иустина), Федір (Феодор), Теоктист і Яків (Иаков).


Сьогодні також:
Міжнародний день сільських жінок

Цей день в історії

1583 -Україна у складі Речі Посполитої перейшла з Юліанського на Григоріанський календар разом з Іспанією, Португалією та більшістю Італійських держав.
1737 — почалася облога російсько-козацького гарнізону Очакова в ході російсько-турецької війни 1736–1739.
1840 — прах імператора Наполеона перевезено з острова Святої Єлени до Франції.
1894 — у Франції був заарештований Альфред Дрейфус, звинувачений в шпигунстві. Почалася т. з. справа Дрейфуса.
1926 — у Києві відкрила свій перший сезон Державна російська драма (згодом — Національний академічний театр російської драми імені Лесі Українки)


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Доміон»
До 18 жовтня — «Королі рулетки». Поч. о 12.00 та 18.30. «Спадок Борна». Поч. о 13.50, 16.10, 20.20 та 22.40.

Галерея «Ужгород»
До 19 жовтня — обласна виставка скульптури, приурочена до Дня художника і 125-річчю з дня народження скульптора-конструктивіста Олександра Архипенка.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 листопада — виставка “Мій рідний Ужгород” творчої групи “Весела палітра” .

Художній музей імені Бокшая
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Ретроспективна виставка Емми Левадської “Карпатський гомін” (паперова графіка, витинанки, аплікація, писанки, лоповки).
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка творів образотворчого мистецтва «Ужгород у полотнах закарпатських художників» та фотохудожніх робіт В. Балеги «Мій Ужгород».  
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Чудовий день для динамічного початку тижня. Однак з самого ранку ви можете відчути певну слабкість. Ситуація вирівняється, якщо ви добре виспитесь і добре поснідаєте. Дійсно, можливості нашого організму іноді творять дива, тому варто велику увагу приділяти тому, що і навіщо ми робимо, адже натхнення дарує нам шанс на другу молодість.
Телець. Сьогодні варто зайнятися рутинними питаннями, які накопичилися і дають про себе знати. Постарайтеся бути максимально ефективними, проте не варто перевтомлюватися. Вам варто пам'ятати, що в цей період загострюються хронічні захворювання і збільшується ймовірність вірусних. А це значить, що слід приділяти увагу своєму здоров'ю.
Близнюки. Сьогодні з самого ранку вам не варто робити активних спроб або намагатися провести важливі переговори - це не принесе бажаного результату. Краще перенесіть це заняття на інший день. Це ж стосується витрати грошей. Не важливо, що ви купуєте - краще не ризикуйте зараз грошима. Відкладіть прийняття рішення на деякий час. Все ваше все одно залишиться з вами. Чудовий день для спілкування та попередніх переговорів.
Рак. Сьогодні вас може чекати кілька напружених ситуацій. Однак вони проходять, тому не варто впадати в паніку. Хороший день для переговорів і участі в різного роду дискусіях. Вам сьогодні не варто пропускати обід або сніданок. Це як раз той заряд сил та енергії, який вам допоможе впоратися з навантаженням. Вітаміни також не будуть зайвими.
Лев Вам не варто близько до серця приймати людей та ситуації. Погодьтеся, ви часом дуже переживаєте через те, що вам довелося з'ясовувати стосунки. Спробуйте просто дати час собі та іншим людям для обмірковування ситуації і прийняття рішення. Адже завжди легше попередити проблему, ніж її вирішувати. Сьогодні зранку не рубайте з плеча - що б ви не зробили, це не дасть результату.
Діва. Сила краси відома багатьом діячам мистецтва. З нею важко сперечатися. Та й навіщо? У ці дні ви як ніхто інший розумієте, що часом нічого не шкода за моменти естетичної насолоди, які нам дарує природа і рукотворне мистецтво. Тому, не зважаючи на будній день, шукайте прекрасне навколо і насолоджуйтеся тими митями, коли хочеться бути ближче до вічного.
Терези. Сьогодні день, коли ви можете відчути значний занепад сил. Тому вам варто поберегти своє здоров'я. Чудовий день для тих, хто має можливість виспатися або взагалі вихідні. Саме сьогодні вам не варто перевантажувати себе, нервову систему, та й організм у цілому. Максимальна лояльність до себе дозволить швидко відновити внутрішній баланс і з новими силами приступити до підкорення нових вершин.
Скорпіон Сьогодні день, коли рішення практичних питань вимагатиме участі інтуїції. Але з нею у вас конфліктів, як правило, не виникає. Тому постарайтеся сьогодні прислухатися до неї, але не так, як зазвичай, а по-особливому - тобто уважно. День повний різного роду заходів. Тому ваше завдання - це правильне харчування і дотримання розпорядку дня, як би це не дивно звучало. Адже тільки завдяки суворій дисципліні під час військових дій солдати витримували колосальні навантаження.
Стрілець. Ваше прагнення до імпульсивних дій може призвести до незворотних наслідків. Тому будьте обережні. Чудовий день для пошуку роботи, інформації або просто переговорів з потенційними клієнтами. Сьогодні не варто довіряти своєму внутрішньому голосу, навпаки - лише досвіду і практиці.
Козеріг Вам варто поберегти своє здоров'я. У цей період для вас надзвичайно високий ризик захворювання. Тому профілактика не буде зайвою. Постарайтеся бути в центрі поточних подій, але не приймайте поки остаточних рішень. Вам варто зробити певні висновки, але відкласти своє останнє слово на деякий час. Скоро спливуть нові факти.
Водолій. День чудовий у питаннях зміцнення свого здоров'я. Ви саме та людина, яка зможе виручити ситуацію в критичний момент. Однак не поспішайте завчасно. Сьогодні висока ймовірність того, що попередні домовленості не принесуть бажаного результату. Тому сьогодні ваше завдання -   довіряти своїй інтуїції.
Риби. Вам варто бути уважними до снів, які запам'яталися. Вони несуть у собі значущу інформацію. Символічна їх інтерпретація допоможе зрозуміти сенс того, що намагається вам повідати ваша підсвідомість. Сьогодні чудовий день для того, щоб остаточно ухвалити принципове рішення в плані стосунків - і ділових, і міжособистісних. Але озвучування цього рішення трохи відкладіть.


А зараз — усміхніться :)


- Дозвольте мені сьогодні піти з роботи раніше, Семене Семеновичу. Дружина хоче піти зі мною за покупками.
- У жодному разі – ні! Сидіть і працюйте!
- Дуже дякую, Семене Семеновичу!


Якщо мужчина нічого вам не дарує, розкидає всюди шкарпетки й сидить перед телевізором з пляшкою пива – це означає, що ви та єдина, з якою йому справді добре!


— У мене горе, — каже одна подруга іншій. — Мій чоловік, позіхаючи, знову вивихнув щелепу.
— Що ж ти йому цього разу розповідала?

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат