На Іршавщині відкрили футбольне поле із штучним покриттям за 209 тис. грн.

admin 11.10.2012 14:36 ПОДІЇ

У четвер, 11 жовтня, у селі Арданово, що на Іршавщині, відбулося відкриття нового спортивного майданчика. Участь в урочистостях з цієї нагоди взяли заступник керівника краю Іван Качур, голова Іршавської райдержадміністрації Василь Ковбаско, голова районної ради Станіслав Сухан, місцеві мешканці.


Цьогоріч це вже четверте футбольне поле із штучним покриттям, відкрите в рамках реалізації обласної Програми «Спортивний майданчик». Кошти на майданчик в розмірі 209-ти тисяч гривень виділено з обласного бюджету, а на облаштування прилеглої до поля території гроші виділено з місцевого бюджету та надано меценатами.

Вітаючи мешканців села Арданово із відкриттям майданчика, Іван Качур зазначив:

- Я впевнений, що серед місцевих дітей є палкі шанувальники ігрових видів спорту, особливо футболу. Тож цей майданчик стане їм у нагоді для відточення своєї майстерності. Особливо тим хлопчакам, які грають за місцеву футбольну команду, що заслужено вважається кращою в районі.

До кінця 2012 заплановано облаштувати ще 16 майданчиків. Загалом, в області передбачено встановити 103 багатофункціональні поля зі штучним та акриловим покриттям. Наразі в області відкрито вже 44 спортивні майданчики.


Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат