Доброго ранку, любі читачі!

admin 30.01.2012 06:45 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 30 січня. Все те, що ви не встигли завершити минулого тижня наздожене вас у цьому, тому не відкладайте прийняття важливих справ та рішень. За чашечкою ароматної кави обмізкуйте майбутні дії, і нехай усе удасться! Гарного понеділка!

Цитата дня: Якщо тобі заважають люди, то тобі нічого жити. Іти від людей — це самогубство (Лев Толстой).

30 січня по Закарпатській області: Малохмарна погода. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вдень 2-7° місцями 9-14° морозу.
По м. Ужгород: Малохмарна погода. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вдень 2-4° морозу .

За православним календарем 30 січня ІМЕНИНИ відзначають Антон (Антоній), Віктор, Павло.

Сьогодні також:
День спеціаліста військово-соціального управління Збройних сил України

Цей день в історії

1790 — В Англії відбулися випробування першого спеціально сконструйованого рятувального судна, яке прослужило потім 40 років і допомогло врятувати життя сотень людей у штормовому морі.
1836 — На квартирі Василя Жуковського у присутності Олександра Пушкіна Микола Гоголь уперше читав уголос свого «Ревізора».
1847 — Місто Єрба Буена у Каліфорнії перейменоване у Сан-Франциско.
1868 — У Києві відкрилася музична школа (тепер — Київське музичне училище ім. Р.Ґлієра)
1894 — Чарльз Кінг із Детройта, штат Мічиган, запатентував пневматичний молоток.
1911 — Внаслідок виверження вулкану Таал на Філіппінах загинули понад півтори тисячі осіб. За 10 хвилин на відстані 10 км було знищене все живе.
1930 — Здійснений запуск першого у світі радіозонда для дослідження атмосфери, винайденого радянським метеорологом Павлом Молчановим.
1941 — Британська 8-ма армія перемогла сили Італії та зайняла місто Дерна в Єгипті.
1972 — У північноірландському Лондондеррі британські солдати розстріляли демонстрацію ірландських католиків, вбивши 14 людей; ці події названі «кривавою неділею».

Що сьогодні та завтра буде в Ужгороді та краї?

«Доміон»
До 2 лютого — «Елвін та бурундуки-3». Поч. о 12.00, 13.40 та 15.20 .   «Дівчина з тату дракона». Поч. о 17.00, 19.50 та 22.30.

«Юність»
До 3 лютого — Всеукраїнський турнір із тенісу серед юнаків і дівчат (до 10, 12 та 16 років).

Художній музей імені Бокшая
Виставка молодіжного мистецького об’єднання «Малий Лувер».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Ужгород (ковзанка «Ice Land»)
28 січня — чемпіонат області з хокею. Поч. о 10.00.

Берегівський район, с. Геча
28 січня — фестиваль різників (гентешів). Поч. о 9.00

Галерея «Ужгород»
Виставка творів закарпатського художника Антона Ковача (живопис).

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Виставка з нагоди Дня святкування днів угорської культури (творча група ім. Мігая Мункачі).
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Колекція різьби по дереву Сіона та Івана Сільваїв.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка «Зимова казка в Ужгородському замку»: виставка ялинкових прикрас 40—90-х років(у тому числі ручної роботи), стародруків та ікон із нагоди Новорічно-Різдвяних свят.
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Вул. Гагаріна, 8а (150 метрів від переїзду) — Стаціонарна виставка екзотичних тварин — крокодилів, варанів, водяних агам, павуків-птахоїдів, геконів, хамелеонів, ігуан, африканських гігантських жаб, бородатих агам, плащоносних ящірок, анаконд, удавів.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.


Що сьогодні обіцяють зірки?

Овен. Ваше керівництво сьогодні не розташоване до душевних і гармонічних переговорів. То й Бог із ним! Будьте тактовні й чемні - цим ви не розбудите «звіра», та й продемонструєте шефові зразок поведінки. А ще варто сказати, що сьогодні вас важко буде обвести навколо пальця - ви «спинним мозком» відчуватимете підступ і неправду, брехливі наміри співрозмовника тощо.
Телець Ваша інтуїція, ваша «чуйка» допоможуть вам покращити свої взаємини з співробітниками. Ви будете напрочуд ясно і чітко розуміти, який «ключик» потрібен до того або іншого члена вашого колективу. Відкиньте всі фінансові угоди й операції на сьогодні. Увечері можуть ускладнитися стосунки з батьками, проявіть мудрість і терпіння.
Близнюки. Ваш сьогоднішній трудоголізм і працездатність дуже вплинуть на ваше майбутнє. Ви зможете затвердитися й самоствердитися, як фахівець у своїй сфері. А це - потенційна майбутня кар'єра. Тільки не варто сьогодні починати будь-які дії, пов'язані з цінними паперами, акціями, виплатами тощо. Загалом фінанси цього дня краще не чіпати.
Рак. Не влаштовуйте сьогодні фінансових авантюр і спекуляцій - це може недобре закінчитися для вас. Удень деякі події на роботі «виб'ють» вас зі звичної колії. Вам доведеться перелаштовуватись на ходу, змінювати тактику поведінки, розставатися з деякими стереотипами поведінки. Начебто це добре, але не так швидко, і в такій ситуації - зміни повинні бути прогнозованими та дати шанс людині підготуватися.
Лев. Сьогодні ви вирішуватимете справи, пов'язані з різними виплатами - податковою, страховками, можливо - аліментами. Але здебільшого це будуть робочі моменти, а не особисті. І в жодному разі не давайте позички, кредити, не позичайте гроші. Також самі не влазьте в боргові зобов'язання. Хоча, вчинивши правильно, наткнетеся на нерозуміння з боку близьких.
Діва. Повністю віддавшись роботі (адже понеділок!), ви виявите невдовзі, що це добре позначиться на справах кар'єрних.   У другій половині дня близькі жінки - мати, сестра, дружина, просто кохана - порадують вас приємною звісткою. Ваше завдання - адекватно відреагувати та не зробити поспішних (хоч і приємних) висновків.
Терези. Керівництво сьогодні буде до вас доволі поблажливим і лояльним. Але цього не скажеш про вас - ви можете бути критичні та дратівливі. Звідси виникнуть проблеми в спілкуванні на різному рівні. Не слід довіряти своїм висновкам, здавалося б, дуже логічним і струнким. Ви сьогодні неадекватна і вкрай емоційна людина.
Скорпіон. Майже весь день буде «відданий» дуже земним, мирським турботам - кар'єрі та просуванню, професійним справам тощо. Причому не безуспішно. Вдалі будь-які фінансові операції, аж до кредитування і позичання грошей іншим. А ввечері ви будете як зламана іграшка - від денної біганини і метушні ви дуже втомитеся, і захочеться тиші й спокою.
Стрілець. На роботі вас багато чого перестане влаштовувати. Ви, певна річ, захочете змін і зміни «статусу кво». Причому, амбіції будуть серйозними - зміни вас влаштують тільки кардинальні. Але все це буде в майбутньому. А поки що утримайтеся від підписання важливих паперів, договорів, фінансових зобов'язань.
Козеріг. Втратами в майбутньому можуть вилитися ваші спекуляції з цінними паперами. Також не рекомендується вирушати сьогодні в ділову поїздку, відрядження тощо. Місце, куди ви плануєте приїхати, люди по той бік дороги, як з'ясувалось, не чекають вас і не готові вас прийняти. Одним словом - дорога і витрати марні.
Водолій. Виникне якась складна ситуація, що пов'язана з виконанням вами своїх робочих обов'язків. Ви не впораєтеся з узятими на себе зобов'язаннями. Як наслідок - незадоволене керівництво та колеги, яким доведеться «покривати» вас, допомагати вам, робити роботу за вас. У другій половині дня уникайте людних місць, місць із великим   скупченням народу - театрів, кінотеатрів, торгових центрів тощо.
Риби. Не стоит сегодня посещать людей, так или иначе связанных с прогнозированием будущего - гадателей, экстрасенсов, астрологов, в конце концов. То, что вы узнаете, может быть не совсем приятным и иметь последствия, что называется зомбированием и «накручиванием». Ближе к вечеру вы можете стать причиной скандала в собственном доме.

А зараз — посміхніться :)


- Пробачте, але я видалив вам здоровий зуб. Доведеться тепер видалити ще і хворий.
- Нічого – нічого… Добре, що ви не окуліст!


Катерина Олегівна все ж таки втопилась в річці, незважаючи на те що була рибою за гороскопом, деревом у ліжку і гівном по життю.


Біжить заєць по пустелі в масці і ластах, назустріч йому верблюд.
Заєць питає:
- Далеко ще до моря?
- Кілометрів 200-300 приблизно…
- Во гади, який великий пляж побудували!

admin

Коментарі :


30.01.2012 11:48 ЮРІЙ Дрогобич Львівська

Від душі бажаю журналістам вашоі чудовоі газети здоров я,чистого пера і при таких сильних морозах тепла в ваших серцях   тепла в домівках!Бажаю вам всім доужності в колективі...щоб ви всі були як один кулак і стояли на захисті - один за всіх,і всі за одного!!!!Я поважаю тих,хто дійсно працює на читача і ви такі є!!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат