9-ти цистернах потягу виявили приховані сигарети

admin 26.09.2012 16:43 КРИМІНАЛ

На митному посту «Батєве» чопські митники спільно з працівниками військової охорони залізничної станції при перевірці 66 вантажних вагонів виявили   1478 пачок сигарет, заздалегідь прихованих у пустотілих просторах 9-ти цистерн.

Потяг слідував з Казахстану в Угорщину, транзитом через територію України, з вантажами: «газ зріджений», «аміачна селітра», «лісоматеріали», «сіль кам’яна» та «технічний вуглець». Під час митного контролю інспектори більш детально оглянули шкворневі балки залізничних вагонів-цистерн.   Відтак, саме в них було приховано 147 блоків сигарет білоруського виробництва. Зазвичай у таких випадках відсутні власники прихованих товарів та особи, причетні до їх незаконного переміщення через кордон, тому митники не складають протокол про порушення митних правил, а лише вилучають предмети правопорушення.
Нагадаємо, що подібні випадки виявлення незаконного переміщення сигарет на залізничних напрямках українсько-словацького та українсько-угорського кордонів непоодинокі. Кмітливі порушники щоразу намагаються урізноманітнити незаконне перевезення цигарок, то у конструктивних особливостях локомотивів, то у вантажних вагонах, але на заваді стоять   пильні стражі кордону.

Вікторія Сенгетовська,
прес-секретар Чопської митниці
     

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат