Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 26.09.2012 06:45 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 26 вересня. Нехай вже зранку вам буде солодко і приємно від аромату і смаку свіжозвареної кави. Налаштовуйтеся на гармонійне сприйняття навколишнього світу, і він неодмінно віддячить вам позитивними спогадами протягом дня. Затишного кавування, вдалого вирішення всіх справ і хорошого настрою у середу!

Цитата дня: Неможливо побачити цілого неба крізь бамбукову трубку. (Японська приказка)

В Ужгороді сьогодні очікується 20- 24°C.   Вночі небо буде ясним, таким воно й залишатиметься протягом усього дня. Без опадів.
Народний прогноз погоди: 26 вересня вшановується пам'ять святого Корнилія сотника. До цього часу закінчується формування осінніх зграй граків. Наші пращури помітили: коли граки відлітають, уже можна чекати снігу. А якщо у цей день піде дощ, то погода найближчим часом буде поганою.

За православним календарем 26 вересня ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Валеріан, Гордиан, Єрофій (Иерофей), Зотик, Ілля (Илия), Кетевана, Корнило (Корнилий), Кронид, Леонтій, Лукиан, Макровий, Микола, Петро, Селевк, Серапіон, Степан (Стефан), Стратоник і Юліан (Иулиан).


Сьогодні також:
Євросоюз: Європейський день мов
Ємен: день революції північного Ємену

Цей день в історії

1580 — англійський пірат Френсіс Дрейк завершив друге у світі кругосвітнє плавання
1815 — герцог Рішельє призначений прем'єр-міністром і міністром закордонних справ Франції
1919 — війська Нестора Махна прорвали фронт білої армії і здійснили зухвалий рейд у напрямку Бердянська і Таганрога
1919 — Матилде Камю, іспанська поетеса.
1921 — Росія закликала допомогти голодуючим Поволжя
1930 —польська влада заборонила діяльність Пласту.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Ювентус»
26 вересня — звітний концерт студентських команд "Ювентусу". Поч. о 19.00.
Щовівторка та щочетверга — школа танцю. Поч. о 18.00 та 20.00.
Щосереди та щоп’ятниці — школа вокалу. Поч. о 15.00 та 19.00.

“Юність”
25 вересня—3 жовтня — Чемпіонат України з фехтування (особисті та командні види). Поч. о 10.00. Вхід вільний.

«Доміон»
До 27 вересня — «Згадати все». Поч. о 13.50, 16.00, 20.00 та 22.10. «Третій зайвий». Поч. о 12.00 та 18.10.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 жовтня — персональна виставка Софії Хотіної, учасниці творчої групи “Весела палітра”.

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Мистецтво Львова ХХ століття” (зі зібрання Національного музею у Львові ім. А. Шептицького).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга та щоп’ятниці — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 20.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Микити (живопис) з нагоди 55-річчя художниці.  
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Досить цікавий і насичений період. Сьогодні ви можете відчути сильне внутрішнє протиріччя, яке може стати причиною прийняття скороспілих рішень. А це якраз те, чого зараз робити не потрібно. Нерви треба берегти, а ще краще внутрішній спокій і гармонію. Якщо ви відчуваєте протиріччя у зовнішньому світі (а судячи з розташування світил, воно все-таки є), то постарайтеся знайти ці самі протиріччя всередині себе. Можливо, ви самі собі суперечите у вчинках або думках.
Телець. Не на фізичному, а на ментальному рівні ви будете сьогодні відчувати певний дискомфорт, викликаний досі невідомими фактами. У всякому разі, ви можете дуже сердитися на всякі дрібниці навколо, а насправді вся справа в тому, що ви не змогли самі з собою домовитися і вас мучить пласт невирішених проблем. Постарайтеся сьогодні стримати свої агресивні пориви. Вони, як показує практика, ні до чого доброго не приводять.
Близнюки. Сьогодні ви відчуєте свою внутрішню силу в плані досягнення бажаного. Але за умови, що ви абсолютно готові отримати те, чого прагнете. Мається на увазі, що ви робите все для того, щоб реалізувати свої плани і навіть не можете уявити собі те, що може бути якось інакше. Саме віра в свої сили стане вашою дороговказною зіркою. Дерзайте! Сумніви - це мікроби, що поїдають наші мрії!
Рак. Сьогодні ви відчуєте дещо революційний настрій, бажання взяти участь у громадських дебатах, послухати політичні телепередачі. Це може дуже здивувати ваше оточення, і навіть налякати. Дійсно, з чого б це. Однак справжня причина вашої поведінки - це страх того, що прийде кінець вашої стабільності. Саме він створює в останній час все більше перепон. Звичайний день, який пролетить так само непомітно, як і ваші хвилювання.
Лев Сьогодні на вас чекає напружений день, коли слід поводитися тихо і не потрапляти на очі людям, що мають негативну репутацію. З ранку можете почуватися абсолютно розбитими. Допоможе контрастний душ і рясний сніданок. В цілому, сьогодні має сенс бути обережним у всьому, у взаєминах найперше.
Діва. Сьогодні вам не варто переживати через дрібниці і розраховувати на те, що хтось помітить ваші промахи і вичитає вас перед усім чесним народом. Спокійна поведінка додасть впевненості і вам, і всім навколо. Задумайтеся над економією коштів. Це допоможе не потрапити в халепу.
Терези. Сьогодні на вас чекає чудовий день наповнений подіями, причому не лише негативними, а радше навпаки. Не варто закриватися в своєму маленькому світі - відкривайте для себе світ і світові відкривайте себе. Тому що саме сьогодні настав ваш час, а упускати шанси цього дня нерозумно. Зустрічі, переговори принесуть максимум користі.
Скорпіон Будьте обережні у спілкуванні з підозрілими людьми. Звісно, краще з ними не зустрічатися, але все-таки. Спілкування з оточуючими все ще залишається на підвищених тонах. Тому, якщо ви не почнете себе контролювати і не зменшите свій гонор, можете раз і назавжди зіпсувати свою репутацію порядної людини. Відмінний день для занять спортом. Вам не варто нехтувати прогулянками на свіжому повітрі.
Стрілець. Сьогодні до вас за порадою можуть звертатися багато друзів, знайомих, колег. Що ж, це непогано! Особливо стосовно вашої репутації! Вона починає знову набирати силу. Тільки не розраховуйте на швидкі результати. Ще пройде час, перш ніж ви знову відчуєте в собі ті ж сили, що й раніше.
Козеріг Сьогодні напруга навколо вас піде на спад. Тому вам не варто особливо турбуватися з приводу свого становища. Вам не можна упускати фокус з відмінних можливостей, які відкриваються вам. Адже все інше, за великим рахунком, не має особливого значення. Крім здоров'я, звісно. Його вам також слід берегти.
Водолій. Сьогодні разом з приливом сил ви відчуєте і внутрішні протиріччя. Ваше жіноче начало (яке є і у чоловіків і жінок) може трохи вередувати. Це буде проявлятися у внутрішньому суперечливому настрої, нервових зривах і певному роздратуванні при появі окремих персон. Що ж, аутотренінг тут не буде зайвим. Не можна жити у конфлікті з собою! Не найкращий час для покупок.
Риби. Сьогодні ви схильні лінуватися, а це може призвести до досить сумних наслідків. Тому постарайтеся знайти в собі внутрішній резерв і трохи протриматися. Обов'зки, взяті на себе, можуть бути небезпечними. Не варто переживати. Практичного сенсу в цьому немає, а нерви ви собі попсуєте. У вас обов'язково все налагодиться. Вчіться дипломатії.


А зараз — усміхніться :)


Здається, у мене проблеми із зором. Заходжу в магазин – очі розбігаються. Дивлюся на ціни – очі на лоб лізуть. Заглядаю в гаманець – нічого не бачу …


- Лікарю, я помираю…
- Зараз допоможу!


Лікар запитує пацієнта:
– Ви курите?
– Ні.
– П’єте?
– Ні.
– А з жінками?
– Так.
– Мабуть із тими що курять і п’ють?

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат