Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 25.09.2012 06:45 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 25 вересня. Запам’ятовуйте найкращі миті свого життя, і вони неодмінно стануть у нагоді під час невеселих періодів. Приймайте світ таким, яким він є, і не розчаровуйтесь через дрібниці. Нехай бадьорий аромат свіжозвареної кави активізує думки і направить їх у потрібне русло задля досягнення якнайкращого результату. Лише бажаних співрозмовників до кави, загалом солодкого ранку і хорошого дня!


Цитата дня: Дитинство дивується. Молодiсть обурюється. Тiльки лiта дають нам мирну рiвновагу i байдужiсть. (Олександр Довженко)

В Ужгороді сьогодні очікується 16- 18°C Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Зранку та вдень буде йти дощ.
Народний прогноз погоди: 25 вересня вшановується пам'ять святого Автонома (Артамона), єпископа Італійського. Тваринне життя швидко замирає, осінь вступає у свої права. Наші пращури у цей день вивчали листя берези і дізнавались про майбутню весну: якщо вони жовтіють від верху - весна буде ранньою, а якщо знизу, то пізньою.

За православним календарем 25 вересня ІМЕНИНИ відзначають Автоном, Олексій (Алексій), Панас, Вассиан, Данило, Досифей, Іван (Іоанн), Корнут, Македоний, Никодим, Микола, Семен (Симеон), Татиан, Федір (Феодор), Феодул і Юліан (Иулиан).


Сьогодні також:
Мозамбік: день збройних сил
Руанда: день республіки
Болгарія: день міста Добрич

Цей день в історії

1396 — Турецькі війська на чолі з Баязетом I розгромили армію хрестоносців угорського короля Сигізмунда біля Нікополя.
1493 — Колумб Христофор вдруге відплив до Америки.
1555 — Протестантство набуло офіційного статусу релігії за умовами Аугсбурзького миру.
1789 — Генерал Хосе де Рібас завоював турецьку фортецю Хаджи-Бей (майбутню Одесу).
1789 — Конгрес Сполучених Штатів підтримав 10 поправок до Конституції, які увійшли в історію як Білль про права.
1854 — Почалася оборона Севастополя.
1943   — розпочалася Дніпровська повітряно-десантна операція


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Філармонія
25 вересня — концерт за участі лауреаток міжнародних конкурсів Лесі Гайдук (орган) та Анни Степанової з Одеси (саксофон, вокал) за участі естрадно-духового оркестру Закарпатської обласної філармонії (керівник — заслужений артист України Володимир Співак). Поч. о 18.00.

“Юність”
25 вересня—3 жовтня — Чемпіонат України з фехтування (особисті та командні види). Поч. о 10.00. Вхід вільний.

«Доміон»
До 27 вересня — «Згадати все». Поч. о 13.50, 16.00, 20.00 та 22.10. «Третій зайвий». Поч. о 12.00 та 18.10.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 жовтня — персональна виставка Софії Хотіної, учасниці творчої групи “Весела палітра”.

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Мистецтво Львова ХХ століття” (зі зібрання Національного музею у Львові ім. А. Шептицького).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга та щоп’ятниці — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 20.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Микити (живопис) з нагоди 55-річчя художниці.  
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні ви можете розраховувати на те, що вам значно пошарпають нерви, причому через дрібниці. Разом з тим, зараз настав період, коли ви можете сумніватися в правильності всього того, що ви робите. У кожному разі, суперечності, які вас будуть мучити, служать для того, щоб ви ще раз провели переоцінку цінностей і були впевнені, що обраний шлях - єдино правильний. Може турбувати головний біль.
Телець. Сьогодні ви можете розраховувати на те, що вам значно пошарпають нерви, причому через дрібниці. Разом з тим, зараз настав період, коли ви можете сумніватися в правильності всього того, що ви робите. У кожному разі, суперечності, які вас будуть мучити, служать для того, щоб ви ще раз провели переоцінку цінностей і були впевнені, що обраний шлях - єдино правильний. Може турбувати головний біль.
Близнюки. Сьогодні ви зможете знайти спільну мову з будь-якою людиною. Саме тому, ви побачите, як люди починають тягнутися до вас, вони не уникають спілкування, а навіть навпаки - раді вашій появі. Такий стан справ не може не радувати. Саме тому вам варто сьогодні провести максимум зустрічей і переговорів, тому що таких днів не так вже й багато.
Рак. Зараз вам буде нелегко, адже на вас звалилася купа справ. Що ж, не варто зневірятися. Є таке поняття, як делегування повноважень, а також таке поняття, як зміцнення імунної системи та організму в цілому. Можливо, наявність маси важливих справ зверне вашу увагу на ваше ж здоров'я і зажене вас, нарешті, у фітнес-клуб. Якщо ви палите - теж пора задуматися про зменшення хоча би кількості сигарет, які ви викурюєте протягом дня.
Лев Чудовий день, коли вам доведеться боротися з самим собою. І якщо це трапиться, то це знак того, що вам потрібно розібратися з внутрішніми протиріччями, які не дають зрозуміти інших людей. Хороший день для планування, зборів, круглих столів. Сьогодні варто поберегти свій організм і не потурати собі в їжі та напоях. Розвантажувальний день буде вельми доречним.
Діва. Ви все ще повні рішучості і хочете бути корисні. Однак найбільш активний період у вашому житті минув. А це значить, що все потихеньку налагодиться і повернеться на круги своя. Відмінний день для здачі звіту. З вашої педантичністю він пройде на ура. Вам потрібно подбати про своє здоров'я. Робота на знос принесе значно менше грошей, ніж ви зможете витратити
Терези. Для вас настав досить активний період, коли події випереджатимуть ваші думки. Життєвий тонус значно підніметься, а це означає, що вам хотітиметься робити кілька справ одночасно. Не варто поспішати, в цьому випадку має сенс витратити якийсь час на планування і розподіл обов'язків. Чи то вдома, чи то на роботі, ви повинні мати чітке уявлення того, що діється у вашому житті. Інакше настане повний хаос.
Скорпіон Сьогодні у вас з'явиться настрій навести навколо себе порядок. Це також стосується стосунків із людьми в цілому, але зі своєю другою половинкою зокрема. З самого ранку у вас буде досить сил, щоб впоратися з обсягом запланованого. Перевірте свої рахунки. Там ви можете виявити не дуже приємний сюрприз, якщо раптом забули щось оплатити. Зараз не час збирати борги.
Стрілець. Сьогодні у вас з'явиться настрій навести навколо себе порядок. Це також стосується стосунків із людьми в цілому, але зі своєю другою половинкою зокрема. З самого ранку у вас буде досить сил, щоб впоратися з обсягом запланованого. Перевірте свої рахунки. Там ви можете виявити не дуже приємний сюрприз, якщо раптом забули щось оплатити. Зараз не час збирати борги.
Козеріг Сьогодні може серйозно постраждати ваше Его, яке може образити будь-хто, необережно кинувши погляд у вашу сторону. Не варто бути таким прискіпливим до необдуманих рухів інших людей. Чудовий день для того, щоб переоцінити трохи свої пріоритети і навчитися слухати інших людей. Іноді міміка вашого співрозмовника може сказати більше про ситуацію, ніж довга і виснажлива бесіда.
Водолій. Чудовий день повний сил, бадьорості, і бажання рухатися вперед. Сьогодні все-таки є сенс зайнятися плануванням свого життя і прийняти важливі рішення, які ви відкладали на потім. Зустріч з друзями буде вельми доречна. Саме вони допоможуть вам остаточно визначитися з вибором, і саме ви та людина, яка найбільше зараз потрібна комусь із вашого оточення. На вас чекає плідна співпраця.
Риби. Емоційно насичений і своєрідний день, коли має сенс звернути пильну увагу на свою інтуїцію і її здібності. Можливо, вам варто подумати і зайнятися духовними практиками, або хоча б записатися на курс йоги. Так чи інакше, а медитація зараз вам не зашкодить. Внутрішня рівновага - це якраз те, що вам зараз потрібно.


А зараз — усміхніться :)


Акція від пологового будинку: “Роди двійнят і отримай третьє в подарунок!”


- Чи часто вмирають у вашій лікарні пацієнти?
- Ні. Лише один раз.


Дві блондинки справляють новий рік:
- Cлухай, а того року новий рік у п’ятницю був!
- Ху, добре що не тринадцятого…

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат