Чопські прикордонники затримали молдован

admin 24.09.2012 15:12 ПОДІЇ

Минулими вихідними прикордонники Чопського загону припинили дві спроби незаконного перетину державного кордону поза пунктами пропуску через державний кордон.

У першому випадку на ділянці відділу прикордонної служби «Гута», завдяки випереджувальній інформації, на підступах до державного кордону було затримано двох громадян Республіки Молдова, які мали намір незаконно потрапити до Словаччини. У другому випадку прикордонники відділу «Ужгород» припинили незаконну подорож до ЄС ще двох громадян Молдови, рух яких у нічній темряві зафіксували сигналізаційні прилади. Жоден із затриманих не мав при собі документів, що посвідчують особу.

Після затримань всі правопорушники були доставлені до підрозділів для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд.

Крім того, за дві доби прикордонниками спільно з представниками митниці у пунктах пропуску через державний кордон «Тиса» та «Малі Селменці» було припинено переміщення 159 пігулок психотропної дії.

admin


За матеріалами Прес-служба Чопського прикордонного загону

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат