Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 24.09.2012 06:45 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 24 вересня. Нехай вже зранку вас зігріє горнятко гарячої кави і дружні обійми найдорожчих людей. Поділіться радістю з навколишнім світом, і він обов’язково віддячить вам приємними хвилинами життя. Із солодкими спогадами і вірою у власні сили розпочинайте новий робочий тиждень. Щастя поруч, тож не бійтеся запросити його до себе на ранкове кавування!)

Цитата дня: Любов настільки всесильна, що перероджує і нас самих.
(Ф. Достоєвський)

24 вересня 2012 року в Ужгороді температура повітря вдень 17-20°.  
Народний прогноз погоди: 24 вересня відзначається день преподобної Феодори (Федори) Олександрійської. З цього дня починається Золота осінь, яка буде тривати до 15 жовтня. На Федору наші пращури спостерігали за бджолами: якщо вони відкривають вдруге льотку, то буде тривала і тепла осінь. У цей час бувають останні грози перед початком зими.З самого ранку небо вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів.

За православним календарем 24 вересня ІМЕНИНИ відзначають Віктор, Герман, Дидим, Димитриан, Диодор, Дмитро (Димитрий), Еванфия, Евфросин, Зинон, Исидор, Ія, Карпо, Лев, Микола, Роман, Сергій (Сергий), Силуан і Федора (Феодора).


Сьогодні також:
День пам'яті Собору преподобних отців, які у Святих Горах на Донці просіяли
ООН: міжнародний день караванника, всесвітній день моря
Гвінея-Бісау: день республіки (день незалежності)
Камбоджа: день конституції
КНДР,   Південна Корея: день врожаю

Цей день в історії

1852 — перший політ на дирижаблі з паровим двигуном зробив француз Анрі Жиффар.
1869 — на американському ринку відбулася паніка через масову скупку золотих злитків двома бізнесменами («чорна п'ятниця»).
1941 — в окупованому німцями Києві почалися вибухи замінованих радянськими диверсантами будинків на Хрещатику та сусідніх вулицях. Серед зруйнованих того дня будинків був "будинок Гінзбурга" — «перший хмарочос України».
1960 — у США пущено на воду перший атомний авіаносець «Ентерпрайз».
1989 — Папа Іван Павло ІІ привселюдно приніс вибачення Галілею й повернув йому «право бути законним сином церкви».


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Доміон»
До 27 вересня — «Згадати все». Поч. о 13.50, 16.00, 20.00 та 22.10. «Третій зайвий». Поч. о 12.00 та 18.10.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 жовтня — персональна виставка Софії Хотіної, учасниці творчої групи “Весела палітра”.

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Мистецтво Львова ХХ століття” (зі зібрання Національного музею у Львові ім. А. Шептицького).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга та щоп’ятниці — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 20.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Микити (живопис) з нагоди 55-річчя художниці.  
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні у вас є всі шанси потрапити під розлючену руку начальства. Тому тримайтеся від нього подалі! Ще краще виїхати у відрядження. Хоча б на півдня до іншого міста. Ну, або відправитися в дуже важливих справах до дуже важливих клієнтів. Звичайно, це вам мало чим допоможе, адже зіпсувати настрій можна й по телефону. Але все ж є якась надія уникнути незавидної долі й перечекати грозу.
Телець. Вам не варто приймати на слово все те, що говорять інші люди. Найімовірніше, ваше оточення, та й певною мірою ви самі не зовсім об'єктивні. Саме тому вам варто аналізувати все те, що стверджують інші. Зараз не найкращий час для участі у громадських заходах. Тому, якщо у вас є така можливість, стримайтеся!
Близнюки. Сьогодні у вас будуть усі шанси, щоб проявити свої таланти. Особливо це стосується тих, хто цілком спокійно ставиться до вад інших людей. Більше того - не лише розуміє, але й приймає інших людей такими, які вони є. Вам сьогодні не буде рівних у мистецтві комунікації. Саме тому ви можете стати зразковим співробітником, який здатний створити клієнта з будь-якого незадоволеного відвідувача.
Рак. Сьогодні вам доведеться трохи попрацювати над собою та своєю реакцією на зауваження оточуючих. Це може бути складно, але ви повинні намагатися. Чудовий день для тих, хто займається домашнім господарством і належить до почесної професії "домогосподарка (господар)". Тому що у вас справи будуть іти найкраще. Адже з вами поруч немає тих, хто стоїть над душею і вказує вам, як підмітати коридор. Здоров'я може дати збої. Це стосується тих представників вашого знаку, у кого є захворювання шлунково-кишкового тракту.
Лев Хтось силою або шантажем намагатиметься примусити вас до тієї або іншої дії. Нещасний! Ця людина навіть не здогадується, чим вона ризикує, граючи з вами в подібні ігри! Однак вам потрібно вчинити як справжній цар звірів - покарати й відпустити. Але покарати краще байдужістю! В іншому чудовий день, який принесе вам чимало цікавих емоцій.
Діва. Хтось силою або шантажем намагатиметься примусити вас до тієї або іншої дії. Нещасний! Ця людина навіть не здогадується, чим вона ризикує, граючи з вами в подібні ігри! Однак вам потрібно вчинити як справжній цар звірів - покарати й відпустити. Але покарати краще байдужістю! В іншому чудовий день, який принесе вам чимало цікавих емоцій.
Терези. Ваше Его може трохи постраждати. Однак не переживайте - це ненадовго. Сьогодні й іще кілька днів вам варто уникати міліції та силових структур. Ці люди не принесуть добра у ваш дім і спокою у вашу душу. Постарайтеся не потрапляти в ситуації, коли ці люди опиняться компетентними в їх вирішенні. Вечори краще проводити вдома - подалі від пригод!
Скорпіон Ви все ще вірите в те, що сила все, а краса тільки її слуга. Насправді ці двоє - друзі. Але ж ні! Ви однаково наполегливо доводитимете, що сила полягає в силі, решта ні при чому. Ваше зловісне бажання наполягти на своєму й когось підпорядкувати собі може перерости в конфліктну ситуацію. Тому будьте обережні! Кожна людина має повне право на самореалізацію!
Стрілець. Сьогодні на вас чекає напрочуд спокійний день без особливих пригод. Однак це за умови, що ви не станете розкривати перед кожним зустрічним свою душу. Постарайтеся провести цей день мирно, тихо, щоб не особливо попадатися комусь на очі. У вас зараз період, коли варто провести переоцінку цінностей, планів і методів досягнення своїх цілей. Тому споглядальний період свого життя потрібно провести спокійно і якомога плідніше.
Козеріг Саме життя надасть вам сьогодні чудовий шанс вирішити одну з наболілих проблем. Не проґавте його! Вам варто розглянути своє завдання з різних боків. Інакше може трапитися так, що за деревами ви не побачите лісу, а це значить, що втратите головне - заради чого ви встаєте щоранку з ліжка. Якщо у вас є конкретна мета і план її досягнення - чудово, якщо ж ні, вам варто над нею замислитися
Водолій. День повний сміху і кумедних історій. Ні, звичайно, кумедного у вашому житті завжди вистачало. Просто сьогодні, ви чомусь звернете на це увагу. Але тільки за умови, що не прийматимете так близько до серця всіх нелегких фактів нинішнього періоду життя. Все пройде, спогади залишаться. Якими вони будуть - залежить від вас.
Риби. Сьогодні на вас чекає великий обсяг роботи. Однак вас це не повинно лякати. Тому що ви елементарно з нею впораєтеся! Загалом цілком сприятливий день, коли все заплановане вдається виконати. Стосунки з оточуючими складатимуться добре. Саме тому ви можете очікувати на допомогу збоку. Здоров'я може погіршитися в тих представників вашого знаку, хто страждає на захворювання сечостатевої системи.


А зараз — усміхніться :)


Дружина, бігаючи за п’яним чоловіком по кухні:
- Віддай, віддай зараз же! Це не новий “Жіллетт” з вісімдесяти двома лезами! Це та терка, яку нам тітка Галя на весілля подарувала!


Із біографії Вовочки: “Коли я народився, мій татусь повбивав усіх лелек в окрузі”…


Клас, у тебе нова дівчина?!
-Ні, вона не нова, просто
випрана з Perwoll Color Magic.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат