Сімейній амбулаторії, що на Берегівщині, подарували сучасний електрокардіограф (Відео)

admin 19.09.2012 14:08 ПОДІЇ

На Берегівщині в селі Шом відкрито нову сімейну амбулаторію. Донедавна в старенькому приміщенні тулився фельдшерсько-акушерський пункт.

Силами спонсорів,влади та сільської громади приміщення відремонтовано і відтепер разом з медсестрою, фельдшером та   акушеркою медичну допомогу мешканцям сіл Шом та Каштаново надаватиме сімейний лікар.  

Привітати селян з приємною подією приїхали заступник голови Закарпатської ОДА Антон Громовий, начальник управління УОЗ в Закаратській області Роман Шніцер, голова Берегівської районної ради Андрій Бігарі, начальник відділу охорони здоров»я Берегівської РДА Діана Ляшко та інші.  

Відкриття амбулаторій в населених пунктах, де проживає понад 1200 чоловік, є одним з кроків наближення якісної лікарської   медичної допомоги. За словами начальника УОЗ Романа Шніцера в Закарпатті чи не найвищий в Україні рівень розвинутості мережі сімейної медицини – 92,3 відсотки населення обслуговується сімейними лікарями.

Новенька амбулаторія отримала й подарунок – сучасний електрокардіограф. Незабаром надійде все необхідне лабораторне обладнання для проведення загальних аналізів та базисного обстеження.  

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат