Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 19.09.2012 06:45 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 19 вересня. З новим небуденним поглядом на власне життя розпочинайте цей день. Нехай екватор тижня принесе гармонійне налаштування на справи і внутрішнє самозаспокоєння, якщо вас, звісно, щось розбурхує. Приємного вам кавування під час чергового вересневого ранку, бажаних співрозмовників до смачного ритуалу, а також бадьорої і зовсім не холодної середи!

Цитата дня:   Життя — як катання на велосипеді. Аби зберігати рівновагу, мусиш рухатися. (Альберт Енштейн)

19 вересня 2012 року по Закарпатській області: Температура повітря вдень 22-25°.
Ніч буде безхмарною, та майже весь день небо буде залишатися ясним, тільки ввечері з'являться перші хмари. Увечері очікується дощ.
Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять архистратига Михаїла. З 19 вересня починались Михайлівські заморозки вранці: "Михаїл заморозком землю прихватив". У давнину наші пращури зиму визначали по листю осики: якщо воно лягає лицьовою стороною вверх - до студеної зими, виворітною стороною догори - зима буде теплою, а якщо і так, і так - то зима помірною буде.

За православним календарем 19 вересня ІМЕНИНИ відзначають Авив, Архип, Давид (Давид), Евдоксий, Зинон, Кириак, Кирило, Макар (Макарий), Михайло, Ромил і Фавст.


Сьогодні також:
Італія, Неаполь: Фестиваль Сент-Дженнеро.
Чилі: День армії.
Світ : Міжнародний день пірата

Цей день в історії

1478 — Леонардо да Вінчі завершив роботу над картиною «Мона Ліза»
1559 — біля берегів Флориди затонули п'ять іспанських кораблів, біля 600 людей загинули
1648 — в Квебеці Жаком Бойдоном (Jaceques Boisdon) відкрита перша в Канаді таверна
1654 — в Квебеці зареєстровано перший в Канаді шлюб (11-літня М. Седільо (Marguerite Sedillot) вийшла заміж за Ж. Обушо (Jean Aubucho))
1673 — почалось селянське повстання на Слобожанщині
1710 — війська Петра I захопили Корелу
1777 — в першій битві при Саратозі англійська армія зазнала поразки від американських військ
1783 — французькі брати Монгольф'є, у присутності короля Людовіка XVI, запустили першу повітряну кулю з тваринами на борту (вівця, півень і качка)


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 жовтня — персональна виставка Софії Хотіної, учасниці творчої групи “Весела палітра”.

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Мистецтво Львова ХХ століття” (зі зібрання Національного музею у Львові ім. А. Шептицького).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга та щоп’ятниці — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 20.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Микити (живопис) з нагоди 55-річчя художниці.  
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Цей день принесе вам багато справ і суєти. Однак ваш життєвий тонус дозволить упоратися з усіма взятими на себе зобов'язаннями. Чудовий день для реалізації задуманих планів. Однак вам потрібно бути обережнішими й зібранішими, оскільки спритників навколо вистачає. Сьогодні не варто нехтувати обідом. Обов'язково підкріпіться в середині дня, адже ваше здоров'я дорожче за будь-які "треба бігти"
Телець. Активний і яскравий день. Вам варто отримати з нього максимум користі. Постарайтеся сьогодні вдягнутися відповідно до погоди, оскільки на вас може чекати несподіваний сюрприз. Практичні справи вирішуватимуться на рідкість легко і швидко. А ось амурні справи дадуть значний збій. Саме тому вам сьогодні варто бути більш дипломатичними у спілкуванні з людьми, особливо з коханими.
Близнюки. Цей день принесе вам масу приємних сюрпризів, якщо ви не зважатимете на дрібні негаразди й гострі слівця з боку інших людей. Постарайтеся якомога швидше заспокоїтися, якщо трапиться так, що ви потрапите в пастку. Ви зможете знайти вихід із будь-якої ситуації, особливо використовуючи мистецтво дипломатії та вміння наводити гідні аргументи, яких у вас завжди достатньо.
Рак. Цей день варто присвятити наведенню ладу на робочому місці. Господарські питання не можна відкладати на потім, особливо це стосується тих представників вашого знаку, які постійно кудись поспішають і в результаті найелементарніші їхні обов'язки залишаються знехтуваними. Оточуючі почнуть помічати ваші промахи, а це, погодьтеся, завжди неприємно. Тому виділіть невелику кількість часу, щоб навести лад у справах, речах і думках.
Лев Сьогодні на вас чекає святковий настрій. Адже саме сьогодні у вас може з'явитися приголомшлива ідея, яка може принести достаток і вам, і тим, хто поруч із вами. Постарайтеся сьогодні не втрачати з уваги все, що може здатися для вас важливим. Також, сьогодні чудовий день для медитації, особливо на тему благополуччя і приваблення багатства.
Діва. Представникам вашого знаку сьогодні варто відвідати фітнес-клуб. І не тільки для того, щоб зробити там екскурсію. Для вас настає період, коли спортивна злість буде тільки на користь. Саме тому спортивна секція у вашому житті буде не зайвою. Постарайтеся ввечері розслабитися й зайнятися фінансовим плануванням. Саме це заняття зараз необхідне для того, щоб не потрапити в халепу.
Терези. Попри певну напруженість навколо вас, вам усе ж не варто переходити на підвищені тони у стосунках з оточуючими. Кохані чекають від вас уваги. І якщо ви не можете приділити їм стільки часу, скільки вам хотілося б, постарайтеся компенсувати вашу відсутність якимось приємним сюрпризом. Звичайно ж, ви отримаєте відповідну реакцію.
Скорпіон Чудовий день для активних дій. Особливо це стосується тих представників вашого знаку, які зайняті в інформаційній сфері. Постарайтеся використати можливості цього дня з максимальною ефективністю як для себе, так і для вашого бізнесу. Ймовірний благополучне збіг обставин, який приведе до вирішення міжособистісних конфліктів з начальством. Вам варто менше нервувати, інакше ваша нервова система почне давати збої вже до кінця тижня.
Стрілець. Чудовий день для вирішення поточних завдань. Незабаром фортуна повернеться до вас обличчям. До цього періоду потрібно ґрунтовно підготуватися. Саме тому вам треба бути дуже акуратними у взаєминах з людьми і з фінансами. Акуратно заповнюйте документи. Зараз ви схильні допускати помилки.
Козеріг Стосунки з близькими потихеньку налагоджуються. Вам не варто здійснювати вчинків, які знизять їхній кредит довіри до вас. Більше турботи, більше уваги до деталей у стосунках. Вам потрібно ретельніше підходити до вирішення міжособистісних проблем. У фінансовій сфері ви несподівано можете отримати карт-бланш. Тому будьте уважні й не пропустіть свого птаха щастя.
Водолій. Чудовий день для глибокого аналізу та вивчення чого-небудь. Сьогодні не варто багато подорожувати. Постарайтеся провести цей день максимально спокійно й не встрявати в суперечки та конфлікти. Краще відкладіть розмову на інший день. Родичі можуть засмутити. Але в цілому цілком сприятливий день.
Риби. Сьогодні ви будете в полоні своїх мрій. Це стосується переважно особистого життя й родинних зв'язків. Однак в об'єктивності в діловому плані вам не буде рівних. Такий дисбаланс може призвести до якогось розчарування й бажанням провести це життя в гордій самоті з титулом "Заслужений холостяк". У цілому, вам не варто перенапружуватися на роботі або з вирішенням господарських проблем. Розмірений темп життя буде дуже доречним.


А зараз — усміхніться :)


Викладач:
- Хто першим вийде відповідати, тому оцінку на бал вище.
Студент (встаючи):
- Гаразд, ставте мені трійку, я йду…


Підійшов до банкомату. Він попросив позичити двадцятку до наступного тижня.


Добре буддистам – їм все пофеншую…

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат