Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 17.09.2012 06:45 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 17 вересня. Запрограмуйте хороший настрій на цілий день вже зранку і не розгубіться у правильності власних рішень. Із гармонійним налаштуванням за чашечкою свіжозвареної кави майбутні справи і турботи стануть набагато легшими і приємнішими. Насолоджуйтесь ароматом улюбленого напою, вдихайте ранкову прохолоду вересня, і нехай початок тижня принесе виключно позитивні враження!

Цитата дня:   Ніхто так не бажає залишитися на висоті, як той, хто стоїть на краю прірви. (Леонід Сухоруков)

17 вересня 2012 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вранці місцями слабкий туман. Вітер змінних напрямків, 2-7 м/с. Температура повітря вдень 21-26. В горах місцями: вдень 11-16.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків 2-7 м/с. Температура повітря вдень 23-25°.

За православним календарем 17 вересня ІМЕНИНИ відзначають Вавила, Епполоний, Ермиония, Иулиан, Киан, Миан, Мойсей, Прилидиан, Увірваний, Федір (Феодор) і Христодула.


Цей день в історії

1834 — професора Михайла Максимовича затверджено на посаді ректора Київського університету св. Володимира.
1919 — Оприлюднено відозву головного отамана військ УНР Симона Петлюри до населення соборної України з викладом основних положень програми уряду УНР.
1939 — згідно з пактом Молотова-Рібентропа, радянська армія перейшла східний кордон Польщі — задля окупації територій Західної України та Західної Білорусі.
1944   — союзники розпочали Голландську повітряно-десантну операцію, наймасштабнішу повітряно-десантну операцію у світовій історії.
1989 — у Чернівцях розпочався І Республіканський фестиваль української пісні «Червона рута».
1993 — Останні підрозділи російських (кол. радянських) військ залишили територію Республіки Польща.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 жовтня — персональна виставка Софії Хотіної, учасниці творчої групи “Весела палітра”.

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Мистецтво Львова ХХ століття” (зі зібрання Національного музею у Львові ім. А. Шептицького).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга та щоп’ятниці — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 20.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Микити (живопис) з нагоди 55-річчя художниці.  
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні спробуйте витягти максимум користі з тих міжособистісних мостів, які вам вдалося нещодавно побудувати. Головне сьогодні сміливість і впевненість у собі. Пам'ятайте, що овеча шкура вам до лиця, не забувайте її одягати, особливо коли має бути якась важлива зустріч. Йти на рожен не варто, все ж гнучкість зараз буде більш доречна.
Телець. Ваша старанність буде гідно оцінена, якщо ви сьогодні все ж наберетеся, як слід, сил і рішучості, і візьмете «бика за роги». Чудовий день для реалізації найсміливіших планів. Не бійтеся говорити про свої наміри. Адже ви зможете спрацювати швидше, ніж ваші опоненти збагнуть, в який бік ви прямуєте
Близнюки. Відмінний день для того, щоб блиснути своїм інтелектом. Пустіть сьогодні в хід усі свої флюїди. Весь шарм, дарований вам природою для досягнення поставленої мети. Це може бути зустріч старих друзів, важливі переговори або просто чергова суперечка зі свекрухою. Як би там не було, саме сьогодні ви без особливих зусиль зможете переконати кого завгодно в чому завгодно.
Рак. Оточення сьогодні буде налаштоване проти вас трохи вороже. Тому розбавте обстановку своїм ентузіазмом і гумором. Зрештою, купіть букет квітів, пересядьте за інший стіл, приготуйте на вечерю лобстера. Зробіть усе, щоб вам не могли дорікнути в тому, що ви не в собі і ваше прізвисько «Лузер». Ні, навпаки - ви особлива людина і саме тому поки що вас багато хто не розуміє і не визнає. Покажіть, чого ви варті насправді.
Лев Сьогодні ваші флюїди будуть творити неймовірні речі. Ви зможете одним помахом руки налагодити стосунки або ж зіпсувати багаторічну і близьку дружбу. Тому обережніше сьогодні зі словами і бажаннями. Напевно у вашому оточенні є дуже вразливі люди. Будьте обережні, сьогодні не варто нікому вірити чи довіряти щось сокровенне. Сьогодні не варто вступати в агресивні переговори з людьми, які виконують службові обов'язки.
Діва. Цей день мало чим відрізнятиметься від попереднього. Його особливістю будуть ваші глибокі роздуми або їх відсутність. Хороший день для вибудовування перспектив або пошуку нового місця роботи. Вам варто звернути увагу на своє здоров'я. Нерви зараз будуть зайвими. Просто думайте про те, що все проходить з часом - і хороше, і погане. Позбавтеся паразитів у вашому оточенні.
Терези. Сьогодні на вас чекає чудовий день. Однак вам варто трохи зменшити свої бажання. Деякі можуть виявитися нерозумними. В цілому відмінний день для спілкування, особливо з тими, кого давно не чули або не бачили. Запросіть цю людину на чашечку гарячого шоколаду. Сьогодні як ніколи ви будете потребувати спілкування. Цілком імовірно, що сьогодні ви отримаєте бонус чи премію.
Скорпіон Надмірності сьогодні будуть ні до чого. Це стосується не лише їжі, але й інших, більш екзотичних забаганок. Вам не варто пускатися на всі заставки. Спробуйте довіритися здоровому глузду. Оскільки інтуїція сьогодні дає збої. Приймаючи рішення, постарайтеся все обміркувати. Чудовий день для активної прогулянки. Свіже повітря вам піде на користь.
Стрілець. Сьогодні один з небагатьох днів, коли ви здатні спіймати успіх за хвіст. Однак пам'ятайте, якщо ви коїте протиправні дії, то за хвіст зловлять вас. Тому будьте обережні. Особливо в словах і твердженнях. Не бійтеся висловлювати свою думку, але й не бійтеся наводити якомога більше аргументів. Ви вмієте переконувати - розкрийте в собі цей потенціал.
Козеріг Сьогодні вам варто подумати про ті речі або людей, яким винні, або про яких забули давно. Цілком можливо, що прийшов час віддавати борги. Навіть психологічні. Образа - це важкий тягар, який будь-яку людину тягтиме назад, в безодню. Позбавтеся їх якнайшвидше, інакше відбудеться кардинально протилежна ситуація.
Водолій. Чудовий день, коли будь-яке ваше "хочу" магічним чином перетворюється на «можу». Шкода лише, що це не діє на глобальні цілі. Наприклад, якщо ви сьогодні захочете борщу з пампушками - ви його отримаєте, а от якщо чоловіка мільярдера - тут є небезпека того, що вам доведеться розчаруватися. Тому живіть сьогодні з натхнення.
Риби. Сьогодні варто наважитися на дуже важливий крок - зробити у своєму житті маленьку революцію. Наприклад, вдягнути яскраве плаття або високу платформу. Прислухайтеся до своєї інтуїції. Ваш внутрішній голос може повідомити, де ваш найбільший скарб. Прислухайтеся і вирушайте в дорогу. Ви точно знайдете своє покликання чи свою долю. Якщо знайдете, то відразу зрозумієте, що ваше.


А зараз — усміхніться :)


- Алло, це МНС?
- Так.
- Допоможіть мені звідси вилізти.
- А де ви?
- У Вконтакте.


Тату, ти одружився по-громадянськи чи по-церковному?
- По-дурному.

Молода жінка зупинила машину якраз під знаком заборони стоянки.
Підходить автоінспектор:
- Ви що, нічого не бачите?
- Ні… Ах, пробачте, інспектор. Я відразу не помітила. У вас нова форма?

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат