На День рятувальника ужгородців пригощатимуть стравами польової кухні

admin 13.09.2012 17:31 ПОДІЇ

17 вересня МНС України святкуватиме День рятівника й одночасно 16-річчя створення Міністерства надзвичайних ситуацій.

У цей день о 14:00 на території Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Територіального управління МНС у Закарпатській області в рамках святкування пройде День відкритих дверей.

Детальніше ознайомитися з роботою служби «101» рятувальники запрошують усіх бажаючих саме у день свого професійного свята. На території Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, що   дислокується в обласному центрі на вул. Верещагіна, 18, присутнім буде продемонстровано зразки сучасної рятувальної техніки: піротехнічні автомобілі, пересувна хіміко-радіоллогічна лабораторія, рятувальний катер, автомобілі комбінованого гасіння вогню, свою роботу   під час показових виступів покажуть гірські рятувальники, водолази та кінологи.

Такий захід, передусім, спрямований на те, щоб звернути увагу людей на свою власну безпеку, задуматися про те, що серед нас є професіонали, які ризикують власним життям і здоров’ям заради порятунку іншої людини.

Окрім цього на гостей урочистостей чекає цікава концертна програма та смачна польова кухня. Про це Закарпаття онлайн повідомили в ТУ МНС у Закарпатській області.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат