Хірурги та ангіологи з усієї України три дні працюватимуть на Закарпатті

admin 13.09.2012 11:30 ПОДІЇ

У середу, 12 вересня, в облмуздрамтеатрі відбулось урочисте відкриття ІV з’їзду судинних хірургів та ангіологів України. Привітав поважних гостей і голова Закарпатської обласної адміністрації Олександр Ледида.


Ділитись досвідом з колегами до Ужгорода приїхали найкращі лікарі не тільки з України, а й з Білорусі, Молдови, Росії, Угорщини, Польщі, Словаччини, Австрії.
  Як зазначив Президент   ІV з’їзду судинних хірургів та ангіологів України, відомий закарпатський хірург Василь Русин, такі зустрічі відкривають нові можливості у лікуванні хвороб серця та судин.
  Вітаючи присутніх, Олександр Ледида наголосив:
  – Таке широке представництво відомих лікарів дасть позитивний імпульс для вирішення багатьох проблем. Доручення Президента щодо фінансування реформ, зокрема й медичної галузі, отримав днями Уряд. Адже Програма економічних реформ, яку почали втілювати у 2010-му за ініціативи Віктора Януковича, зараз набирає обертів. Тож ваші напрацювання, переконаний, будуть корисними не лише у вузькій сфері медичної спеціалізації, а й для галузі охорони здоров’я України.
  Також керівник області зазначив, що проведення такого медичного форуму саме на Закарпатті свідчить про визнання закарпатської судинної хірургії.
  Відтак, за вагомий внесок у справу охорони здоров’я краю Олександр Ледида вручив лікарям найвищі нагороди області – відзнаки «За розвиток регіону». Їх отримали лікар-хірург відділення діагностики і мініінвазивної хірургії Закарпатської обласної клінічної лікарні імені А.Новака, кандидат медичних наук Василь Русин, професор кафедри хірургічних хвороб Ужгородського національного університету, доктор медичних наук В’ячеслав Корсак, доцент кафедри хірургічних хвороб Ужгородського національного університету, кандидат медичних наук Костянтин Румянцев. Грамоти та цінні подарунки отримали Патриція Болдіжар, Федір Горленко, Юрій Левчак, Ярослав Попович.
Прес-центр ОДА




admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат