На Закарпаття приїхали міжнародні спостерігачі для контролювання виборчої кампанії

admin 10.09.2012 08:20 ПОДІЇ

У п’ятницю, 7 вересня, заступник голови облдержадміністрації Антон Громовий зустрівся з офіційними спостерігачами неурядової організації CANADEM Барбарою Пушкар та Андрієм Телішевськи.

Вітаючи гостей, заступник керівника краю запевнив представників міжнародної організації у максимальному сприянні з боку обласної влади у роботі спостерігачів. Також коротко окреслив ситуацію щодо підготовки до виборів у краї, зокрема, того, що стосується створення і технічного забезпечення роботи окружних виборчих комісій.
- Новаторством цієї кампанії, є те, що членом окружної комісії міг стати будь-який громадянин України незалежно від місця проживання. Тож були випадки, коли до складу комісії потрапляли люди з Криму, Запоріжжя. У зв’язку з тим, що вони відмовилися працювати, їх було замінено представниками тих самих партій, але з місцевих осередків. Зараз комісії в області працюють у звичному режимі, - розповів Антон Громовий.
За словами Барбари Пушкар, міжнародні спостерігачі працюватимуть в області протягом всієї виборчої кампанії. Канадська сторона неодноразово надсилала своїх спостерігачів на вибори в Україну. Представники неурядової організації висловили сподівання, що цьогорічні вибори пройдуть чесно та демократично.  

Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат