Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 07.09.2012 06:45 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 7 вересня. Залишіть для себе вже зранку кілька спокійних і приємних хвилин для ароматного кавування. Нехай все те, про що ви мріяли ще вчора, сьогодні стане реальністю. Гармонійного вам дня, смачної кави, бадьорості у п’ятницю і хорошого відпочинку на вихідних!

Цитата дня:   У кожної людини три характери: той, який йому приписують; той, який він сам собі приписує; і, нарешті, той, який є насправді (В. Гюґо).

7 вересня 2012 року в Ужгороді температура повітря вдень 17-21°.
Увесь день небо буде ясним, й хмари не засмутять його своєю присутністю. Без опадів.
Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять апостола Тита. У народі святого називали Листопадником, Грибним, і казали: "Святий Тит останній гриб ростить". Саме гриби передвіщали нашим пращурам майбутню зиму: великий врожай грибів вказував на тривалу зиму. До цього часу поспівають груші.

За православним календарем 7 вересня ІМЕНИНИ відзначають Варсис, Варфоломій, Евлогий, Мина, Протоген і Тит.

Сьогодні також:
День військового розвідника

Цей день в історії

1812 — Наполеон розбив росіян під Бородіно.
1822 — Бразилія оголосила незалежність від Португалії.
1891 — до Канади прибули перші українські переселенці, що стало початком масової української еміграції до Канади.
1892 — у США відбувся перший професійний боксерський поєдинок за сучасними правилами — в боксерських рукавичках і з трихвилинними раундами
1940 — Німеччина розпочала бомбардування Лондона.
1971 — у Києві було оголошено про споріднення й братання міст Києва і Кіото.
1998 — заснована компанія Google.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Художній музей імені Бокшая
7 вересня — відкриття виставки “Мистецтво Львова ХХ століття” (зі зібрання Національного музею у Львові ім. А. Шептицького). Поч. о 16.00.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга та щоп’ятниці — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 20.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Микити (живопис) з нагоди 55-річчя художниці.  
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні постарайтеся з максимальною користю використовувати ті можливості, які вам надаються за допомогою комунікації та спілкування. Не варто вплутуватися в дискусії й суперечки. Спостережна позиція принесе вам максимум бонусів. Не жалійте сил і наведіть лад у паперових питаннях. У вас усе обов'язково вийде, навіть якщо зараз здається, що те, чим ви займаєтеся, свідомо програшний варіант
Телець. Сьогодні в душі у вас запанував мир і спокій, відчуття комфорту. Ви стаєте привабливішими, з'являється бажання зробити інших щасливими, принести їм задоволення. Цього дня треба дозволити собі з'їсти те, що хочеться, а не сидіти на дієті (хіба що з лікувальною метою). Також посилюється ваш сексуальний потяг. Вечір потрібно провести відповідним чином.
Близнюки. Чудовий день для реалізації вашого потенціалу. Сьогодні не варто соромитися бути собою. Як у плані стилю в одязі, так і в плані самореалізації в цілому. Вашої самодостатності сьогодні цілком вистачить, щоб завоювати певний авторитет серед колег, друзів, знайомих і навіть коханих. Будьте собою - порада цього дня.
Рак. Будьте обережні з шопінгом. Вам напевно знайомий феномен залежності під назвою шопоманія. Саме тому вам варто триматися подалі від кредитних карток, накопичувальних рахунків і забезпечених друзів. Чудовий час для того, щоб зайнятися живописом або його електронною версією. Цілком можливо, що хобі може перерости в додаткове джерело заробітків.
Лев Будьте обережні з шопінгом. Вам напевно знайомий феномен залежності під назвою шопоманія. Саме тому вам варто триматися подалі від кредитних карток, накопичувальних рахунків і забезпечених друзів. Чудовий час для того, щоб зайнятися живописом або його електронною версією. Цілком можливо, що хобі може перерости в додаткове джерело заробітків.
Діва. Це досить енергетично сильний день - є велика ймовірність проникнення у ваше життя чогось потойбічного, таємного і прихованого - зіткнення з магією, сновидіннями, дивними й незрозумілими ситуаціями. Цей час можна використовувати для внутрішнього розвитку та накопичення премудростей усіх таємних наук. Також сьогодні ви можете відчувати дефіцит мікроелементу мідь - він міститься в рибі, морепродуктах, у нирках і печінці.
Терези.Сьогодні матимуть місце домашні клопоти. Рідні та близькі безупинно вам дзвонитимуть, писатимуть, щось питатимуть і навіть вимагатимуть. Якщо так станеться, що вони почнуть вам діяти на нерви - стримайтеся. В будь-якому разі, якщо не близькі, то оточуючі вас усе ж-таки дратуватимуть. Тому перейдіть на пошук і збір інформації. Чудовий день для поїздок.
Скорпіон Сьогодні підвищується ваш авторитет, до вас починають прислухатися. Багато хто з вас почнуть викладати. У вас з'являється багата фантазія, жива і яскрава уява. Також добре купувати якісь старовинні предмети з чиєїсь сімейної колекції, які знаменують собою роки чийогось сімейного життя і прославляють сімейні традиції.
Стрілець. Ваше Его нині переживає внутрішню кризу. Було б непогано, якби оточуючі в цей час вас зрозуміли й підтримали. У будь-якому разі, все у ваших руках. Тому якщо ваша гординя перейшла всі розумні межі - просто попросіть пробачення в тих, кого скривдили, або з ким вчинили не по совісті. Саме цей фактор буде початком вашої білої смуги та процвітання.
Козеріг Сьогодні ви чудово володітимете мовою, швидко бентежитиметеся й легко перезбуджуватиметеся. Тому в цей період ви погано витримуєте роботу, пов'язану з постійною відповідальністю й необхідністю часто приймати рішення. Захочете бути корисним своєму найближчому оточенню й заслужити цим повагу й любов з його боку. Боятиметеся видатися невдахою і прагнутимете довести протилежне.
Водолій. Це досить активний і сприятливий для вас період. Не варто в цей час спати й необачно ставитися до буднів. Використовуйте кожну можливість, яку вам надає життя, щоб узяти ще одну вершину. Більше спілкування, більше діяльності, більше часу приділяйте важливій для вас справі. Пам'ятайте, що майбутній успіх складається з щоденного подолання себе.
Риби. Дуже ймовірне підвищення культури та освітнього рівня через знайомство й пізнання культури інших народів. Також багато з вас почнуть новий цикл навчання. Є шанси почати тривалу поїздку або вояж. Принаймні, якщо ви плануєте подібного роду заходи, то цей час саме підходящий. Але не потрібно забувати про зворотний бік медалі - відірваність від дому - хтось за вами сумуватиме.



А зараз — усміхніться :)


Ніколи не забувай про тих, хто був з тобою у складну хвилину: Google, Вікіпедію і Перекладач.


Гарні чоловіки на дорозі не валяються. Вони валяються на дивані.


Розмова двох приятелів:
- Прикинь, у мене вдома миша з кішки знущається!
- Як це?
- Так сир в мишоловці валеріаною маже.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат