Відомих спортсменів Закарпаття нагородили нагрудним знаком «За розвиток регіону»

admin 06.09.2012 17:16 СОЦІО

У четвер, 6 вересня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида взяв участь в урочистому відзначенні Дня фізичної культури та спорту. На заході також були присутні заступники керівника краю Іван Качур та Антон Громовий, головний міліціонер області Віктор Русин, міський голова Ужгорода Віктор Погорелов, учні та вихованці закладів галузі фізичної культури, представники спортивних федерацій.

День фізичної культури і спорту в Україні відзначають традиційно у другу суботу вересня ще з 1994 року. Напередодні свята в ужгородському ПАДІЮНі відбулися урочисті збори, де було відзначено кращих у спортивній галузі краю.

- В області створюються комфортні умови для того, щоб учнівська, студентська молодь, усі краяни могли займатися спортом, - наголосив під час свого виступу Олександр Ледида. -   Ми сьогодні працюємо над тим, щоб відомих спортивних імен ставало все більше. У нас є спортсмени, котрими пишається Закарпаття.

Цього дня нагрудним знаком «За розвиток регіону» було нагороджено таких відомих фахівців спортивної галузі краю, як Олександру Мишко, президента Закарпатського обласного осередку Всеукраїнської федерації танцювального спорту та Ярослава Свиду, члена обласного відділення НОК України.

Почесні грамоти та подяки облдержадміністрації отримали Ірина Боднар, Тетяна Вайнагій, Володимир Звурський, Валерій Товт, Марина Калуцька, Дьордь Балога, Петро Бісюк, Роман Герій, Євгенія Попович. Також грошові винагороди отримали чемпіони та призери європейських і світових Кубків.

Нову спортивну форму Олескандр Ледида вручив учням спеціалізованих спортивних шкіл.

Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат