Чиновника міграційної служби затримали на одержанні хабара

admin 30.08.2012 12:33 КРИМІНАЛ

28 серпня прокуратурою Закарпатської області порушено кримінальну справу за фактом одержання хабара в особливо великому розмірі заступником начальника управління у справах біженців Головного управляння державної міграційної служби в Закарпатській області ( ч.3 ст. 368 КК україни).

У вівторок, працівники УБОЗ   у службовому   кабінеті затримали під час одержання від іноземця частини раніше обумовленої суми хабара в розмірі 16 тис. грн. керівника структурного підрозділу Головного управління Державної міграційної служби.

До правоохоронців звернувся із заявою 20-річний громадянин Сомалі, котрий майже рік мешкає в Україні. Іноземець повідомив, що за видачу дозвільних документів для перебування на території України посадовець ДМС вимагає з нього хабара урозмірі 3 тис. дол.

Якщо вину керівника ДМС буде доведено у суді його можуть покарати позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

На даний час чиновника затримано. Триває слідство.


Прес-служба прокуратури Закарпатської області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат