Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 29.08.2012 08:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 29 серпня. Постарайтеся зробити сьогодні якомога більше корисних справ: екватор тижня якнайкращий час для успішних починань і не менш плідних завершень. Нехай вже зранку вам буде солодко і приємно від аромату і смаку свіжозвареної кави. Подаруйте ранкову посмішку своєму оточенню і воно теж не забариться відповісти вам приємними враженнями прийдешнього дня!

Цитата дня:   Хто не знав бідності, любові і війни, той не жив повноцінним життям.
(О'Генрі)

29 серпня 2012 року по в Ужгороді: Температура повітря вдень 21-24°.
Чисте небо вдень зникне за хмарами, але ввечері погода знову проясниться. Без опадів.
Народний прогноз погоди: У цей день відзначається свято Спаса Нерукотворного. Наші пращури говорили: "Третій Спас - хліба припас", оскільки до цього дня вже збирали новий врожай. У минулі часи помітили, якщо у цей день буде заморозок - осінь тривалою буде. А якщо журавель відлетить до третього Спаса, то на Покров (14 жовтня) буде морозно.

За православним календарем 29 серпня ІМЕНИНИ відзначають Діомид і Херимон.


Цей день в історії

1883 — в Оттаві Томас Ахерн продемонстрував першу електроплиту.
1885 — німецький інженер Готліб Даймлер одержав патент на мотоцикл.
1912 — в Москві відкрилася панорама Франца Рубо Бородінська битва».
1929 — німецький дирижабль «Граф Цепелін» завершив першу кругосвітню подорож.
1938 — в Радянському Союзі страчено Бела Куна;
1944 — розпочалося Словацьке національне повстання проти нацистів.
1946 — в ООН прийнята Швеція, Афганістан і Ісландія.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Живописне Закарпаття» (Закарпатська школа образотворення ХХ століття).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Микити (живопис) з нагоди 55-річчя художниці.  
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

«Доміон»
До 30 серпня — «Льодовиковий період-4». Поч. о 12.00, 13.40, 15.20, 17.00, 18.40, 20.20 та 22.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 вересня — персональна виставка заслуженого працівника культури Степана Сігетія «Дерев’яні церкви Закарпаття та природа рідного краю».



Що обіцяють зірки?

Овен. Чудовий день для спілкування, знайомств, проведення переговорів, отримання та передачі інформації, а також навчання. Якщо вам у цей час потрібно складати іспити - виберіть саме цей день! Для працюючих людей було б непогано провести переатестацію. Хороший день для поїздок, прийняття важливих рішень, підписання договорів та інших важливих документів.
Телець. Вам важко буде зібрати з духом і зважитися на якийсь важливий крок. Тут дається взнаки ваша інертність і пасивність, справжньому Тельцю завжди потрібен якийсь "стусан під зад". Є вихід із подібних ситуацій - заздалегідь усе планувати. Адже коли щось іде не за планом, це вас вибиває з колії та створює цейтнот. Після обіду на вас нахлинуть страхи і хвилювання, причиною яких буде якась неперевірена інформація.
Близнюки. Чудовий день для шопінгу, наведення ладу, як у фізичному, так і в ментальному плані. Сьогодні було б непогано подумати про розширення своїх кордонів і можливостей. Це викликатиме деякі незручності, але це саме те, що необхідно зробити. Навіть якщо не дуже хочеться. Можливі деякі суперечності і протистояння у стосунках. Не варто цього лякатися, навпаки, сама доля дає вам чудовий шанс розставити всі крапки над і.
Рак. Сьогодні ви відзначатиметеся підвищеною мінливістю настрою. Вам потрібно навчитися контролювати свої емоції й постаратися, наскільки це можливо, зберегти холоднокровність у всіх справах і вчинках. Коли що, варто вдатися до допомоги заспокійливих препаратів, але не зловживайте - не забувайте про потенційну слабкість і чутливість слизової оболонки травного тракту.
Лев. Сьогодні можлива важлива зустріч або дзвінок. Цілком можливо, що це для вас буде приємною несподіванкою. Однак якщо це справді станеться, несподіванки тут ніякої немає. Все вірно,й ця подія зумовлена вашими діями в минулому й самою долею. Не відвертайтеся від такого подарунка. Іноді корисно довіритися самому провидінню. Будьте уважні. Те, що сталося сьогодні, несе в собі важливу для вас інформацію і є скоріше випробуванням.
Діва. З самого ранку у вас визріє бажання дистанціюватися, відсторонитися від справ. Ви захочете більше віддатися інтроверсії - покопатися в собі, проаналізувати не так події, як свою реакцію на них і т.д. В середині дня у вашому оточенні можуть спливти якісь відомості, які ви не хотіли б розголошувати. Подбайте про необхідну конспірацію і попередьте про події потрібних людей. Ближче до вечора варто припинити звинувачувати себе в усіх смертних гріхах і не накручувати себе проти себе ж.
Терези. До сьогоднішньої діяльності буде не зайвим додати трохи пафосу й естетики. Внесіть елемент жіночого начала в те, що робите,й подивіться, що буде. Будьте більш жіночні, якщо ви жінка, або дозвольте жінці вирішити складну проблему або провести переговори, якщо ви чоловік. Не відступайте від своїх принципів і не забувайте про свою дипломатичну натуру. Рубати з плеча зараз ні до чого.
Скорпіон Сьогодні ви проявите свою хвалену впертість і непохитність - ні друзі, ні колеги не зможуть вас у чомусь переконати, якщо ви виробите свою позицію та стратегію. Потрібно дуже постаратися, щоб, якісно аргументуючи, вони змогли вплинути на вас і вашу думку. Порада тут одна - проявіть трохи гнучкості, інакше можете зіпсувати стосунки з усіма. Увечері на вас очікує нелегкий період - елементи депресії й хандра
Стрілець. Сьогодні у вас є шанс дізнатися про себе та свої проекти щось нове. Дослухайтеся, якщо хтось захоче висловити свою думку. Не варто ображатися, шукати кота в чорній кімнаті й гордовито відмовлятися від думки інших людей. Цілком можливо, що в отриманій сьогодні інформації є те, до чого ви повинні прислухатися. Навіть якщо це щось вас ранить чи зачіпає, поставтеся до цього неупереджено. Чудовий день для перегляду своїх проектів і коригування планів. Усе у ваших руках.
Козеріг Перша половина дня буде приємною, ви зможете поповнити свій сімейний чи особистий бюджет раптовими і непланованимикоштами. Головне - вони не оподатковувані! У другій половині дня варто відволіктися від справ насущних і відпочити: переглянете у сто перший раз якусь комедію Гайдая, наприклад, або просто валяйтеся на дивані і мрійте. Що більше, то краще
Водолій. Чиїсь слова або чужа поведінка можуть вас зачепити й боляче вразити. Цілком можливо, ви й самі не розумітимете, на що й чому ви образилися. Так чи інакше, вам варто прислухатися до своїх змішаних почуттів. Немає сильнішої людини, ніж того, хто вміє керувати своїми емоціями. Це справжнє випробування. Але воно того варте. Вчіться керувати своїм життям та емоціями, інакше замість вас це зробить хтось інший. Адже іноді буває прикро за те, що ви згаяли нагоду, піддавшись хвилинній слабкості.
Риби. Чиїсь слова або чужа поведінка можуть вас зачепити й боляче вразити. Цілком можливо, ви й самі не розумітимете, на що й чому ви образилися. Так чи інакше, вам варто прислухатися до своїх змішаних почуттів. Немає сильнішої людини, ніж того, хто вміє керувати своїми емоціями. Це справжнє випробування. Але воно того варте. Вчіться керувати своїм життям та емоціями, інакше замість вас це зробить хтось інший. Адже іноді буває прикро за те, що ви згаяли нагоду, піддавшись хвилинній слабкості.


А зараз — усміхніться :)

Кращий гість – це сусідка, яка зайшла позичити солі, коли дружини немає вдома. І солі не зменшиться та настрою додасться.


Чоловік – дружині.
- Скажи відверто, якщо взяти мене і всіх чоловіків, що у тебе були, як би ти оцінила мене за десятибальною шкалою?
Дружина:
- Ти знаєш, я ніколи не розумілася на дробах…


Оголошення: Набір тексту дешево і за короткий термін. Текст шліть по милу.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат