Закарпатська податкова відповіла майже на чотири десятки запитань

admin 28.08.2012 09:32 ПОДІЇ

Ці запитання задавали платники податків з різних регіонів України.

Найбільше питань стосувалося застосування змін, внесених нещодавно до Податкового кодексу України, зокрема щодо податку на додану вартість (20), спрощеної системи оподаткування та податку на прибуток (по 7 запитань), та 3 – з інших питань.

Фахівці ДПС в області чергували у четвер, 23 серпня 2012 року, вже водинадцяте.

Найпоширеніше питання, яке цікавило користувачів сервісу, – порядок виписки податкових накладних на постачання імпортного товару.

У зв’язку з розширенням обов’язкових реквізитів податкової накладної, а саме доповненням новими реквізитами (номером та датою вантажної митної декларації, за якою було ввезено такий товар) фахівці податкової служби роз’яснили платникам ПДВ, що форму податкової накладної буде доповнено відповідними графами для зазначення номера та дати митної декларації.

І реквізити «номер та дата митної декларації, за якою було здійснено митне оформлення товару, ввезеного на митну територію України» підлягатимуть зазначенню у податковій накладній з моменту набрання чинності змін до форми податкової накладної про її доповнення відповідними графами для відображення таких реквізитів.


Джерело:   ДПС у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат