СБУ взяла участь у відзначенні Дня Прапора та 21-ої річниці незалежності України

admin 23.08.2012 16:25 ПОДІЇ

Напередодні відзначення 21-ї річниці незалежності України, у День Державного Прапора України, керівництво Управління СБ України в Закарпатській області разом із керівниками краю, міста, очільниками інших   правоохоронних органів, представниками громадськості взяли участь в урочистій церемонії підняття стягу нашої держави, що відбулося на площі Народній в Ужгороді, та поклали квіти до підніжжя пам’ятника Тарасові Шевченку.

Того ж дня в Закарпатському Управлінні СБУ відбулися урочисті збори, приурочені 21-й річниці   незалежності України. Із вітальним словом до учасників святкової події звернувся   начальник Управління Служби безпеки України в Закарпатській області генерал-майор Василь Сітар:
– Здобуттю незалежності нашої держави передувало чимало історичних подій – радісних та скорботних. На шляху до цієї визначної дати були періоди злетів і падінь. Та найголовніше, що від цього щирі прагнення багатьох поколінь українців жити у своїй, суверенній державі, бажання самим творити її долю та історію не вичерпувалися! Дещиця їхніх випробувань випала пройти і нам, а Незалежність – спільне досягнення українців від Козацької доби до сучасності, – наголосив генерал.
Із 21-ю річницею незалежності України військовослужбовців та працівників Закарпатського органу державної безпеки привітали заступник голови облдержадміністрації Михайло Попович, заступник керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Іван Бібен,   Ужгородський міський голова Віктор Погорелов.
На урочистостях були присутні й колишні начальники Управління СБ України в Закарпатській області та ветерани вітчизняної спецслужби. Вони поділилися з присутніми своїми спогадами 21-річної давнини, пригадали перші кроки   становлення тоді молодої незалежної України.
Наприкінці урочистостей співробітників СБУ в Закарпатській області відзначили відомчими нагородами, грамотами та подяками.

Прес-група УСБУ в Закарпатській області    

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат