Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 23.08.2012 08:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 23 серпня. Вдале кавування під акомпанемент улюблених мелодій наповнить ваш ранок радісними митями і допоможе утримати хороший настрій протягом дня. Нехай всі неприємні справи та особи відійдуть на другий план, хоча б на мить насолоди улюбленим напоєм. Гарного вам дня, бажаних співрозмовників за кавою, швидких рішень та успішних завершень усіх розпочатих справ!


Цитата дня:   Нудьга - хвороба щасливих.(Абель Дюфрен)

23 серпня 2012 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря   вдень 28-33°, у горах місцями 18-23° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура вдень 30-32°.

За православним календарем 23 серпня ІМЕНИНИ відзначають Агапит, В'ячеслав, Лаврентій, Роман, Сикст і Феликиссим.


Сьогодні також:
День українського прапора

Цей день в історії

1866 — За Празькою угодою Венецію передано Італії.
1904 — Запатентовано автомобільний шинний ланцюг.
1935 — На баштах Кремля встановлені рубінові зірки, вироблені в Донбасі.
1939 — У Москві підписано Пакт Молотова-Ріббентропа
1943 — Визволення Харкова від німецько-нацистських загарбників; закінчилася Курська битва.
1975 — відкриття Харківського метрополітену
1989 — В 50-у річницю підписання радянсько-німецького пакту відбулася акція «Балтійський шлях», коли мешканці Литви, Латвії і Естонії утворили живий ланцюг завдовжки майже в 600 км — близько двох мільйонів людей (найбільший живий ланцюг у світі).
1995 — позачергова сесія севастопольської міськради прийняла антизаконне рішення про визнання російського правового статусу міста Севастополя.

Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Живописне Закарпаття» (Закарпатська школа образотворення ХХ століття).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щочетверга — засідання англомовного клубу. Поч. о 17.00.

Лінгвістичний центр ЛІК (Ужгород, вул. Лучкая, 16)
Щочетверга — зустрічі «Акторського експериментального проекту» (CinemaHall Ужгород). Поч. о 18.30.


Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

«Доміон»
До 30 серпня — «Льодовиковий період-4». Поч. о 12.00, 13.40, 15.20, 17.00, 18.40, 20.20 та 22.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 вересня — персональна виставка заслуженого працівника культури Степана Сігетія «Дерев’яні церкви Закарпаття та природа рідного краю».



Що обіцяють зірки?

Овен. Трохи напружений день, тому варто тримати свої емоції під контролем. Тимчасові періоди агресії найкраще гасити дихальними вправами на чергування глибоких і поверхневих вдихів. Це трохи заспокоїть нервову систему й на якийсь час гармонізує внутрішній стан. Постарайтеся сьогодні дотримуватися помірності в усьому.
Телець. Цього дня ви, можливо, матимете сильні емоційні реакції на своєставлення до інших людей і на ставлення цих людей до вас самих. Можна сказати, що ваші реакції на слова та вчинки інших несумірні з самими словами та вчинками. Цей період може посилити почуття жалю й сердечність, однак вплив інших людей може бути причиною ваших емоційних розладів. А подружні сварки можуть виникнути через грошові, сімейній домашні справи.
Близнюки. Сьогодні можете чекати овацій з боку коханої людини або просто протилежної статі на вашу адресу. Для оточуючих ви сьогодні еталон своєї статі. Саме тому вам сьогодні легко вдаватимуться переговори та спілкування в цілому. Якщо у вас сьогодні запланований публічний виступ - будьте певні -він пройде на Ура!
Рак. Тут, як у казці - два варіанти - залежно від вас і вашої готовності. В першому випадку - ви можете пережити зустріч з ідеалом свого кохання, що дозволить вам пережити романтичні почуття тощо. У другому випадку - можливі ілюзії в чуттєвому житті, обман, заплутані або навіть нестерпні ситуації в подружжі. Також - зустріч із людьми, що шкідливо впливають на ваш шлюб і стосунки.
Лев. Емоційно напружений день. Однак вам не варто відмовлятися від усього, що ви сьогодні запланували. Особливо від спілкування з друзями. Хороший день для реалізації планів щодо підписання паперів і укладення угод. У вас сьогодні все добре вдаватиметься, якщо ви зможете впоратися зі своїми негативними емоціями.
Діва. Блискавичні дії та швидка, спрямована до мети пристосованість до поточних умов, містить у собі найкращі передумови для матеріального успіху цього дня. Для цих подій будуть менш необхідні ґрунтовні, тривалі підготовчі заходи, а бажаніше буде використовувати пропонований шанс на успіх. Тобто, це період, сприятливий для прийняття швидких фінансових рішень
Терези. Від вас сьогодні можуть вимагати надмірної відповідальності й підвищеної пильності. Це тимчасове явище, тому не варто переживати через дрібниці. Цілком можливо, що оточуючі мають рацію, і для досягнення кращих результатів вам варто дослухатися до чужих порад. Гарний час для планування й вибудовування стратегій.
Скорпіон. Це гарний день для покупки приладів і апаратів, що використовуються в домашніх умовах - хлібопічки, пральні машини, кухонні комбайни та інше. Узагалі - це також час покупки речі, унікальної і єдиної у своєму роді, незвичайної за своїм зовнішнім виглядом і функціями. Це може бути дуже незвичайний і рідкісний прилад.
Стрілець. Хороший день для спілкування й реалізації намічених планів. Гумор - це золотий ключик до сердець оточуючих. Тільки не намагайтеся жартувати з людейіз вашого оточення. Це можуть хибно зрозуміти. А от із тими, з ким ви особисто не знайомі, наприклад, із президента Гондурасу - якраз можна й потрібно. Ну, звичайно, якщо ви не публічна людина.
Козеріг У цей час вас не обдуриш - ви будете більш критичні, аж до дріб'язковості, створите собі імідж перфекціоніста, зацикленого на вірних, чесних і законних шляхах збільшення свого матеріального добробуту. У вас може бути маса глибоко продуманих планів та інструкцій щодо вашого сімейного бюджету - як витратити, як примножити тощо. Головне - не дозволяйте собі бути надмірно прискіпливими до деталей -однаково врахувати всі фактори неможливо, та й існує таке поняття, як "людський фактор".
Водолій. Якщо ви сьогодні відчуєте трохи пригнічений настрій, постарайтеся трохи переключитися й зайнятися заняттям, що відволікатиме від сумних думок. В цілому непоганий день, але вам варто уникати надмірних хвилювань і перевтоми. Ваша нервова система може бути виснажена непотрібними переживаннями. Тому не варто все, що відбувається навколо, приймати близько до серця.
Риби. Це період, коли від вас буде потрібна максимальна пристосовність до зовнішніх чинників. Навколо вас утворюється якесь недоброзичливе поле - починаючи від хамів у транспорті й закінчуючи повістками в суд. Можливі невеликі сутички з владою - постарайтеся поводитися гідно, проявіть себе як хороший грамотний психолог, уникайте підвищеної емоційності та схильності до перебільшень.


А зараз — усміхніться :)

— Якого щастя ви чекаєте в наступному році? — Я не матеріалістка. Мої бажання дуже скромні: я б хотіла мати тільки… нове прізвище.

- Уявляєш, кажу своєму чоловікові – дай 200 доларів сходити в салон краси…
- Дав?
- Подивився на мене уважно і дав 500…


Чоловік сказав дружині: “Худни, або я піду до іншої”. Дружина схудла і сама пішла до іншого. Мораль – нема чого нас лякати.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат