Україна повільно, але впевнено йде в економічне і соціальне рабство, – економісти

admin 22.08.2012 16:18 СОЦІО

Ми зараз велике стадо дуже смачних баранів, оточених дуже голодними левами і шакалами, а зверху літають грифи, які точно знають, що падаллю можна буде скоро поживитися.

Таку ситуацію в економіці України змалювали провідні співробітники банків та інвесткомпаній, – про це йдеться в статті «Економіки більше нема» на «Економічній правді».

Як зазначають експерти, продати залишки підприємств і землю іноземному капіталу – означає повністю втратити саму ідентичність і стати сировинним придатком Заходу або Сходу, і тоді економіку порвуть на частини. Деякі розвинені країни бачать в Україні виняткові інтереси: китайці і араби хочуть отримати землю, східний капітал – ГТС, порти, енергетику, захід – металургію, хімічну промисловість і великий ринок збуту.

При цьому внутрішню промисловість розвивати нікому не цікаво, і громадяни цієї країни при «дерибані» – абсолютно зайві свідки або раби.

«Аналогія, яка приходить в голову: ми зараз велике стадо дуже смачних баранів, оточених дуже голодними левами і шакалами, а зверху літають грифи, які точно знають, що падаллю можна буде скоро поживитися.

Ми повільно, але впевнено йдемо в економічне і соціальне рабство. При цьому формально наша країна буде мати суверенітет і через 20, і через 30 років, але громадяни, підприємства, партії стануть рабами», – наголошують експерти.

ЗІК

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат