Батьків хворих на туберкульоз позбавили батьківських прав

admin 21.08.2012 09:49 ПОДІЇ

35-річний Іван разом з 30-літньою Ольгою виховували двох дітей. Сім’я тривалий час перебувала на спеціальних обліках і у відділі   кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції,   і в службі у справах дітей Мукачівського міськвиконкому як неблагополучна.   Ні жінка, ні чоловік ніде не працювали,   полюбляли заглянути до чарки і не приділяли належної уваги вихованню 13-літнього сина і 11-річної доньки.

Окрім того, обоє батьків тривалий час хворіли на інфекційне захворювання – туберкульоз. Як пояснює жінка, спочатку вони надавали своїй хворобі велике значення – лікувались в тубдиспансері, пізніше вдома. Та не дочекавшись результату – вирішили далі не продовжувати. Так, наразі і в Ольги, і в її чоловіка медики констатували відкриту бацилярну форму туберкульозу, що загрожує життю   і здоров’ю їхніх дітей.
За висновками медичної комісії Мукачівської ЦРЛ спільно зі службою у справах дітей прийнято рішення про   вилучення дітей із сім’ї. І дівчинка, і хлопчик пройшли повне медичне обстеження у обласній дитячій клінічній лікарні на виявлення недуги, та позаяк тривалий час перебували в тубконтакті з хронічно хворими батьками, потребують спеціального оздоровлення у санаторіях. Відтепер бабуся з дідусем займаються оформленням опікунства над рідними онуками.

admin


За матеріалами Наталія Машіко Мукачівський МВ УМВС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат