На День незалежності одягнені у вишиванки зможуть їздити в маршрутках безкоштовно

admin 21.08.2012 16:16 ПОДІЇ

Акція розповсюджується на маршрути №№1, 10, 14, 21, що належать Ужгородському АТП-1207. Інші перевізники про свою участь у подібному заході поки не заявили.

Про це у прес-центрі «Закарпаття» розповіла організатор «Свята вишиванки» – голова Закарпатського осередку ВГТ «Бойківщина ХХІ століття» Галина Ігнацевич. За її словами, на сьогодні на такий заклик відгукнулося керівництво АТП-1207, однак організатори сподіваються, що представники інших транспортних фірм також долучаться до акції. Так само безкоштовним буде вхід у Музей архітектури та побуту для тих, хто цього дня одягне вишиванку.

За словами Галини Ігнацевич, свято вишиванки розпочнеться о 13.00 з Театральної площі виступом троїстих музик. Там буде проведено жартівливий аукціон поцілунків. На території ж замку, куди вирушить святкова хода, відбудуться конкурс на кращу вишиванку і кращу українську пісню. Також на гостей чекає святковий концерт, смачний бограч, виставка-продаж вишиванок та виробів декоративно-ужиткового мистецтва. До речі, о 19.00 всі охочі зможуть поїхати до Мукачева, де відбудеться вуглеходіння.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат