Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 21.08.2012 06:30 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 21 серпня. Навіть найбільш неприємні події можуть зробити свій корисний внесок у життя — стати хорошим досвідом чи початком нових звершень. Тож менше розчарувань і побільше ранкового позитиву разом з філіжанкою улюбленого напою. Приємного вам кавування і неодмінно хорошого настрою протягом дня!

Цитата дня: У морі - медузи, в лісі - кліщі, а в місті - люди. І куди, скажіть, нормальній людині в безпечну для здоров'я і нервів відпустку податися? .. (Ігор Красновський)

21 серпня 2012 року по Закарпатській області: Вранці подекуди слабкий туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вдень 27-32°, в горах місцями вдень 19-24° тепла.
По м. Ужгород: Невелика хмарність, без опадів. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вдень 30-32° тепла.

За православним календарем 21 серпня ІМЕНИНИ відзначають Анастасій, Герман, Григорій, Елевферий, Омелян (Емилиан), Зосим, Йосип, Касян (Кассиан), Леонід, Мирон, Мойсей, Никодим, Микола, Саватій, Стиракий, Триандафил і Федір (Феодор).


Сьогодні також:
Всесвітній день Аватара
Київська Русь — День Стрибога

Цей день в історії

1911 — З Лувру (Париж) викрадено картину Леонардо да Вінчі «Мона Ліза» («Джоконда»), яку було знайдено лише через два роки в Італії.
1914
Засновано Васко да Гама (футбольний клуб).
Російський льотчик Я. Нагурський у пошуках експедиції Г. Сєдова здійснив на літаку «Фарман» перший у світі політ в Арктику.
1922 — У Москві почала діяти перша широкомовна радіостанція.
1924 — Радянський полярний льотчик Б. Чухновський уперше у світі провів розвідку криги в районі Нової Землі, Баренцева та Карського морів.
1932 — у Венеції відбувся перший міжнародний кінофестиваль.
1937 — СРСР і Китай підписали Договір про ненапад.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

«Доміон»
До 30 серпня — «Льодовиковий період-4». Поч. о 12.00, 13.40, 15.20, 17.00, 18.40, 20.20 та 22.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Живописне Закарпаття» (Закарпатська школа образотворення ХХ століття).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 вересня — персональна виставка заслуженого працівника культури Степана Сігетія «Дерев’яні церкви Закарпаття та природа рідного краю».



Що обіцяють зірки?

Овен. Активний день, повний амбітних планів. Сьогодні треба проявити все, на що ви здатні, не шкодуючи сил. В повітрі буде наявна певне напруження, але це не повинно вас якось бентежити. Хороший день для реалізації давно намічених планів, для зустрічей і переговорів. Вечір краще провести на самоті, адже вам буде що проаналізувати й переосмислити.
Телець. Ваші дихальні м'язи цього дня будуть найбільш розвинені й задіяні - збільшується вентиляція легенів. Це знання можна з користю використовувати - не палити в цей час (узагалі - дихати за можливості чистим повітрям) і виконати низку вправ, де задіяна "дихалка". Також сьогодні вам добре купувати ті речі, для яких час не грає ролі - антикваріат, твори мистецтва, меблі (в принципі). В цей час краще купувати речі з каучуку, скла, вовни, шкіри. Також - кам'яні предмети - пам'ятники, скульптури.
Близнюки. Сьогодні уникайте негативу в будь-якому його прояві. Позитивні емоції з самого ранку зададуть ритм цього дня. Краще відразу налаштуйтеся на хвилю позитиву і драйву. Від вас сьогодні можуть багато чого вимагати, але це на краще. Адже завдяки вашому гарному настрою й незворушного вигляду, ви справляєте враження серйозного професіонала, який уміє й любить вирішувати складні завдання в найкоротший термін.
Рак. У м'язах плечового поясу (плечі, передпліччя, руки, власне) може виникати час від часу біль, але не запального характеру. Причина - непорядок у нервовій системі, а точніше - неадекватна реакція на стреси сучасного світу. Також слід бути обережним із технікою - ймовірні травми рук, особливо пальців.
Лев. Хороший день для спілкування й переговорів. Сьогодні вам може наснитися цікавий сон, який потрібно записати і згодом проаналізувати. Утім, якщо ви людина, не обтяжена обставинами, то ваші сни можуть стосуватися тільки повсякденних клопотів. Усе ж, дослухайтеся сьогодні до інтуїції, їй є що вам розповісти.
Діва. Сьогодні гарний час для покупки дуже великих речей (наприклад, яхта, повітряна куля), а також речей дуже багатих і дорогих. Такі предмети зроблені з хорошого, дорогого й високоякісного матеріалу. Якщо купуєте автомобіль, то обов'язково "Бентлі", наприклад. Якщо це одяг, то, наприклад, соболина шуба до пояса. Поповніть запаси вітаміну А - він міститься в усіх зелених частинах рослин і т.д., у маслі, в яєчному жовтку.
Терези. Сьогодні ви можете відчувати деяке роздратування. Особливо це стосуватиметься матеріальних витрат і нераціонального використання ресурсів. Насправді це тимчасовий стан, який пройде вже за пару годин після його настання. Все ж в обід постарайтеся не вступати в марну полеміку. Навіть якщо ви маєте рацію, інші люди мають право вибору.
Скорпіон. Зростає ваш патріотизм, гордість за Батьківщину, любов до неї. Вас цікавитиме в цей час якась езотерична, може, окультна тематика - походження життя, палеоконтакт, цивілізації минулого тощо. Одним словом - інтерес до непізнаного й долучення до духовних знань. Це дуже хороший час для проведення якихось церковних ритуалів - хрещення, сповідь тощо. Можна стверджувати, що молитви в цей час доходять просто до адресата, минаючи всілякі ієрархії "посередників".
Стрілець. Навколишній світ надав вам сьогодні день відносного спокою. Тому буде не зайвим цим скористатися. Ваша невпинна діяльність -чи ментальна,чи фізична - рано чи пізно може вивести вас зі стану рівноваги. Саме тому сьогодні такий день, коли варто зупинитися і трохи відпочити.
Козеріг Період у цілому потребує особливої уваги до власного здоров'я - саме фізичного. Можливий розлад фізичної й чуттєвої сфери у вашій психіці, що породжує невдоволення життям і, як наслідок, порушення якості цього самого життя - тілесні (соматичні) хвороби. Найважливішапорада - визначтеся з дієтою та способом життя, які допомагали б підтримувати ваше здоров'я на належному рівні
Водолій. Досить активний, але гармонійний день. Сьогодні вам краще в самого ранку бути в тонусі, тому що знайдуться ті, хто ставитиме незручні питання й чогось постійно від вас вимагатиме. Йти на конфлікт - не найкраще рішення. Принаймні, сьогодні. Тому приготуйтеся до того, що вам сьогодні доведеться дуже швидко реагувати на виниклі ситуації.
Риби. Ви стаєте більш виконавчими й відповідальними, особливо виконуючи свої прямі службові обов'язки. У вас підвищене почуття обов'язку, вас "засипали" обов'язками, більшу частину з яких ви самі взяли на себе, в силу нинішніх обставин. У цей період у вас загострюються стосунки з підлеглими й усіма тими, хто нижче за вас за соціальним рівнем.


А зараз — усміхніться :)

Затонув корабель. На одному безлюдному острові врятувалися лише чоловіки, на іншому – лише жінки. Минуло три дні.
20-річний юнак: “Давайте попливемо до жінок”.
30-річний: “Ні, зробимо пліт і тоді попливемо”.
40-річний: “Та куди ви поспішаєте? Ще тиждень – і вони самі тут будуть”.
50-річний: “А мені й звідси непогано видно…”
Пане Президенте!
Якщо Ви не можете забезпечити людей роботою, не можете платити нормальні зарплати, то… БУДЬ ЛАСКА! Зробіть сміттєві баки не такими високими, а то в них незручно лазити. Дякую!


- Дорога, я б хотів, щоб ти поступила зі мною, як з нашим собакою.
- Що ти маєш на увазі?
- Нічого особливого. Просто нагодуй мене і випусти погуляти.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат