Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 22.05.2012 06:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 22 травня. Зранку зігріє і збадьорить чашечка свіжозвареної кави. Найменш помітна посмішка подеколи може принести найбільше щастя, головне – щоб вона була щирою. Шукайте гармонії зі світом і не баріться, бо вівторковий ранок якнайкраще підходить для вирішення справ та вдалого їх планування. Гарного вам дня!

Цитата дня: Коли У житті дві трагедії. Перша — не добитися виконання свого найзаповітнішого бажання. Друга — добитися (Бернард Шоу).

22 травня по Закарпатській області: Мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ, вдень подекуди з грозою. Вранці місцями слабкий туман. Вітер східний 7-12, під час грози місцями 15-20 м/с. Температура повітря вдень 24-29°, в горах місцями вдень 15-20° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер східний 7-12 м/с. Температура повітря вдень 27-29° тепла.

За православним календарем 22 травня ІМЕНИНИ відзначають Авраамий, Килина, Василь, Гаврило, Гордиан, Епимах, Йосип (Осип), Ісай (Исаия, Исайя), Каленик, Микола, Пров, Стратоник, Тавифа, Христофор і Шио.


Цей день в історії

1960 — стався найсильніший у 20 столітті землетрус силою 9,5 балів за шкалою Ріхтера — в Чилі
1971 — відбувся виступ Анатолія Лупиноса біля пам'ятника Тарасові Шевченку в Києві й арешт промовця
1972 — Вперше в історії лідер США Річард Ніксон прибув із візитом до СРСР
1972 — Нова конституція змінила назву Цейлону на Республіку Шрі-Ланка
1979 — похорон Володимира Івасюка на Личаківському цвинтарі у Львові, який вилився у масову акцію протесту
1990 — Фірма Microsoft анонсувала вихід операційної системи Windows 3.0
1995 — У Львові було створено Всеукраїнське педагогічне товариство імені Григорія Ващенка
1995 — Астрономи Аманда Бош та Ендрю Ривкін виявили на фотографіях, які прислав телескоп Хаббл, два нові супутники на орбіті Сатурна


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Доміон
До 24 травня —   «Морський бій». Поч. о 12.00 та 22.10. «Американський пиріг: знову разом». Поч. о 16.10 та 20.10. «Мачо і ботан». Поч. о 14.10 та 18.10.

Художній музей імені Бокшая
Ювілейна виставка з нагоди 100-річчя з дня народження заслуженого діяча мистецтв Гаврила Глюка.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна ювілейна виставка Марії Митрик (живопис).
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00., у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.


Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні на вас чекає досить спокійний і приємний день. Усі сфери вашого життя стабільні, крім однієї. І це, на жаль, ваше власне здоров'я. Цього дня вам варто бути особливо пильним і навіть недовірливим у всьому, що стосується вашого організму. Якщо ви зляже в ліжко саме сьогодні, то хвороба може затягнутися надовго, й навряд чи ви впораєтеся з нею без сторонньої допомоги. Подія дня - клопоти під час відпочинку.
Телець Напружений час. Цей день вам варто провести вдома, не виходячи на вулицю. Нічого нового й важливого сьогодні починати не рекомендується. Займатися вам варто лише справами, які дуже надійні й перевірені часом. Що б ви не робили цього дня, вам доведеться йти проти сильного "зустрічного вітру". Подія дня - гнів старого родича (родички).
Близнюки. Надзвичайно приємний і вдалий день. Усі життєві аспекти перебувають під позитивним впливом космосу. Ви можете робити все, що завгодно, й усе працюватиме на вас. Використовуйте цей сприятливий час із користю й розумом. Подія дня - через якусь людину ви будете змушені прийти у призначене вам місце.
Рак. День вдалий. Сьогоднішній вплив планет і зірок на всі сфери вашого життя можна охарактеризувати як "м'який теплий вітер". Особливо масштабні справи й серйозні питання сьогодні можуть у вас і не вирішитися. Але, в будь-якому разі, вони не закінчаться невдачею. Якщо ж ви виберете справу або ситуацію за своїми силами, то можете бути впевнені в надійному, солідному успіху. Найбільша вигода від справ матеріального характеру й особистих стосунків.
Лев. Вдалий у багатьох аспектах день. Особливо сприятливим він виявиться для політиків і людей громадської діяльності. Всі сфери вашого життя, хоч трохи, але прибуткові. Дуже хороші результати будуть отримані в бізнесі та діловому житті. Успішною буде торгівля (особливо великою рогатоюхудобою). Подія дня - обставини дозволять вам поєднати корисну справу з відпочинком.
Діва. Сьогодні всього (як хорошого, та і не дуже) буде цілком достатньо. Але великих неприємностей ви можете не побоюватися. Здоров'я дуже добре. Тут ви можете сміливо очікувати одужання в разі хвороби, або значного поліпшення загального стану. Справи сімейні й любовні цілком непогані. Є можливість нового сексуального контакту, але в такому разі ви віддасте більше, ніж отримаєте. Бізнес, торгівля, ділове життя напружені, частково збиткові. Подія дня - вдала знахідка.
Терези. День злегка напружений. Головну увагу сьогодні варто приділити власному здоров'ю, його загальний рівень злегка знизився. У сімейних і любовних справах очікуються деякі клопоти. Головне, постарайтеся не давати приводу для ревнощів. Бізнес, торгівля, ділове життя дуже навіть непогані. Можна починати нові справи, укладати різні договори й угоди. Подія дня - вдале розлучення.
Скорпіон. Дуже приємний і гармонійний день. Сьогодні зірки вам усміхаються. Всі сфери вашого життя прибуткові. Особливо вдалими і продуктивними будутьусі любовні стосунки та справи сердечні. Якщо ви налаштовані освідчитися комусь (навіть якщо ви дівчина), то спробуйте зробити це сьогодні. Подія дня - непоганий прибуток.
Стрілець. День досить копіткий, але, в цілому, удача вам усміхається, й доброго ви отримаєте значно більше, ніж поганого. Особливо вдалим цей день виявиться для спортсменів. Якщо саме на сьогодні у вас заплановані якісь змагання, або відбіркові тренування, то ви зможете показати вражаючі результати. В цілому, ви можете робити все, що захочете, але тільки за умови ретельної підготовки і планування. Подія дня - вам зроблять аморальну пропозицію.
Козеріг.   Сьогодні найбільш невдалим для вас виявиться все, що хоч якось стосується бізнесу, торгівлі й різних фінансових операцій. Рівень здоров'я досить високий, але, все-таки, деяка профілактика була б сьогодні дуже до речі. Найбільш вдалими виявляться справи любовні, сімейні та родинні. Всі нові знайомства цього дня, зрештою, виявляться "пустушками". Подія дня - ваш прогноз здійсниться, але це навряд порадує вас.
Водолій. Повністю нейтральний день. Нічого не відбувається ні хорошого, ні поганого. Все стабільне настільки, що найголовніші тенденції цього дня можна виразити словом "застій". Тому, якщо ви планували на сьогодні щось важливе, то вам варто набратися терпіння. Якщо ж ви розраховували прожити цей день у звичному ритмі, то саме так він і пройде. Подія дня - ви можете вступити не у ваш конфлікт.
Риби. Приємний, спокійний день. Усі сфери вашого життя стабільні, надійні, й нічого надто страшного для вас не передбачається. Єдине попередження - всі любовні стосунки, або знайомства, які почалися цього дня, розвиватимуться дуже довго й однаково закінчаться нічим. Подія дня - завоювання незалежності і свободи.


А зараз — посміхніться :)


Після того, як Вовочка навчися рахувати, тато став ділити пельмені порівну.


Двое лежать голі у ліжку, палять… Вона:
— Давай може одружимося?..
Він (затягуюсь, млосно):
— Ти гадаєш, ми кому-небудь потрібні?..


Жив був Адам і не було більше нікого. Одного разу Бог сказав:
- Приведу я до тебе Єву.
Так і з’явилась фраза:
- Не приведи Боже!

Rionews

Коментарі :


22.05.2012 11:48 ЮРІЙ ,БАНДЕШТАДТ

Вітаю "круту" газету "РІО" за правдивість і чисті статті..."РІО" працює на народ!МОЛОДЦІ!Те саме робить і обласна Львівська газета "ЕКСПРЕС".Вес залежить від редактора того,чи іншого видання!21 травня дружина ГЕОРГІЯ ГОНГАДЗЕ,МИРОСЛАВА нагадала всім порядним людям,що в цей день народився іі чоловік!Але його з нами немає...Мафія його прибрала,щоб не заважав ім /МАФІІ/ грабувати народ...Хто це зробив!Про це сказав добре майор МЕЛЬНИЧЕНКО!Пішаки сидять,а заказчики - на свободі!Заказчиків знає цілий світ,не тільки УКРАІНА!Але дивує,що "великий опозиціонер"ЮРІЙ КАРМАЗІН якось на телебаченні заявив,шо МЕЛЬНИЧЕНКО ..зрадив !!!!! УКРАІНУ !!!Невже ще цей кент встиг продатися мафіозним кланам і кримиінальним авторитетам!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат