Терміново викликати міліцію на Закарпатті стало простіше...

admin 13.01.2012 12:08 КРИМІНАЛ

У великих магазинах, кафе, автозаправках та інших подібних закладах останнім часом звертає на себе увагу велика наклейка жовтого кольору. Напис на ній — «Терміновий виклик міліції»

Напис на ній «Терміновий виклик міліції» недвозначно засвідчує, що саме у вказаному громадському місці можна негайно викликати міліцію за допомогою системи тривожної сигналізації.
У такий спосіб МВС забезпечило громадянам додаткову можливість скористатися своєчасною та дієвою допомогою міліції. Окрім того, в такий спосіб правоохоронці сподіваються залучити населення до профілактики злочинності.

Коли щодо людини вчиняються протиправні дії, або ж вона спостерігає за такими, вона не завжди може сподіватися на власний мобільний телефон, або ж на те, що хтось з оточуючих надасть можливість зателефонувати. Тому тривожна кнопка, підключена до пунктів централізованого спостереження Державної служби охорони при МВС України, надає громадянам реальну можливість негайно викликати міліцію. На місце виклику наряд ДСО та патрульної служби дістануться за три – п’ять хвилин.

Місця, де розміщенні тривожні кнопки, визначалися міліцією спільно з керівниками органів державної влади та місцевого самоврядування. Лише в Закарпатській області вже встановлено майже півсотні таких тривожних кнопок у громадських місцях. Найближчим часом їх кількість буде подвоєно. До речі, навіть не в кожній європейській країні практикується подібна система повідомлення правоохоронців про порушення закону.
СЗГ УМВС України у Закарпатській області

admin

Коментарі :


13.01.2012 17:07 я

ну да, кілометрів на 100


13.01.2012 15:20 Юрій Петранівський Львівська

Колись,років так зо 30 тому назад,я при СССР служив на САхаліні в військах МВС.Сам я з терен Західноі Украіни!Там дослужився до звання старлєя,квартир не було,проживали в гуртожитку МВС,звільнився і поіхав до хати!Тоді Міністром був ЩОЛОКОВ!На той час мобілок не було,а були такі встановлені навісні телефонні апарати на торцових стінах будинків.Ми всі мали ключі,коли патрулювали вулицями.Якщо щось ставалося то ми відкривали кришку   тоі коробки і зразу ж попадали на 02.Дуже добре що на Закарпатті ввели таке новшество.Треба буде сказати про це Дрогобицьком шефу міліціі КУРАСУ ,щоб вирішив питання термінового виклику міліціі в екстренних випадках!!!Дякую за статтю!Видно що ви ближе до Європи,ніж ми....


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат