Схоже, що Порошенкові з народом не дуже пощастило. Бо все йому не так...

admin 22.03.2017 12:35 СОЦІО

Україна опустилася в рейтингу найщасливіших країн світу і Україна різко впала у рейтингу ООН з людського розвитку. Порошенко, навіть москалі і то помітно вище. Хто ж винуватий? Народ чи президент?



Україна опустилася в рейтингу найщасливіших країн світу

Україна посіла 132-е місце в світі в рейтингу найщасливіших країн, розмістившись між Ганою та Угандою. В минулому році наша країна була на 123-му місці в цьому рейтингу.

Про це свідчать дані звіту світового щастя (World Happiness Report 2017), що публікуються за ініціативою ООН.

Перше місце в рейтингу щасливих країн зайняла Норвегія. До п'ятірки лідерів також потрапили Данія, Ісландія, Швейцарія та Фінляндія. Останнє, 155-е місце займає Центральноафриканська республіка.

США у рейтингу посіли 14-е місце, Німеччина – 16-е, Великобританія – 19-е, Росія – 49-е, Білорусь – 67-е, Китай – 79-е.

Рейтинг складався на основі таких показників, як ВВП на душу населення, соціальна підтримка, очікуваний час збереження здоров'я, свобода робити життєві вибори, благодійність і сприйняття корупції.



Україна різко впала у рейтингу ООН з людського розвитку

Україна за рік опустилася в рейтингу ООН за Індексом людського розвитку на 29 позицій. Про це свідчить доповідь Програми розвитку ООН (ПРООН) про розвиток людського потенціалу за 2016 рік.

Згідно з опублікованими даними, Україна і Вірменія поділили 84-ю позицію в рейтингу, увійшовши до числа держав з високим рівнем людського розвитку. У той же час Україна суттєво погіршила свої позиції в порівнянні з 2015 роком, коли країна перебувала на 55-му місці.

При цьому Норвегія, Австралія, Швейцарія, Німеччина і Данія складають п'ятірку держав з дуже високим рівнем людського розвитку в світі. США знаходяться на десятому місці, а Росія - на 49-му місці.

Основні показники, за якими визначався рейтинг держав: очікувана тривалість життя, тривалість навчання та валовий національний дохід на душу населення.

Також враховувалися дані про рівень соціальної захищеності, показники здоров'я і культурного розвитку населення, стану злочинності, охорони навколишнього середовища, участі людей в ухваленні рішень.

Експерти ООН відзначають, що в період 1990-2015 у всіх регіонах світу середні показники людського розвитку значно покращилися, однак третина населення Землі, як і раніше живе за межею мінімально допустимого рівня.

http://apostrophe.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат