Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 840, 20

Адвокатку з Ужгорода підозрюють у переправленні ухилянтів за кордон

Правоохоронці затримали 38-річну ужгородку та її спільника – 37-річного громадянина сусідньої країни.

За один день на Закарпатті виявили відразу двох прибічників русского міра

Одного затримали в Ужгороді, іншого у Міжгір'ї. Це сталося 26 вересня.

На Рахівщині поліція затримала зловмисника, який збував наркотики та переправляв призовників закордо

48-річний рахівчанин за 7 тисяч доларів США, сприяв особам, що підлягають мобілізації, незаконно покинути межі України. Він займався організацією транспортного засобу, яким клієнтів доправляли до так званого «зеленого кордону», вказував на конкретне місце та час, де була можливість перетнути лінію кордону та чітко інструктував втікачів про всі їхні подальші дії.

Двом закарпатцям загрожує довічне ув`язнення за злочини проти основ національної безпеки

Закарпатською спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері Західного регіону скеровано до суду обвинувальний акт стосовно двох осіб, які підозрювались у діях, спрямованих на насильницьку зміну і повалення конституційного ладу, захоплення державної влади, посяганні на життя державного діяча та державній зраді.

На Закарпатті за вимагання та отримання хабаря затримано директорку філії одного з ВНЗ

Слідчі ГУНП в Закарпатській області спільно з оперативниками УСР викрили на корупційному злочині керівницю філії одного з вищих навчальних закладів. Жінка отримала від абітурієнтки неправомірну вигоду за безперешкодне зарахування останньої на навчання. Підозрювану поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Прокуратура довела вину двох осіб у справі щодо одержання хабаря ексзаступником мера Ужгорода

За публічного обвинувачення Закарпатської обласної прокуратури ексзаступника Ужгородського міського голови засуджено за вимагання та одержання службовою особою неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України) до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна та позбавленням права протягом 3-х років обіймати посади, пов’язані з організаційно-розпорядчими функціями. Його посереднику за пособництво у вказаному злочині призначено покарання у виді 5 років ув’язнення з конфіскацією майна (ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 368 КК України).

Небезпека та безкарність злочинів: головні виклики для журналістів у зонах конфлікту

З якими небезпеками зустрічаються журналісти в зонах конфлікту? В чому особливість і схожість широкомасштабної російської агресії в Україні з війнами в інших країнах світу? Чому злочини, скоєні проти журналістів під час війни, залишаються непокараними? Про це йшлося під час дискусії в рамках літньої школи з розслідувальної журналістики, яка пройшла в Порторожі (Словенія). Однією зі спікерок дискусії стала перша секретар Національної спілки журналістів України Ліна Кущ.

За одержання хабаря в Ужгороді судитимуть лікаря-нарколога

Ужгородська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо лікаря-нарколога за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).

На Закарпатті викрили діяльність шахрайського call-центру зі штатом понад пів сотні працівників

Співробітники кримінальної поліції та слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, у співпраці з працівниками Мукачівського районного управління поліції, припинили злочинну діяльність шахрайського call-центру, до штату якого входило понад 50 осіб.

Митників пропускного пункту «Лужанка» викрили у хабарництві

На вчиненні корупційних злочинів знову викрито співробітників митного посту «Астей» (колишня «Лужанка»). Радник митної служби ІІІ рангу та інспектор митної служби IV рангу сприяли у незаконному ввезенні різних груп товарів без розмитнення.

На Рахівщині притягнули до відповідальності батьків дитини, яка знущалася над твариною

Співробітники Рахівського районного відділу поліції притягнули до відповідальності батьків 12-річної дитини, яка знущалася з тварини. Крім цього, наразі правоохоронці перевіряють, чому в малолітнього був доступ до пневматичної рушниці.

На Ужгородщині викрили переправника з Житомирщини

Переправником виявився 28-річний житомирянин. За попередньою домовленістю, за 7 тисяч доларів зловмисник мав доправити до прикордонної зони в межах Ужгородського району двох чоловіків, які в подальшому через «зелений кордон» мали покинути межі країни.

У Рахові зловмисник обікрав офіс партії "Слуга народу"

До Рахівського райвідділу поліції із заявою про крадіжку звернувся голова районного осередку однієї з політичних партій, - повідомляє пресслужба поліції. Чоловік розповів, що з офісу зник робочий ноутбук та камера відеоспостереження.

На Закарпатті правоохоронці затримали інспектора митної служби

Служба безпеки України викрила посадовця Закарпатської митниці на створенні корупційної схеми під час ввезення до нашої країни автомобілів з іноземною реєстрацією.

На Закарпатті викрили головного редактора інтернет-видання, який працював на Росію

Як встановили слідчі Управління СБУ в Закарпатській області, до протиправної діяльності причетний закарпатець, який є головним редактором одного з місцевих інтернет-видань. Прихильник «руского міра» створив низку інформаційних ресурсів, у тому числі сайт та спільноти в соціальних мережах, де активно просував антидержавні проросійські наративи та агітував підтримати російську агресію.

Колишнього начальника відділення банку у Сваляві судитимуть за шахрайське заволодіння 1 млн грн

Свалявський відділ Мукачівської окружної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт щодо ексначальника відділення банку за фактами повторного підроблення документів і шахрайства, зокрема – і у великих розмірах.

Судитимуть 14 мукачівських митників, за сприяння імпорту нафтопродуктів компанії Медведчука

Працівники ДБР завершили досудове розслідування щодо 14 працівників митного поста «Мукачево» Закарпатської митниці, через дії яких державний бюджет втратив понад 35,5 млн гривень. Обвинувальні акти скеровано до суду.

10 років позбавлення волі за вбивство знайомого – вирок суду мешканцю Мукачівщини

За публічного обвинувачення Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури мешканця Мукачівщини засуджено до позбавлення волі на 10 років за умисне вбивство знайомого (ч. 1 ст. 115 КК України).

На Мукачівщині правоохоронці виявили десятки пакетів із бурштином та наркотики

За процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури на території району проведено санкціонований обшук та виявлено речовини, схожі на наркотичні, а також десятки пакетів із подібним до бурштину камінням.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат