Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-10') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 880, 20

Підприємець обікрав державу на 1 млн грн під час будівництва амбулаторії на Перечинщині

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури директору товариства повідомлено про підозру у заволодінні майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем та службовому підробленні.

Неодноразово судимий мукачівець забив до смерті свою знайому

Днями до поліції звернувся мукачівець, який повідомив, що виявив у своєму помешканні мертвою свою знайому.

У Поляні молодик скоїв два замахи на вбивство

20-річного мешканця с. Поляна підозрюють у скоєнні двох замахів на умисне вбивство односельців.

Правоохоронці затримали групу зловмисниць, які обкрадали помешкання літніх людей

4 травня, на лінію «102» надійшло повідомлення від літньої жінки з Берегова, яка розповіла, що до її квартири прийшли дві жінки з дитиною, після чого з помешкання зникли гроші.

На Закарпатті поліція затримала організатора наркоугруповання, який перебував у розшуку

Затримано 29-річного мукачівця, який підозрюється в організації наркоугруповання на території Мукачева.

Ужгородський забудовник продавав квартири, не сплачуючи при цьому податки

Продаж квартир з ухиленням від сплати податків на 4,6 млн грн – підозрюють жителя Ужгорода.

Українець намагався вивезти через українсько-словацький кордон валюти на 1 млн. грн

32-річний житель Кіровоградщини був затриманий при спробі подолання загороджувального паркану інженерних споруд у напрямку кордону України в Словаччину. Ця ділянка державного кордону знаходиться поза межами розташування пункту пропуску «Ужгород-Вишнє Нємецьке».

На Закарпатті затримали ще зловмисника, який сприяв перетну через кордон ухилянтів

2 травня у Виноградові припинили злочинну діяльність 38-річного уродженця міста Харків, який сприяв виготовленню фальшивих медичних довідок про непридатність до військової служби, повідомляє ГУНП.

На Закарпатті припинили діяльність каналу, яким чоловіки призовного віку переправлялися за кордон

За процесуального керівництва Хустської окружної прокуратури мешканцеві Донеччини повідомлено про підозру в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон, вчиненого з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України).

На Закарпатті підприємець продавав гуманітарну допомогу

Співробітники поліції Закарпаття вилучили з двох підприємств на Тячівщині товари, які, за попередньою інформацією, потрапили на територію області як гуманітарна допомога з-за кордону. Наразі за цим фактом поліцейські проводять перевірку.

Прокуратура та небайдужі закарпатці запобігли передачі у приватну власність земель водозабору "Минай

Закарпатський окружний адміністративний суд задовольнив позов КП «Водоканал м. Ужгорода» до органу місцевого самоврядування, визнавши протиправними і скасувавши рішення, за яким землі підземного водозабору «Минай» могли бути роздані у приватну власність. Зауважимо, що його використовують для централізованої подачі води мешканцям міста Ужгорода та деяких прилеглих сіл.

Правоохоронці викрили організаторів переправлення через кордон осіб призовного віку

За допомогою надувного човна, зловмисники системно переправляли «клієнтів» поза пунктами пропуску через річку, що проходить на межі державного кордону. Для реалізації оборудки, ділки за допомогою тепловізора відстежували пересування прикордонників. Вартість такої послуги фігуранти оцінили у 5-6 тис. євро з одного «ухилянта».

Підозрюваний у неправомірних діях прикордонник перекваліфікувався на "викривача"

Соціальними мережами шириться відео прикордонника, який нібито став «викривачем» корупції у одному із підрозділів Мукачівського прикордонного загону (дивіться відео внизу).

Жителя Міжгір’я засудили до 3 років ув’язнення за заклики до насильницької зміни влади та відокремле

За публічного обвинувачення прокурора Міжгірського відділу Хустської окружної прокуратури місцевого мешканця засуджено 3 років 6 місяців позбавлення волі за   розповсюдження матеріалів із публічними закликами до насильницької зміни влади та повалення конституційного ладу, зміни меж території або державного кордону України та розпалювання національної ворожнечі.

ДБР не допустила незаконний перетин кордону генерал-майором СБУ в запасі

1 квітня, під час спроби незаконного перетину державного кордону України був затриманий офіцер запасу СБУ.

Ексголову Ужгородської РДА судитимуть за зловживання службовим становищем при будівництві амбулаторі

Прокурором Закарпатської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо ексголови Ужгородської районної державної адміністрації за фактом зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.

Неповнолітній ужгородець вбив свою прабабусю

31 березня, вранці до поліції надійшло повідомлення про смерть 87-річної жительки Ужгорода. Тіло без ознак життя за місцем проживання жінки виявив її внук. Зі слів заявника, потерпіла тривалий час хворіла і останні місяці вже не могла самотужки піднятися з ліжка.

За вбивство малолітньої падчірки з особливою жорстокістю судитимуть мешканця Ужгородщини

Скеровано до суду обвинувальний акт щодо мешканця с. Паладь-Комарівці за фактом вбивства своєї малолітньої падчірки з особливою жорстокістю та спричинення умисних легких тілесних ушкоджень іншій падчірці.

Закарпатські прикордонники затримали російського шпигуна при спробі виїхати до Словаччини

Закарпатські прикордонники затримали російського шпигуна при спробі виїхати до Словаччини

На Закарпатті поліцейські вилучили два автомобілі швидкої допомоги та передали їх ЗСУ

Один з автомобілів «швидкої» вилучили в киянина, який намагався його продати. Іншою автівкою жінка у змові з волонтерами намагалася незаконно вивезти свого сина до країн Європейського Союзу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат