Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 780, 20

Судитимуть подружжя, яке підробляло продукцію відомих торгових марок і продавало по Україні

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно подружжя з Виноградова за фактом незаконного використання знаків для товарів, що завдало матеріальної шкоди у значному розмірі.

У Рахові невідомі знищили алею сакур

Це сталося на вулиці Київській. Зламано вісім дерев та огорожі до них, повідомляє міськрада міста.

Закарпатець позбувся елітного Мерседеса через 385 пачок сигарет

Сховок із контрабандою допомогла виявити службова собака.

Для шкіл і садків на Закарпатті замовили м’яса дорожче цін в супермаркеті

Середнянська селищна рада на Закарпатті уклала договір з приватним підприємцем Миколою Шостаком на постачання різного м’яса та печінки вартістю майже 1,7 млн грн. Водночас вказані ціни на деякі продукти є вищими за ринкові.

У Мукачеві неадекватний чоловік трощив вітрини магазинів та аптеки

22 січня, близько 2-ї години, інспекторам надійшов виклик про хуліганство. Подія трапилася в одній із аптек, що на вулиці Духновича, в Мукачеві.

Буковинець намагався вивезти до Румунії 12 кг бурштину вартістю 353 тис. грн

За процесуального керівництва Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури мешканцю Чернівців повідомлено про підозру у незаконному перевезенні бурштину у значних розмірах (ч. 2 ст. 240-1 КК України).

У рахівчанина виявили марихуану та печиво з наркотиками, сам чоловік перебував під дією наркотиків

Днями під час патрулювання вулицями міста Рахів співробітники поліції помітили чоловіка, поведінка якого була підозрілою. Поліцейські поспілкувалися з пішоходом та в ході поверхневого огляду   виявили в його рюкзаку пакунок з наркотиками.

Раніше судимий за грабіж мукачівець, пограбував коло банкомата пенсіонерку

До поліції Мукачева надійшло повідомлення про пограбування на вулиці Василя Стуса пенсіонерки. Подія сталася близько 19-ої години, коли потерпіла саме знімала грошові кошти зі своєї банківської картки в терміналі. Невідомий чоловік підбіг до жінки зі спини та силою вихопив з її рук гроші в сумі майже 20 тисяч гривень.

Закарпатець воює в російській армії - йому повідомлено про підозру у держзраді

СБУ зібрала докази вини та повідомила про підозру 25-річному закарпатцю, який вступив до лав збройних сил рф.

Слідчі поліції завершили розслідування у справі щодо розкрадання пального з нафтобази на Мукачівщині

У жовтні минулого року правоохоронці припинили незаконну діяльність організованої злочинної групи, учасники якої налагодили схему з викрадення пального з нафтобази на Мукачівщині. Тоді поліцейські затримали чотирьох працівників цієї ж нафтобази безпосередньо під час вчинення чергової крадіжки. Зловмисники, володіючи навичками поводження з нафтопродуктами, відкачували пальне до спеціальних каністр.

У Мукачеві поліцейські затримали двох зловмисників, які накинулися на патрульних поліцейських

Двох зловмисників, які накинулися на співробітників Управління патрульної поліції, затримано в процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Посадовців ПП Лужанка підозрюють у недбалості та у зловживанні владою

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури заступнику начальника та головному державному інспектору митного поста «Лужанка» повідомлено про підозру у вчиненні злочинів у сфері службової діяльності.

Судитимуть ексначальника управління Держземагентства на Хустщині

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо колишнього начальника управління Держземагентства у Хустському районі за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

Засуджено двох мешканців Воловця, які напали на одесита та залишили його в непритомному стані

За доводами начальника Воловецького відділу Мукачівської окружної прокуратури двох місцевих жителів засуджено за розбійний напад на одесита та залишення його у небезпеці (ч. 2 ст. 187, ч. 1 ст. 135 КК України). За вироком суду 37-річний чоловік проведе 10 років за ґратами, а його 21-річний спільник – 9 років 6 місяців. Також у них конфіскують усе належне їм на праві власності майно.

Закарпатка відсудила 4,5 млн грн за смерть чоловіка у ДТП

Мешканка Закарпаття відсудила у винуватця ДТП, в якій загинув її чоловік, понад 4,5 млн грн моральної та матеріальної компенсації. Інцидент стався ще восени 2021 року, коли родина разом відпочивала і відзначала купівлю автомобіля Volkswagen Golf.

СБУ на Закарпатті виявила підпільні цехи з виробництва контрафактних сигарет

Служба безпеки спільно з БЕБ заблокувала схему підпільного виробництва контрафактної підакцизної продукції у промислових обсягах.

На Закарпатті за один день викрили двох торговців зброєю

15 січня, в Ужгороді на збуті вибухівки та боєприпасів викрили місцевого жителя (на фото вгорі), судимого більше десятка разів. Його було затримано саме під час продажу двох гранат та понад 50 патронів.

Посадовицю Ужанського природного парку підозрюють у незаконних рубках лісу

Керівниці одного з підрозділів Ужанського національного природного парку повідомлено про підозру у перевищенні службових повноважень.

Колишнього сільського голову на Рахівщині засуджено до понад 3 років ув’язнення за корупційний злочи

Колишнього сільського голову одного з населених пунктів Рахівщини засуджено до 3 років 6 місяців позбавлення волі. Суд визнав його винним у розтраті майна за попередньою змовою групою осіб, вчиненій шляхом зловживання службовим становищем та взяв під варту одразу по завершенню засідання.

10 млн грн застави - на Закарпатті переправникам осіб через кордон обрали запобіжні заходи

Ужгородським міськрайонним судом було прийнято рішення про тримання шістьох підозрюваних під вартою протягом 60 діб з правом внесення застави. Для п’ятьох з них визначено суми від 1 до 2 млн грн, ще одному – 107 тис. грн.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат