Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12360, 20

Майже 900 закарпатців офіційно емігрували закордон

29 грудня в Ужгороді відбулася колегія Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області, на якій аналізували результати роботи за 11 місяців року.

У закарпатців залишаться теплі спогади про роботу Генконсула Словаччини в Ужгороді

Геннадій Москаль 29 грудня нагородив Почесною відзнакою   обласної державної адміністрації «За заслуги перед Закарпаттям» Генерального консула Словацької Республіки в Ужгороді Янку Буріанову, каденція котрої   завершується.

ГК "Закарпаття" йде на перерву лідером підгрупи

У Першій лізі Чемпіонату України з баскетболу зіграно усі матчі першого кола. За підсумком протистоянь БК "Закарпаття" йде на перерву лідером підгрупи.

Робота в Ужгороді:компанія Allan Lloyds пропонує високооплачувані посади для англомовних працівників

Міжнародна компанія Allan Lloyds є провідним у світі організатором бізнес-конференцій у сферах фармацевтики, телекомунікацій, банківській сфері, маркетингу, менеджменту тощо.

Ужгородці зустріли 15 батальйон сльозами радості та поліцейським оркестром

Сьогодні ужгородський 15-й ОГПБ 128-ї гірсько-пехотної бригади прибув до місця постійної дислокації. Військових зустрічали рідні, друзі, волонтери.

Закарпатською дорогою зеленого золота можна пройтися у музеї лісу Ужгородщини (ФОТО)

Зеленим золотом Закарпатської області є її безкраї ліси. На душу населення краю припадає 0,55 га лісів і 165 куб.м деревини. Для України в цілому ці показники становлять, відповідно, 0,17 га та 16,4 куб.м.

Брудна історія про те, як закарпатський суд виправдав дипломатичну контрабанду

Авторові цих рядків доводилося не раз і не два писати про історію Оксани Ліщишин та її чоловіка Сергія. В травні минулого року вони стали учасниками резонансної справи про контрабанду під виглядом “дипломатичної пошти”.

Чому Балоги не голосували за додаткові мільйони з митних зборів на ремонт доріг?

Епопея з включенням Закарпаття в урядовий експеримент щодо залучення частини коштів із надлишкових митних зборів на ремонт доріг закінчилася прийняттям відповідних змін у законодавство.

«ПриватБанківська» рушниця на стіні. По кому зрикошетить?

Публікуємо експертну думку Тараса Шотіка, кандидата економічних наук, фахівця із бізнес-планування, яка опублікована у виданні «ZIK».

Ален Панов: Було би правильно створити з усієї України офшор

Закарпатський сепаратизм як чорна кішка у темній кімнаті, чому США обійдеться без Майдану і що це означає для України, шляхетність чи куди поділася історична пам’ять, а також дипломатія як зал очікування й кілька інших тем — очільник обласного осередку Спілки дипломатів України, засновник Ордену Марії-Терезії, науковець і громадський діяч Ален Панов традиційно у грудні про головні віхи прожитого нами і країною року.

Правила стилю: Ілона Палфі

У рубриці «Правила стилю» історія спортивної, веселої і сміливої Ілони Палфі.

Що хотіли словацькі засновники «ГЕМО МЕДИКИ»?

Словацькі засновники «ГЕМО МЕДИКИ» пояснювали, чому віддали перевагу мешканцеві Луганська перед ужгородцем, і переконували, що чинили все легально.

Сесія міськради схвалила кошторис міста на 2017-й, виїзний «Хоспіс вдома», нове КП

22 грудня відбулася остання цього року сесія Ужгородської міської ради. Депутати схвалили основний документ — бюджет Ужгорода на 2017 рік, яким передбачені доходи бюджету в розмірі 1 048 142,4 тис. грн. та видатки — 1 047 834,9 тис. грн.

Мирослав Бундаш про свою кар’єру та закарпатський футбол

22 грудня відомому закарпатському футболісту й тренеру Мирославу Бундашу виповнилося 40 років.

Що нового вступає в силу з 1 січня (інфографіка)

(мовою оригіналу) С 1 января 2017 года в Украине начинает действовать ряд новых правил и законопроектов.

Три роки Київ не помічає протипаводкових проблем Закарпаття

Гроші не надходили останні три роки. На 10 мільйонів водогосподарники «підрихтували» найбільш проблемні місця – у Тячівському, Перечинському, Свалявському, в Ужгородському, Мукачівському та Хустському районах.

До обласної казни наступного року чекають понад 5 мільярдів гривень

Відбулося третє пленарне засідання п’ятої сесії облради.

Невже створено ОЗУ, де задіяні високопосадовці ДФСУ та митних органів Словаччини?

Закарпатський водій затриманої словаками фури з контрабандними сигаретами за останні два місяці 17 разів перетинав кордон «порожняком»

Через держкордон на Закарпатті знову пішли фури з контрабандними сигаретами

Той факт, що через Закарпаття в Євросоюз знову пішли фури з контрабандними сигаретами, отримало документальне підтвердження. Фінансова поліція Словаччини затримала на сільськогосподарській фермі в с.Лучки біля Міхаловце 145 тисяч блоків сигарет

Аналітика мовою оригіналу: Госбюджет-2017, или Как разделили пирог?

В будущем году рост социальных стандартов на несколько процентов опередит рост цен, курс доллара пройдет отметку в 27 грн., а минимальные зарплаты вырастут вдвое. Также государство потратит существенную сумму на субсидии, и больше 150 млрд. грн. направит в дефицитный Пенсионный фонд.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат