Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12460, 20

Замість розмитнення – абонплата: податківці хочуть легалізувати іноземні автомобілі українців

У парламенті зареєстровано кілька законопроектів про збільшення часу перебування іноземних автомобілів до року, а фіскальна служба пропонує "розстрочку"

Боєць Руслан Ференці вручив меру Ужгорода “чорну мітку” у вигляді скотчу (ВІДЕО)

Під час зустрічі учасників бойових дій з Ужгородським міським головою Богданом Андріївим ситуація набула драматичного відтінку.

В АТО загинув ще один закарпатець

Сьогодні об 12:00 пострілом в голову було вбито нашого земляка Покидченко Misha Kolchin.

На Закарпатті виступають проти відміни мораторію на експорт лісу

Представники Асоціації деревообробників та лісозаготівельників Закарпаття 5 грудня, під час спілкування з журналістами, заявили, що виступають категорично проти можливої   відміни мораторію на експорт лісу-кругляку.

Інтерв'ю з Мироном Рейпаші – головним спеціалістом відділу охорони і захисту та внутрішнього аудиту

Закарпаття – одна з найбільш зелених областей України, такий ландшафт дає нам багато шансів, але й вимагає належного ставлення до природи.

Єгері та лісівники Мокрянського лісомисливгоспу допомагають пережити тваринам люті морози (ФОТО)

Загальна площа мисливських угідь ДП «Мокрянське ЛМГ» становить 33,2 тисячі гектарів, більшість з них – лісові масиви, де водиться різноманітна дичина: ведмідь бурий, олень благородний, козулі, дикі кабани, зайці лісові, куниці лісові та рись, дикі коти та інші тварини. Поряд проживають і хижаки – вовки та лисиці.

Тячівський лісгосп нарощує реалізацію дров (ФОТО)

І такою змогою люди із задоволенням користуються.

Угорська опозиція закликала скасувати пенсії вихідцям з України і Росії

Опозиційна партія Демократична коаліція Угорщини (DK), яка має фракцію в парламенті країни, закликає негайно скасувати угорсько-радянську угоду про виплати пенсіонерам, що є вихідцями з України та Росії.

Цього про Закарпаття ви точно не знали

Найцікавіші факти про наш Закарпатський край.

Звідки і для чого витягли Януковича

Екс-президент України Віктор Янукович, який втік із держави в результаті Майдану, після трьох років мовчанки раптом вигулькнув мов Пилип із конопель і почав щось розповідати в своє виправдання.

Сергій Ратушняк про різницю між заколотом та революцією

Кажуть, що немає ніякої різниці між заколотом і революцією. Є суттєва різниця.

Чому в нас найгірші дороги

Дороги є обличчям держав. Імідж держави формується за якістю доріг для тих, хто завітав у будь-яку країну і вперше знайомиться з нею. Який імідж нашої держави.

Екологія свідомості

Регіональний форум «ЧОП-ЕКО-CHOP-2016» стає трампліном до екологічних змін у Закарпатті.

Щастя на кам’янистій дорозі…

Уродженцеві села Голятин, докторові філологічних наук Миколі Зимомрі — відомому українському вченому-літературознавцеві, членові Національної спілки письменників України, академікові АН Вищої школи України — виповнюється ювілей: на калиновому мості життя зустрічає своє сімдесятиліття...

Чому ужгородський «Акватик-Центр» має запах афери?

Ми повідомляли про презентацію проекту будівництва в Ужгороді «Акватик-Центру», де всіх переконували, що це просто необхідний для Ужгорода комплекс для професійних занять спортсменів, а також відпочинку ужгородців і гостей міста. Вода тут термальна та мінеральна, хоча лабораторні виснов­ки досі туманні.

Ужгородські депутати погодилися на виділення з бюджету майже мільйона доларів на маршрутки

Промерські депутати на сесії підтримали Програму фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Ужгороді на 2017 рік, яка передбачає фінансування на суму 22 млн. 700 тис. грн.

В Ужгороді відбувся перший український бізнес-форум «Україна — країна підприємців»

30 листопада у приміщенні «Галереї Ілько» в Ужгороді відбувся перший український бізнес-форум «Україна — країна підприємців» для молодих підприємців і тих, хто мріє про власну справу. Його організатори прагнули показати підприємцям і тим, хто бажає відкрити власну справу, реальні можливості й перспективи для втілення їхніх ідей, надихнути на прояв ділової ініціативи та продемонструвати практичні інструменти для створення чи розвитку бізнесу.

Допоможіть врятувати Вероніку Гурцулу

Волонтери просять допомогу сімї з села Керецьки Свалявського р-ну.

Художній альбом, виданий на честь 125-річчя Йосипа Бокшая, презентують в Ужгороді

1 грудня у Закарпатському обласному художньому музеї ім.Й.Бокшая відбудеться презентація видання "Йосиф Бокшай. Людина правди. Художник правди" – про життя і творчість видатного закарпатця

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат