Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 12420, 20

У Мукачеві шляхом аукціону визначили виноробів-учасників фестивалю «Червене вино»

У Мукачівській міськраді відбувся аукціон на участь у фестивалі "Червене вино -2017», на цей раз серед приватних виноробів. Про це повідомляє Мукачівська міська рада.

Миколайчики заполонили Ужгород (ВІДЕО)

Сьогодні, 19 грудня, Україна відзначає День святого Миколая. Ряд святкувань організували й в обласному центрі Закарпаття. На площі Театральній зібралось чимало дітей та молоді у костюмах головного героя цього дня.

Оприлюднено офіційні результати виборів голови Полянської ОТГ

Мова йде про дані, які значаться у підсумковому протоколі Полянської ТВК, який було ухвалено на засіданні зранку понеділка, 19 грудня, і це офіційні підсумки голосування за голову новоствореної Полянської об’єднаної громади.

В Ужгороді оголосили карантин, школи міста закривають на два тижні

Відповідне розпорядження міський голова Богдан Андріїв підписав сьогодні після засідання протиепідемічної комісії.

Москаль передав силовикам дані підприємців, що під "експортом деревини" приховують контрабанду

Геннадій Москаль направив звернення Генеральному прокуратуру України Юрію Луценку, Голові СБУ Василю   Грицаку та Голові Державної фіскальної служби України Роману Насірову з проханням ретельно перевірити підприємців-контрабандистів

Виплекали на свою голову…

Звідки взялася Надя Савченко? Сиділа в російській в’язниці за те, що замордувала до смерті російських журналістів. Принаймні так розповіда­ли російські ЗМІ. Наші тривалий час мовчали, аж раптом стався дивний інформаційний прорив. Надя Савченко не сходила з екранів. Преса України цитувала кожну її фразу. Савченко вела себе агресивно щодо Путіна, одягала футболки з тризубом і час від часу оголошувала голодування.

Рейдери захоплюють майно райспоживспілки

На Іршавщині триває конфлікт навколо райспоживспілки. Схоже на брутальне рейдерське захоплення.

Нічні жахи від п’яних судді та співробітника СБУ в Ужгороді

9 грудня вночі в Ужгороді поліція мала багато клопоту з п’яними суддею та співробітником СБУ.

Надійний партнер і перевірений друг

Інтерв’ю з Почесним консулом Литовської Республіки в місті Ужгороді та Закарпатській області Віктором Гарапком до 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між Україною та Литвою.

Пам’яті Корнелії

У грудні поточного року минає 12 років із дня кончини Корнелії Гаврилівни Петрецької, доцента кафедри фізичної та колоїдної хімії хімічного факультету УжНУ, кандидата хімічних наук. Її життя обірвалося 21 грудня 2004 року. З глибоким сумом проводжали ми її в останню путь холодного зимового дня, а перед очима поставали яскраві картини нашої неповторної студентської юності, аспірантури, понад трьох десятків років наполегливої праці, що були віддані молодому вишу, який за ці роки став відомим в Україні і за її межами закладом високого рівня. У цьому здобутку, становленні УжДУ є частка праці, розуму та душі і Корнелії Гаврилівни.

Ялинка, що прикрашає площу Народну, росла на висоті понад 800 метрів!

Головну новорічну ялинку області зрубали в п’ятницю 9 грудня в ДП «Ясінянське ЛМГ». Її завантажили в спеціальну фуру, і вже у неділю 10 грудня дерево опинилося в Ужгороді.

Андріїву подарували георгіївську стрічку

12 грудня громадські слухання з питань виділення землі військовослужбовцям, які повернулися з АТО, завершилися скандалом.

Минулими вихідними в Ужгороді стартував новий хокейний сезон

Як і минулого року, у обласному Чемпіонаті змагатимуться чотири ужгородські команди: «Ужгородські вовки», «Шахтарські барси», «Спартак» та «Синевир».

Лісівники Мукачівщини закликають громадян: борімося з крадіями ялинок разом!

Зустріч Нового року з дитинства у нас асоціюється з ялинкою, прикрашеною іграшками. Вона стала символом новорічного свята.   Традиція ставити в домівках цю зелену красуню, передається з покоління в покоління вже не одне століття.

Ужгородські таеквондисти привезли з Киева 6 нагород

10-11 грудня у Києві відбувся міжнародний турнір з таеквон-до "Kyiv Open Fight Challenge 2016", де були присутні понад 300 спортсменів з 11 областей України, а також спортсмени з Білорусі.

ЖАЛЮГІДНІСТЬ. Це я про нас. Про Україну.

Так пише у своєму Facebook Сергій Ратушняк.
Подаємо пряму мову.

Шлях тропами диких звірів: журналісти зняли унікальний фільм про фауну Тячівщини (ВІДЕО)

Брустурянський лісомисливгосп оповитий ялицево-смерековими й чистими смерековими лісами та рослинністю полонин.

Валерій Мурга: «На Закарпатті зайнялись впорядкуванням лісових господарств» (ВІДЕО)

Ще в 50-х роках минулого століття лісівники Закарпаття брали в тимчасове користування ерозійні та малопродуктивні землі. Заліснювали їх і передавали у тимчасове користування колгоспам, які займалися охороною лісу й лісогосподарською діяльністю.

Хороший улов: лісівники та єгері Рахівщини нарощують кількість царської риби в річках (ФОТО)

Срібна земля - край багатих рибою річок і струмків, протоків і порогів: їх тут тисячі кілометрів.

Де в Ужгороді збирають подарунки малечі на Миколая

В Ужгороді триває соціальна акція "Подарунок від св. Миколая".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат