Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 22500, 20

Закарпатські школярі зможуть заробити 50 тисяч гривень

Випускники українських шкіл зможуть заробити 50 000 своїми знаннями з економіки та фінансів.

В школі №1 міста Ужгорода відбувся незвичний урок

Заняття з школярами проводили рятувальники. «Вчителі у рятувальній формі» ознайомили школярів з діяльністю пожежно-рятувальної служби; розповіли конкретні випадки пожеж та інших нештатних ситуацій, які трапляються з мешканцями нашого краю та звернули особливу увагу на причини їх виникнення.

Ужгородці матимуть змогу поспілкуватися з Адою Роговцевою

28 лютого в приміщенні облмуздрамтеатру відбудеться творчий вечір відомої актриси.

15 лютого - останній день сплати збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності

Збір за провадження деяких видів підприємницької діяльності сплачується щомісяця не пізніше 15 числа, який передує звітному місяцю. Таким чином, останнім днем сплати збору за березень є 15 лютого 2014 року.

Україна продовжує роботу зі Словаччиною з організації поставок газу

Компанія "Укртрансгаз", що є оператором вітчизняної газотранспортної системи, продовжує роботу зі Словаччиною з організації реверсних поставок газу в Україну.

Як розібрали ужгородські барикади

Барикади на площі Народній в Ужгороді переформатовують. На мобілізаційний збір прийшли місцеві активісти та представники преси.

Прокуратура Ужгорода наведе порядок в місті

Прокуратура міста Ужгорода відстоює в суді принципову позицію щодо визнання протиправною діяльності посадових осіб Ужгородської міської ради під час прийняття рішення про перенесення осінніх канікул.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 13 лютого. Набагато приємніше зустрічати черговий день тижня у з горнятком улюбленої кави й гармонійними думками. Тож не дозволяйте раптовим справам втрутитися у вашу ароматну насолоду і формуйте свої справи зважаючи на власні потреби. Не завадить подбати про себе зранку, аби бути в доброму гуморі протягом дня. Успішних справ сьогодні й реалізації всіх задумів!

Газифікацію Рахівщини почнуть з сіл Середнє Водяне та   Біла Церква

За повідомленням сайту Рахівської райдержадміністрації, керівництво району, голови сіл Біла Церква, Водиця, селища Великий Бичків вчора продовжили переговори із «газовиками» стосовно прокладання газової мережі на території району. Участь у обговоренні взяв також директор департаменту економічного розвитку та торгівлі Закарпатської ОДА Юрій Гузинець.

Футбол. Дубль Максима Шапетка присоромив «Великі Лучки»

Одним із найцікавіших поєдинків зимової першості Мукачівського району з футболу 2014 року було сусідське дербі між «Горондою» та «Великими Лучками». Пропонуємо читачам огляд-аналіз двобою. Матч пройшов на стадіоні в селі Великі Лучки за рівної боротьби.

Внаслідок зловживання службовим становищем держава недоотримала майже 400 тис.грн. митних платежів  

Прокуратурою Закарпатської області розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем та службового підроблення службовими особами митного поста «Солотвино» Чопської митниці Міндоходів. Внаслідок протиправних дій митників інтересам держави завдано збитків у вигляді несплачених митних платежів на суму майже 400 тис.грн.

Меморіальний комплекс “Красне поле” реконструюють

У середу, під керівництвом голови обласної адміністрації Олександра Ледиди відбулася нарада, на якій, зокрема, обговорено питання організації святкування річниці проголошення незалежності Карпатської України. Участь у засіданні взяли заступники керівника краю Іван Качур та Павло Черевко, заступники голови обласної ради Андрій Сербайло та Володимир Закурений, начальники профільних управлінь ОДА.

Податковою міліцією Закарпаття припинено нелегальне виготовлення «оковитої»

– Оперативна інформація про незаконне виготовлення алкогольної продукції на території м. Ужгорода та Ужгородського району надійшла до оперативного управління на початку лютого поточного року. В Ужгородському міськрайонному суді були отримані ухвали на проведення обшуків в місцях виготовлення та реалізації фальсифікату, – зазначає в. о. начальника оперативного управління ГУ Міндоходів у Закарпатській області Андрій Мілюченко.

Десять закарпатців отримали державні нагороди


У середу, 12 лютого, в обласній адміністрації керівник краю Олександр Ледида вручив закарпатцям державні нагороди.

В січні через митний кордон Закарпаття пропущено майже 2 млн. тонн вантажів

Загалом у Чопській митниці Міндоходів на кінець січня цього року взято на облік 2 301 особу, які можуть здійснювати операції з товарами. Активну участь в зовнішньоекономічній діяльності протягом січня 2014 року взяли 568 суб’єктів ЗЕД.

Допоки ужгородка поралася по господарству, крадій виніс з її дому 1200 гривень

29-річна ужгородка пізно ввечері повернулася додому з роботи, залишила вхідні двері квартири відчиненими, а сама пішла займатися хатніми справами. Через деякий час вона почула, що грюкнули вхідні двері її помешкання.

В Ужгороді обновлять барикади

12 лютого о 15.00 УДАР закликає ужгородців долучитися до впорядкування барикад перед будівлею Закарпатської ОДА. Про це повідомив активіст Закарпатського УДАРу Андрій Риба.

Ужгород повіз у Житомир Трамвай Жадання

Житомиряни з 11 по 13 лютого покажуть в Ужгороді вистави: «За двома зайцями» М. Старицького, «Забути Гєрострата» та казка для дітей «Аладдін».

Прокуратура перевіряє будівництво на Минайській в Ужгороді

Прокуратура міста Ужгорода звернулася до Державної архітектурно-будівельної інспекції та відділу ДАІ Ужгородського МВ УМВС з вимогою здійснити перевірку за фактом законності будівництва по вулиці Минайській.

В Ужгороді готуються до Палачінти і ярд-сейлу для закоханих (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стало проведення на Закарпатті у 2014 році численних фестивалів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат