Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 22460, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 4 лютого. Запрограмовуйте хороший настрій на день і сприймайте речі такими, як вони є. З бадьорим настроєм і впевненістю у перемозі розпочинайте всі справи. Аромат гарячої кави обов’язково додасть позитивних емоцій вранці, а протягом дня заряджайтеся позитивом завдяки своєму оточенню. Гарного вам вівторка!

МНС радить лижникам:

Насолодитись мальовничістю природи Карпат та спробувати свої сили на лижних трасах мріють багато туристів. Проте, катання на гірських лижах чи сноубордах вимагає обережності. В місцях масового катання з гір невмілий і головне недисциплінований лижник - серйозна небезпека для оточуючих.

У зв'язку з цим, Управління ДСНС України у Закарпатській області нагадує гірськолижникам правила безпеки на гірськолижних трасах:

Трьох закарпатців засудили за незаконний обіг наркотиків та вогнепальної зброї

Набув чинності вирок Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області стосовно трьох учасників злочинного угрупування, які налагодили незаконний обіг наркотичних засобів та вогнепальної зброї.

Футбол. В зимову лобду найкраще грають у Ракошині

Зимовий чемпіонат Мукачівського району 2014 року перетнув свій екватор. На цій межі 1-го та 2-го кола відбувся центральний матч змагань між фаворитами – призером останніх років «Ракошином» та абсолютним літнім чемпіоном Мукачівщини 2013 року «Нижнім Коропцем».

Футбол. "Говерла" поступається "Гурніку", наступний суперник "Пюнік"

У суботу «Говерла» зіграла проти лідера чемпіонату Польщі – «Гурніка» з міста Забже.

Мюнхенська багатоходівка: зміна спікера та Конституції України

(мовою оригіналу) Запад может заморозить счета украинских чиновников, а оппозиция попробует создать новое большинство в Верховной Раде и изменить Конституцию

З закарпатської турбази евакуювали відпочивальників через пожежу (ФОТО)

2 лютого о 03:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення  про пожежу на території туристичної бази «Тиса», що на вулиці І.Франка у місті Рахові.

Заступник губернатора Закарпаття вважає обласних депутатів злагодженими

У понеділок, 3 лютого, відбулося чергове пленарне засідання сесії Закарпатської обласної ради. Основним питанням порядку денного стало прийняття обласного бюджету на 2014 рік.

На Ужгородщині перейменують деякі сільські ради

Сьогодні на черговій сесії Закарпатської обласної ради, крім обласного бюджету, депутати розгляну ряд інших питань, зокрема перейменування деяких сільських рад Ужгородського району.

Обласні депутати прийняли бюджет

Сьогодні відбулася чергова сесія Закарпатської обласної ради. Із 108 депутатів зареєструвалися 89.

Ужгород також створив Народну раду

Сьогодні, 3 лютого, на самому початку Ужгородської сесії депутат Гнатків оголосив про утворення депутатської групи.

Губернатор Закарпаття Ледида запропонував активсту медогляд (ФОТО)

Олександр Ледида зустрівся з мітингувальником Павлом Нечаєвим. У суботу, 1 лютого, голова Закарпатської ОДА поспілкувався з чоловіком просто перед будівлею обласної адміністрації.

9,5 млн гривень одержало Закарпаття завдяки воді

Таку суму протягом 2013 року перерахували до казни закарпатські платники збору за спеціальне використання води.

Жоден з депутатів Закарпатської народної ради не прийшов на віче

Вчора, 2 лютого, на площі Народній в Ужгороді проходило віче.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 3 лютого. Пам’ятайте про порцію ранкової бадьорості і не прогавте свого щастя. Нехай горнятко ароматної кави додає позитивних емоцій на початку нового тижня й останнього зимового місяця. Тепло не за горами, а з гарячим напоєм і гарячими серцями й зовсім близько. Гарного вам старту у понеділок!

Балоги в бажанні влади знищили закарпатський Майдан

Можна не сумніватися, що наміри революційного Майдану в Україні доволі прозорі. Вже всі забули, що починалися протести через відмову української влади підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом. Загострення сталося після розгону спецпідрозділами міліції студентського Майдану в Києві. Тому протести набули інших конкретних вимог: відставка міліцейського міністра Захарченка, а згодом уже і всього уряду. Пізніше додалися вимоги про проведення президентських виборів уже цього року.

Точка кипіння

Події в Україні збентежили світ. Революціонери вимагають виконання владою всіх вимог. Влада ж не має наміру йти на поступки. Світові лідери занепокоєні, бо нікому не потрібна дестабілізація в самому серці Європи.

Прo зраду   революції   в Ужгороді

До редакції rionews.com.ua надійшла заява неформальної молодіжної організації «Фронт опору» з приводу зради революції в Ужгороді деякими псевдоактивістами. Ось її текст.

Прокуратура викрила посадовців Хустської РДА, які 7 років тому незаконно «роздали» 13 га землі

Хустська міжрайонна прокуратура, провівши в райдержадміністрації перевірку, виявила, що посадовці протягом 2006 року безпідставно оформили та видали незаконні державні акти на понад 13 га землі, повідомляє прес-служба прокуратури в Закарпатській області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат