Трьох зниклих безвісти розшукала міліція за тиждень

  Аліна Галаш, Агнеса Сабелко, студентки відділення журналістики УжНУ 02.07.2015 16:00 ПОДІЇ

Протягом тижня правоохоронними органами області було розшукано 9 правопорушників, які переховувалися від органів досудового слідства та 3 зниклі безвісті особи.

Про події минулих 7 діб   розповідав заступник начальника УМВС України в Закарпатській області Іван Гецко. Разом із заступником начальника УМВС до прес-центру було запрошено в.о. начальника УДАІ УМВС Юрія Вейкая та в.о. начальника відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Олександра Середича.

1
На території області зареєстровано та розслідувано 6 фактів незаконно використаної зброї, а саме вилучено 1 карабін, 43 набої, 1 гранату та 2 саморобні вибухові пристрої. Для прикладу 33 річний житель   Рахівського району, незаконно зберігав у своєму помешканні карабін, набої та вибухівку.

Щодо економічної злочинності, протягом минулого тижня працівниками Управління проти дії злочину в сфері економіки задокументовано 2 факти отримання неправомірної вимоги, а саме : 2000 грн начальником відділу державного архіву Закарпатської області м. Берегове, за сприяння у наданні архівних довідок про місце народження родичів, та 24.06.15 задокументовано факт про отримання неправомірної вимоги в сумі 22 тис. грн., 49-річним жителем м. Ужгорода за вирішення питань вУжгородському міжрайонному   суді, щодо відчуження частки квартири.

Крім того на території області працівниками в службі по боротьбі з торгівлею людьми, задокументовано 3 факти перевезення нелегальних емігрантів, а саме в Мукачеві працівниками міліції було затримано автомобіль Ауді. Водій, житель Ужгородського району перевозив 2-х громадян В'єтнаму без будь-яких документів; та на стаціонарному посту в с. Нижні Ворота, було зафіксовано автомобіль Мерседес, де водій перевозив двох іноземців з яких 3 громадяни Самолійської держави   та один з Афганістану.

Також Іван Гецко повідомив про крадіжку велосипедів. Було зафіксовано 18 крадіжок, 5 з яких відбулися в Ужгороді. Протягом тижня 12-ти особам оголошено підозру про викрадення 21 велосипеда.

Аліна Галаш, Агнеса Сабелко, студентки відділення журналістики УжНУ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат