Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21100, 20

Чому не було фестивалю Писанки?

До редакції звернулася читачка з Ужгорода Марія Диковець і запитала, чому цього року на площі Народній в Ужгороді не провели фестиваль Писанки, як це було в минулому році.

Аналітика: Гроші Путіна, або Скільки ще існуватиме російська «гібрідна» держава

Пресс-секретарь президента России Дмитрий Песков только посмеялся над сообщениями о возможной блокировке счетов шефа в швейцарских банках. Пескову, конечно, легко смеяться, у него 40 миллиардов долларов нет – а вот самому Путину сегодня, конечно же, не до смеха

32 мільйони соцвнеску перерахували мешканці Берегівщини за 3 місяці

За три місяці 2014 року платники Берегівського району перерахували до бюджету   32,3 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Про це повідомив начальник Берегівської ОДПІ   Василь Пацкан.

Загроза екстремізму присутня у восьми областях України (ІНФОГРАФІКА)

(за оригіналом) Наивысшая степень угрозы экстремизма существует в Донецкой области - 8 баллов из 10. На втором месте Луганская область - 6 баллов, на третьем - Харьковская и Одесская - по 5 баллов соответственно.

В Україні значно побільшало прихильників євроінтеграції та НАТО – соціологи

Більшість українців не підтримують надання російській мові статусу другої державної та виступають проти федералізації країни, свідчать соціологи.

11 мільйонів гривень зібрала податкова з берегівчан за 3 місяці

Як повідомив начальник Берегівської ОДПІ Василь Пацкан, наповнення бюджетів усіх рівнів та високоякісне сервісне обслуговування платників – це ключові завдання, які виконують працівники територіального органу Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

В Ужгороді пройде конгрес про прибирання

Вперше в Ужгороді пройде клінінговий конгрес, на якому зберуться представники різних клінінгових компаній та постачальники техніки та хімічних засобів для прибирання.

В Ужгороді пригощатимуть тибетським чаєм з молоком та сіллю

"Запрошуємо вас на офіційне відкриття Днів буддійської культури на Закарпатті,а саме на відкриття центральної частини заходу - виставки "Скарб Тибету", — пишуть організатори.

Румун прилетів на парашуті у Закарпаття, його судитимуть

Прикордонники відділу «Солотвино» Мукачівського загону під час моніторингу державного кордону спостерігали парашутиста, який летів з Румунії в Україну. До ймовірного місця приземлення порушника миттєво прибув прикордонний наряд.

Молодь Закарпаття організовує благодійні заходи для допомоги дітям

У травні на Закарпатті пройдуть благодійні заходи, кошти з яких підуть на допомогу дітям з школи-інтернат с. Нижній Бистрий.

У Закарпатті кияни покажуть танцювальну виставу "НіК"

«НіК» - це оригінальна танцювальна постановка в стилі contemporary. Це не просто танець, це філософія відносин , історія пошуку любові і шляху до досконалості через страждання.

Громада розкаже на прес-конференції, як вона візьме Ужгород у свої руки

У четвер, 24 квітня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, на якому йтиметься, як громада Ужгорода може взяти участь у покращенні життя власного міста.

Що робити ужгородцям, які перейшли зі спрощеної на загальну систему оподаткування

Підприємці, які перейшли протягом поточного звітного року зі спрощеної системи на загальну нараховують та сплачують авансові платежі на підставі квартальної декларації, яка подається ними після закінчення кварталу, в якому відбувся перехід.

У п’ятницю в Ужгороді вшанують жертв Чорнобиля

У п’ятницю, 25 квітня,об 11.00, біля пам’ятника ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС (м.Ужгород, пл.Дружби народів) відбудуться меморіальні заходи,   приурочені вшануванню пам’яті жертв Чорнобильської трагедії.

Міндоходів розповіли про оподаткування лікування закарпатців

Благодійна організація допомагає громадянину лікуватись за кордоном. Як бути з оподаткуванням?

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 23 квітня. Релаксуйте в екватор тижня, якщо справи чи люди примушують вас занадто напружуватися. Короткий відпочинок у бажаній компанії обов’язково піде на користь і допоможе зосередитися на важливих рішеннях. Нехай весняна свіжість ранку й аромат улюбленої кави додають гармонії та сприяють у всіх рішеннях. Приємного прокидання у середу!

Футбол. «Атлетико» — «Челсі» (Анонс)

Сьогодні відбудеться перший півфінальний матч ЛЧ-2013/2014.

«Пенсіонери-спрощенці» не сплачують ЄСВ

Фізичні особи-підприємці, в тому числі ті, які обрали спрощену систему оподаткування, та члени сімей зазначених осіб, які беруть участь у провадженні ними підприємницької діяльності, є платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Джемілєву заборонили в’їзд у Крим до 2019 року – речниця

Лідеру кримських татар Мустафі Джемілєву заборонили в’їзд у Крим на термін до 2019 року. Про це у своєму «Фейсбуці» повідомила помічниця Джемілєва Ліля Муслімова.

Донеччани звертаються по допомогу до української армії - Міноборони

Мешканці Слов’янського та Краматорського районів звертаються по допомогу до Збройних сил України, побоюючись переслідувань.
Про це повідомляє Міністерство оборони України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат