Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 02.12.2015 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 2 грудня. Нехай ваш ранок буде щедрим на приємні звістки й щирі розмови. Кавуйте разом з близькими людьми і налаштовуйтеся на гармонійний день. Не розчаровуйтеся через дрібниці, вони того не вартують. Гарної середи!


Цитата дня:   Вона мені дала зрозуміти одну важливу річ: якщо розумієш, що людина тобі підходить, споріднена душа, неважливо - день, тиждень або місяць ви знаєте один одного, потрібно взяти на плече і відвозити на край світу. Гуляти до ранку, дивитися заходи, зустрічати світанки, вечеряти при свічках і бути щасливими.

В Прах "Сім днів"

Погода   2 грудня 2015 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, часом невеликі опади. У горах місцями туман, ожеледиця. Вітер західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 1-6° тепла, у горах місцями протягом доби до 4-6° морозу.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер західний 5-10 м/с. Температура вночі близько нуля, вдень 4-6° тепла.


ІМЕНИНИ   2 грудня – Денис, Федір. 3 грудня – Анатолій, Ганна, Григорій, Іван, Йосип, Семен.




Цей день в історії

1015 — князь Ярослав Мудрий посів у Києві великокняжий престол.
1104 — рукоположений митрополит Київський Никифор І.
1375 — Болгарський монах Кіпріан рукоположений на митрополита Київського і Литовського.
1697 — У Лондоні відкрито кафедральний собор святого Павла і почалась перша служба.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Доміон»
До 2 грудня — “Віктор Франкенштейн”. Поч. о 20.20. «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2”,   3D. Поч. о 10.00, 16.00. 18.10. “Маленький принц”,   3D. Поч. о 14.10. “Сікаріо”. Поч. о 12.10, 22.10.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 2 грудня — “Сікаріо”. Поч. о 10.00, 17.10. “Все як ти захочеш”. Поч. о 10.00, 16.20, 19.45. “Віктор Франкенштейн», CineMAX. Поч. о 10.00, 17.30, 19.25, 22.00.   “Швидкість: Автобус 657”. Поч. об 11.25.   “Маленький принц», CineMAX 3D. Поч. о 12.00, 15.30. “Голодні ігри», 3DX. Поч. о 12.10, 14.40, 19.35, 21.30.   “Перекладач». Поч. о 13.00, 21.15. “Савва: Cерце воїна”, CineMAX 3D. Поч. о 13.55. “ Шеф Адам Джонс”. Поч. о 14.35, 18.00.

«Перемога»
До 2 грудня —   «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2”,   3D. Поч. о 10.30, 17.00, 21.35. “Маленький принц”, 3D. Поч. о 15.10. “Сікаріо”. Поч. о 13.00, 19.30.

Замок “Паланок” (картинна галерея, верхній двір)
До 16 грудня — виставка від “Музею історії моди Марини Іванової”.

Художній музей імені Бокшая
Виставки Василя Габди.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка творів словацького образотворчого мистецтва.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Емми Тремби “Відбиток реальності”.

Галерея «Ужгород»
Виставка творів Міжнародного пленеру.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   Сьогодні ти зможеш зачарувати всіх представників протилежної статі. Твої починання принесуть добрі результати і фінансову перспективу. У другій половині дня старайся уникати спілкування з негативно мислячими людьми. Тобі потрібно сконцентруватися на фінансові досягнення. Увечері намагайся відволіктися від суєти і розслабся в колі друзів.
Телець У першій половині дня займися наведенням порядку в справах. Тобі потрібно усунути всі недоліки в роботі. Твій керівник може влаштувати незаплановану перевірку. У другій половині дня будь уважніше до дій своїх колег. Тобі вдасться викрити змову недоброзичливців.
Близнюки   Сьогодні ти отримаєш важливу інформацію про роботу своїх колег. Не варто поспішати приймати рішення. Твій керівник відзначить твої заслуги перед колективом. У другій половині дня будь обережна в роботі з несправними електроприладами. Увечері тобі варто зайнятися своїм здоров'ям і профілактикою хронічних захворювань.
Рак. Вранці на тебе чекає несподівано приємний сюрприз від близької людини. Намагайся не провокувати суперечок з опонентами. Твої колеги підуть на поступки і виконають твої вимоги. У другій половині дня намагайся не втручатися в розбіжності між близькими людьми. Тобі доведеться вирішувати сімейні питання, які приведуть до розтрат.
Лев   Сьогодні тобі варто проявити стриманість у своїх висловлюваннях. Твоя критика може образити близьку людину. У другій половині дня вирішення фінансових питань буде ускладнено. Не варто вступати в кредитні зобов'язання або позичати гроші. Увечері тобі потрібно розслабитися за допомогою приємних водних процедур.
Діва Вранці старайся не затримуватися на важливі зустрічі. Переговори з партнерами пройдуть вдало. Намагайся прихилити до себе співрозмовника за допомогою довірливої розмови. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з керівництвом. Не варто проявляти упертість, будь зговірливою і м'якою.
Терези Сьогодні буде багато рутинної роботи, яка тебе втомить. Постарайся відволіктися і зайнятися освоєнням нової інформації. У тебе з'являться оригінальні ідеї, які допоможуть збільшити прибуток. У другій половині дня вдалий час для розмови з керівництвом про премії. Тобі потрібно проявити наполегливість, щоб досягти результату.
Скорпіон Цей день принесе великий прибуток. Намагайся використовувати отримані кошти раціонально. У другій половині дня тобі запропонують вигідну угоду. Не варто сумніватися у своїх можливостях, будь рішучою. На тебе чекає важлива зустріч із впливовою особою, яка допоможе реалізації твоїх планів.
Стрілець Сьогодні на тебе чекає конфліктний день, старайся стримувати гнів. Твої колеги можуть не виконати своїх обіцянок. У другій половині дня не варто суперечити керівнику. Займися наведенням порядку на робочому місці, щоб відволіктися. Увечері старайся обмежити спілкування з неприємними тобі людьми.
Козеріг У першій половині дня на тебе чекає зустріч із особою, яка гідно оцінить твій професійний досвід. Використовуй свою чарівність, щоб отримати потрібний результат. У другій половині дня звернися за порадою до керівника. Тебе вдасться укласти довгострокову співпрацю з новими партнерами. Увечері займися вирішенням господарських питань.
Водолій.   Сьогодні ти зможеш налагодити нові зв'язки з вигідними людьми. Доклади зусиль, щоб отримати потрібне рішення від керівництва. У другій половині дня не варто втручатися в суперечки між колегами. Ти знайдеш нових однодумців, які нададуть підтримку. Увечері переглянь веселі фільми, щоб підняти настрій.
Риби Сьогодні тобі доведеться боротися за справедливість. Використовуй свій професійний досвід, щоб зробити правильні кроки. У другій половині дня ти зможеш усунути недоброзичливців. Твій керівник піде на поступки і виконає твої вимоги. Увечері постарайся відволіктися від суєти і проведи час в незвичайному місці.



Усміхніться на початку нового дня!   :)

Робота - це те місце, де з ранку хочеться їсти, після обіду - спати, і весь час таке відчуття, що пора додому.


Рано чи пізно ти все одно одружишся: або людина хороша попадеться, або презерватив поганий...


- За якими параметрами жінки вибирають шампунь?
- Марка, ефективність, запах, склад, колір, якість, дизайн упаковки, рекомендації, відгуки, реклама, популярність.
- А за якими параметрами чоловіки вибирають шампунь?
- На етикетці має бути написано «шампунь».

Bad day at the office for some.

Posted by Club Parada on 22 жовтня 2015 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат