Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 21080, 20

Закарпатські чиновники можуть сісти на 5 років за непроведення тендеру по лікам

Посадовці Тячівської РДА без тендеру уклали з ТОВ «Хустфарм» угоди на постачання ліків – прокуратура розпочала кримінальне провадження.

Прокуратура хоче повернути премії, які собі виплатили закарпатські чиновники

Відомство вимагає повернути незаконно виплачені кошти до бюджету.

Суд стягне з ужгородського кінотеатру Доміон 240 тисяч гривень

За позовом прокуратури з ТОВ «Доміон» на користь держави стягнуть 240 тис.грн. боргу за оренду.

Ужгородський податківець може сісти на 10 років за 5 тисяч доларів хабара

Прокуратура Закарпатської області направила до суду кримінальне провадження стосовно чиновника з Міндоходів, затриманого при одержанні 5 тис. дол. США.

В.о. мера Ужгорода сьогодні дасть брифінг

Сьогодні, 6 травня, в.о. мера Ужгорода Віктор Щадей виступить на брифінгу для журналістів.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 6 травня. З горнятком свіжозвареної кави зустрічайте новий день і впевнено крокуйте до мети. Нехай неприємні люди чи обставини не псують вашого гарного настрою. Корисних справ сьогодні й загалом вдалого вівторка!

Агросектор Закарпаття обговорили із заступником міністра АПК

Сьогодні, 5 травня, з робочим візитом до Закарпатської області прибув заступник міністра АПК України Андрій Дикун. З високопосадовцем зустрілися голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко, його перший заступник – Андрій Сербайло, а також місцеві аграрії.

9 травня закарпатців просять НЕ йти на масові акції

9 травня – день Перемоги над фашизмом. Зважаючи на ситуацію в країні, звертаємось до керівників органів державної влади та місцевого самоврядування Закарпаття обмежити проведення масових заходів для того, щоби унеможливити будь-які провокації з боку радикальних елементів.

Завершились змагання на призи клубу «Шкіряний м’яч»

Перемогу у старшій віковій групі святкували гравці с. Дротинці, другі - ЗОШ №4 м. Хуст, треті - ЗОШ №15 м. Ужгород.

Для постражадалих в Одесі і на Сході здали кров закарпатські міліціонери

Сьогодні, 5 травня, на обласну станцію переливання крові в Ужгороді прийшло кілька десятків закарпатських правоохоронців, зокрема працівників Державтоінспекції аби здати кров для постраждалих у сумновідомих подіях в Одесі та на Сході України.

Які зміни будуть у Конституції щодо Реформи місцевого самоврядування та курсу Уряду на децентралізац

Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України підготовлено пропозиції щодо змін до Основного Закону (Конституції) України. Пропозиції підготовлені на реалізацію реформи місцевого самоврядування, Концепцію якої було схвалено Урядом 1 квітня 2014 р. Необхідність таких змін обумовлена тим, що саме Конституція визначає основи системи влади, і без відповідних змін провести реформу неможливо.

Росія введе війська в Україну о 19:00 - нардеп (ДОПОВНЕНО)

Про це у своєму Twitter написав нардеп із фракції "Свобода", член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки й оборони Юрій Сиротюк.

Диверсанти вже діють і на заході України, — Кошулинський

"Я застерігаю не піддаватись на провокації". Віце-спікер Верховної Ради України Руслан Кошулинський заявив, що певні диверсійні групи вже діють і у західних областях України.

Доній: Одеську міліцію "кришує" один з депутатів від майданівської коалиції

(за оригіналом) Внефракционный нардеп Олесь Доний убежден, что одесские сепаратисты действовали совместно с одесской милицией.

Кожен третій українець ностальгує за СРСР

33% украинцев сожалеет о распаде СССР в 1991 году, в то же время почти половина населения (49% опрошенных) не выражает сожаления о свершившемся факте.

Чорновіл: Антитерористична операція – блеф. Схід України вже здали

(за оригіналом) Установить контроль над восточными регионами Украины невозможно потому, что три основные политические силы ведут борьбу не с сепаратистами, а друг с другом, убежден экс-нардеп Тарас Чорновил.

Закарпатський погром «Волині» (Фото)

Такого матчу в Ужгороді не пам’ятають навіть старожили-вболівальники. Справжній голепад від наших гравців у ворота лучан приніс найбільшу в історії виступів «Говерли» перемогу в прем’єр-лізі.

Громадська Рада при закарпатському УМВС просить Авакова затвердити Шаранича на посаді

Оновлена Громадська Рада при закарпатському обласному управлінні міліції звернулася до Міністра МВС Арсена Авакова із проханням затвердити на посаді начальника обласної міліції Сергія Шаранича.

27-річний ужгородець вкрав у сусіда бетонозмішувач

Днями із заявою до Ужгородського міськвідділу звернувся 58-річний мешканець міста про те, що з його дворогосподарства невідома особа викрала бетонозмішувач вартістю 950 гривень.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат